Universiti Stories

Refine by tag:

26 Stories

Cinta & Nafsu by Cintadannafsu
#1
Cinta & Nafsuby realexpereince
Bila dua orang yg tak tersangka, berlainan kaum, agama dan umur berjumpa dan bertukar hati
Aku Terima Dia [ OG ] :3 by hanosss
#2
Aku Terima Dia [ OG ] :3by hanis
siapa sangka,jodoh kita adalah orang paling kejam dan orang yang paling kita benci ? itu yang terjadi kepada alya amirah,sorang gadis biasa yang tidak terfikir langsung...
Di Saat Aku Mencintaimu,Cikgu by jeonkeirah
#3
Di Saat Aku Mencintaimu,Cikguby @syakeyrah_ _
Seorang pelajar sekolah menengah mula menyukai gurunya setelah gurunya membantu dia drpd lelaki jahat yg merupakan seorang pelajar perubatan di universiti.. Gurunya jug...
NUHAL IMANI by yasayanhee
#4
NUHAL IMANIby ✿prettylies✿
By •yasayanhee• ✓ Benarlah, bahawa Allah SWT itu maha membolak-balikkan hati ini bila-bila masa sahaja. Dan itulah yang terjadi pada seorang gadis yang bernama Nuhal Ima...
Halalkah cinta ku ? by thecurseprince
#5
Halalkah cinta ku ?by thecurseprince
Naim, seorang lelaki homosexual yang telah menyukai rakannya, Hanif, semenjak berusia 10 tahun, kemunculan Alycia dalam hidup Hanif membuatkan Naim mengambil keputusan...
Kisah manis sahaja tapi.... by Guzeleyley
#6
Kisah manis sahaja tapi....by GuzelHeart
Cerita pendek ini sekadar satu usaha untuk membina style penulisan GH. Masih terkial-kial hendak menetapkan cara sendiri. Kalau ada idea GH update cerpen. Tak tentu masa...
Cinta Universiti by Werseyth
#7
Cinta Universitiby Vonne.
Ikuti kisah Wafa yang bergelut dalam percintaannya di Universiti.
OG | Potret Of Our Love by akakcheetah
#8
OG | Potret Of Our Loveby ׂ 🐆 𝅄˚ⵌ Mina ⍰
Biasanya perempuan yang akan jual mahal. Tapi ini tidak. Terbalik pula. Lelaki yang jual mahal. "Awak! Saya suka awak!" - Dhea Nadine "Awak nak tak kahwi...
𝑃𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑠𝑜𝑟 by natashas1stWlFE
#9
𝑃𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑠𝑜𝑟by Rockstar.kv
Y/n Johnson seems to have some interest in history? Or is it just her new professor miss Maximoff? While she tries to persue her studies her new teacher likes to make a...
TWIN'S (ON GOING) by fathangel
#10
TWIN'S (ON GOING)by fathangel
Sebuah coretan rekaan dunia khayalan dunia impian. IQ 1000 mohon menjauh. "Wei badak, kau serious lah nak tinggal dekat rumah tak siap ni? kayu pun entah kukuh ke...
SOULMATE SERIES 1:Senior Sean, My Babyboo!!! by CikSilenziosa
#11
SOULMATE SERIES 1:Senior Sean, My...by 🅒🅘🅚 🅗🅘🅝🅐🅚🅔
SOULMATE SERIES: Senior Sean, My Babyboo Rasa Itu Perih Cinta Bersemi Di Kota Seoul Cinta Kita Untuk Selamanya Mengisahkan tentang lelaki yang berhati beku bertemu deng...
Bumi sakura, Aku datang ! by amsyah01
#12
Bumi sakura, Aku datang !by Amaly Syahmie
Selepas tiga tahun menaruh harapan, Hami akhirnya berjaya merealisasikan impiannya untuk belajar di negara Jepun. Meskipun kehidupannya tampak biasa, pelbagai cabaran ya...
LAST (Love's Atheis Say Thank you) by syarafiqahguys
#13
LAST (Love's Atheis Say Thank you)by fiq_okey
Hijrah's Story Soft boy❤Limited girl Kisah cinta mungkin boleh mengalir tapi agama yang menghalang aliran cinta itu. Miyahara Ryu, lelaki Atheis (tiada agama) jatuh cint...
Ipoh Kita. by ennazofia
#14
Ipoh Kita.by AinaSofia
Sejujurnya dari hati aku yang tak bertunas kasih sayang kita lagi, mulai bercambah. Tahulah wahai kawanku,hilang yang lain tak bermakna kau yang rugi. Sesungguhnya dia i...
0% by Legendnic
#15
0%by Legendnic
Pernah tak kau tertekan bila usaha kau semuanya sia-sia? Pernah tak kau kecewa bila kau tahu bahawa cita-cita kau langsung tidak akan tercapai?Walaupun kau sudah berus...
Bapak Budak by RedFerra
#16
Bapak Budakby Kay Kay
Aku kongsi perkara bangang tika aku zaman remaja dulu. Harap kau baca je la. Kalau rasa menarik, bagitaw, kalau tak, tolong kutuk. Manusia macam aku dan macam kau perlu...
Pulang by Nurfa_Nina07
#17
Pulangby Nurfa Nina
Read desc first, okeyy! Mengisahkan tentang seorang gadis bernama Aira yang ditinggalkan keluarganya di sebuah rumah asuhan semasa dia berumur 6 tahun. Keluarganya tidak...
Destiny , Shiba Siblings.  by g0tcha
#18
Destiny , Shiba Siblings. by mrs ackerman :)
" even if you're gone, you're still my brother " TW : mentioning abusing, raped, sexualism.
Saya Gandasuli by minmonok
#19
Saya Gandasuliby minmonok
Seorang gadis jelita yang dipenuhi misteri kerap hadir dalam hidup Azlan sehingga membuatnya gelisah sepanjang hari.