Sekolah Stories

1.2K Stories

SEKOLAH PEREMPUAN by Babysangap
#4
SEKOLAH PEREMPUANby
Hanya rekaan semata2 ya. Tiada kaitan yang hidup atau pun yang meninggal dunia
anak ayah 18sx by bekasuk
#5
anak ayah 18sxby beka suk
aku bukan pengarang..aku just nak kongsikan kisah silam yang tak mungkin akan aku lupakan.rindu serindu rindunya.
Perjalanan Hidup Seorang Wanita by YoungPheonix0
#6
Perjalanan Hidup Seorang Wanitaby YoungPheonix0
Aku seorang ibu tunggal berusia 30+ tahun. Aku terjebak dalm dunia seks seawal sekolah rendah..di sini aku nak kongsi kisah hidup aku yang mana masih aku ingat ..follow...
kisah budak kampung by wandanadek
#9
kisah budak kampungby wandanadek
Aku baru je mengenali wattpad ni,so ini story aku yang pertama.kisah aku suatu ketika dulu.jangan lupa vote ye.agar lebih bersemanggat untuk bercerita.mengandungi unsur...
Adriana : Hanya Satu Malam  by TuanHajiAhmad1967
#10
Adriana : Hanya Satu Malam by Haji Ahmad
Jalan pintas yang digunakan untuk mengecapi apa yang dirinya inginkan
ADAPI GUNTARA (ON GOING) by chnera__
#11
ADAPI GUNTARA (ON GOING)by chnera__
BACA SEBELUM END YAA!!!! NO COPY!!!! PLAGIAT JAUH JAUHHH non baku ada seorang perempuan yang bernama ARRABELLA ANATASYA berusia 17 tahun sekolah di SMA GEMA BANGSA. dia...
Brother's Story by veysphere
#12
Brother's Storyby piera
⚜️ Novelette : Daily Up ⚜️ Hidup ini memang penuh dengan sebuah tuntutan, seperti halnya Ahmad Harris. Salah satu anak sulung yang diberi beban dan tanggung jawab untuk...
PESONA MAS JAWA by matchadepanmu__
#13
PESONA MAS JAWAby Tuan Putri
Ridho Arabi, mas-mas Jawa Wakil Ketua OSIS serta kapten sepak bola SMA Gemilang yang punya segudang penggemar karena kepribadiannya yang super ramah dan wajahnya yang ad...
Ooops! It's Rain by Lunastaaa
#14
Ooops! It's Rainby Lunastaaa
Raina benci hujan sedangkan Zio menyukai hujan. Kehadiran Raina yang secara tiba-tiba di kehidupannya membuat Zio membenci hujan, hujan yang melambangkan arti nama Raina...
FOL by DoiNCT
#15
FOLby zbda29
Hidup ini memang hanya sekali, namun didalam kehidupan akankah datang kesempatan ataupun keberuntungan dalam bentuk berkali kali?entahlah, bagaimana kita bisa menjawabny...
Stay with me  [on going ]✓ by MikyaruKaiza
#16
Stay with me [on going ]✓by Lio comel
Hanya kehidupan seorang anak SMP yang sedang mencari siapa dirinya sebenarnya. Anak yang ingin mencari apa itu arti bahagia ? dan menemukan tujuan dia hidup. Didalam har...
[𝐒𝐔]-𝐒𝐔𝐀𝐌𝐈𝐊𝐔 𝐂𝐈𝐊𝐆𝐔 𝐘𝐀𝐒𝐒𝐈𝐍 by Antashcya
#17
[𝐒𝐔]-𝐒𝐔𝐀𝐌𝐈𝐊𝐔 𝐂𝐈𝐊𝐆𝐔 �...by Leo's 🥀
⊱ᴋᴀʀʏᴀ ᴋᴇᴛɪɢᴀ ᴀɴᴛᴀsʜᴄʏᴀ⊰ "𝑂𝑛𝑐𝑒 𝐼 𝑓𝑒𝑙𝑙 𝑖𝑛 𝑙𝑜𝑣𝑒, 𝐼'𝐼𝐼 𝑛𝑒𝑣𝑒𝑟 𝑙𝑒𝑡 𝑖𝑡 𝑔𝑜" Jatuh cinta pada cikgu muda memang perkara biasa. Tetapi, te...
The Second Male Lead is Actually a Girl by Arabellevvx
#18
The Second Male Lead is Actually a...by Arabelle
Setelah kecelakaan, Libelle mendapati dirinya terbangun di dalam tubuh second male lead. Ya, male! Pria! Dunia novel bergenre boys love yang sempat dia baca dan cemooh...
yana wife aku by yanateput
#19
yana wife akuby yana kana
kisah wife aku yang baran dan ego akhirnya menjadi jalang.
pengalaman aku by Babysangap
#20
pengalaman akuby
ini hanya perkongsian pengalaman. kalau ada diantara korang yang berpengalaman lebih dari cerita ni, shere la sikit yaa!! enjoyy!!