Universiti Stories

Refine by tag:

23 Stories

Love Dangers by pwincess_sha
#1
Love Dangersby ❀𝖘𝖍𝖆❀
"Macam mana aku boleh terkait dngan diorang ni?!" -Ariesya Sofea Kisah seorang gadis yg secara tidak sngaja mencari pasal dngan sekumpulan pelajar lelaki atau...
Aku Terima Dia [ OG ] :3 by hanosss
#2
Aku Terima Dia [ OG ] :3by hanis
siapa sangka,jodoh kita adalah orang paling kejam dan orang yang paling kita benci ? itu yang terjadi kepada alya amirah,sorang gadis biasa yang tidak terfikir langsung...
Pulang by Nurfa_Nina07
#3
Pulangby Nurfa Nina
Read desc first, okeyy! Mengisahkan tentang seorang gadis bernama Aira yang ditinggalkan keluarganya di sebuah rumah asuhan semasa dia berumur 6 tahun. Keluarganya tidak...
Di Saat Aku Mencintaimu,Cikgu by jeonkeirah
#4
Di Saat Aku Mencintaimu,Cikguby @syakeyrah_ _
Seorang pelajar sekolah menengah mula menyukai gurunya setelah gurunya membantu dia drpd lelaki jahat yg merupakan seorang pelajar perubatan di universiti.. Gurunya jug...
Destiny , Shiba Siblings.  by g0tcha
#5
Destiny , Shiba Siblings. by mrs ackerman :)
" even if you're gone, you're still my brother " TW : mentioning abusing, raped, sexualism.
Bumi sakura, Aku datang ! by amsyah01
#6
Bumi sakura, Aku datang !by Amaly Syahmie
Selepas tiga tahun menaruh harapan, Hami akhirnya berjaya merealisasikan impiannya untuk belajar di negara Jepun. Meskipun kehidupannya tampak biasa, pelbagai cabaran ya...
TWIN'S (ON GOING) by fathangel
#7
TWIN'S (ON GOING)by fathangel
Sebuah coretan rekaan dunia khayalan dunia impian. IQ 1000 mohon menjauh. "Wei badak, kau serious lah nak tinggal dekat rumah tak siap ni? kayu pun entah kukuh ke...
My Prince Charming by itsmiaclaire
#8
My Prince Charmingby itsmiaclaire
Tunku Daniel Alauddin Shah Mia Adira
Suara Semalam by Duckugly
#9
Suara Semalamby Duckugly
Paksi diri mengungkap diri.
Ipoh Kita. by ennazofia
#10
Ipoh Kita.by AinaSofia
Sejujurnya dari hati aku yang tak bertunas kasih sayang kita lagi, mulai bercambah. Tahulah wahai kawanku,hilang yang lain tak bermakna kau yang rugi. Sesungguhnya dia i...
MENCINTAIMU by balqeesjefri
#11
MENCINTAIMUby Qisteena Balqees
💔"Love is a lie"💔 *** Satu moment yang menyebabkan Aqees HazelSyah menjadi trauma terhadap cinta. Sehinggalah datangnya Kashaff Asyraf Shah yang dapat mengub...
Simptom Jatuh Cinta (Update Setiap Minggu!!!) by penulisterulung
#12
Simptom Jatuh Cinta (Update Setiap...by Penulis Terulung Alam Semesta
#31 in Romantik (11/9/2020) Si Jelita Ayu dan Sang Pahlawan Berani... Sang Kerek Abadi dan Si Penyibuk Hakiki... ...juga tidak dilupakan... Si Panas Baran dan Sang Puter...
Be Mine ? by whitecoffeeleplep
#13
Be Mine ?by elizx_
Wardah Eliza mempunyai dua sahabat baik iaitu Afifah Nabila dan Hanani Athirah . Mereka bertiga berkawan sejak dari bangku sekolah sehingga melanjutkn pelajaran mereka d...
Sumpah Cinta by ShafiqKhair
#14
Sumpah Cintaby Shafiq Khair
Kisah silam kisah yang tidak boleh diubah. Kisah sekarang kisah yang boleh dicorak. Namun, secantik mana pon kamu mahu corak, pasti dibayangi hitamnya kisah silam. Izat...
0% by Legendnic
#15
0%by Legendnic
Pernah tak kau tertekan bila usaha kau semuanya sia-sia? Pernah tak kau kecewa bila kau tahu bahawa cita-cita kau langsung tidak akan tercapai?Walaupun kau sudah berus...
Pemuda dan Ilmu by AmirulNeezam
#16
Pemuda dan Ilmuby Amirul Neezam
Sebuah cerita cinta penulis dalam perjalanan menggarap ilmu melalui metod yang dinamakan kajian. Penulis yang begitu teruja dengan impak kajian dalam perkembangan ilmu y...
Cinta Universiti by Werseyth
#17
Cinta Universitiby Vonne.
Ikuti kisah Wafa yang bergelut dalam percintaannya di Universiti.
LAST (Love's Atheis Say Thank you) by syarafiqahguys
#18
LAST (Love's Atheis Say Thank you)by fiq_okey
Hijrah's Story Soft boy❤Limited girl Kisah cinta mungkin boleh mengalir tapi agama yang menghalang aliran cinta itu. Miyahara Ryu, lelaki Atheis (tiada agama) jatuh cint...
Saya Gandasuli by minmonok
#19
Saya Gandasuliby minmonok
Seorang gadis jelita yang dipenuhi misteri kerap hadir dalam hidup Azlan sehingga membuatnya gelisah sepanjang hari.