Sekolah Stories

1.2K Stories

KP VS PENOLONG KELAS by nur_srh
#1
KP VS PENOLONG KELASby nur_srh
"Saya volunteer menjadi penolong kls tahun ni"-Humaira "Dengan sukacitanya,ingin memaklumkan bahawa Muhammad Syafiq Aiman tlh dipilih menjadi ketua pengaw...
Putera Hati [OG] by sevennie
#2
Putera Hati [OG]by ✨ syä ✨
『 Kisah Alice dan Para Putera Bahagian Dua 』 ⊱────── {⋅. ♛ .⋅} ────── ⊰ Alice Allyna, heroin paling gila lagi sendu kembali semula ke Akademi DiRaja Granté selepas tamat...
Perfect Boy by erlynaputri
#3
Perfect Boyby erlynaap
"Kalo lo mau jadi cewek terpopuler di sekolah ini plus bisa gabung di geng gue ,lo harus ikutin syarat dari gue." "Batas waktu lo sampai pesta sekolah. Sa...
O B S E S ingin memilikimu : Selena Adiana  by maeciy
#4
O B S E S ingin memilikimu : Selen...by maeciy-0-
O B S E S ingin memilikimu ! < it's still hard for me to let u go. > ❛❛ Kau dan barang kau ni boleh pergi mampus je! ❞ - Cassdy Reid Shauqueen ❛❛ Dia nak pergi hil...
BriSiK  by jjung_al
#5
BriSiK by sapanihaha
i want to always be with u.
Annyeong Chingudeul by bananashark__
#6
Annyeong Chingudeulby pipipizeus
Setelah 2 tahun dipaksa homeschooling, sekarang dikasih kesempatan buat masuk ke sekolah swasta? "Besok hari pertama, jangan buat masalah. Di siapin keperluannya...
ALVA & KEYRA [SLOW UPDATE] by zahra_lathifah
#7
ALVA & KEYRA [SLOW UPDATE]by Zahra Lathifah
"Alva please ya lo tuh bisa ga sih ga ganggu gue dulu pagi ini" ucap seseorang itu dengan nada sabar "Ga bisa Key, sehari aja gue ga ganggu lo ga tenang h...
My True Love [Slow Update] by joannenatalie04
#8
My True Love [Slow Update]by Natalie
#first story Tersuka pada anak murid sendiri??Ye itu kenyataan.Selama ni setiap kali nampak muka dia yang comel tu je mesti aku menyampah and naik geram.Tapi sekarang ni...
My Enemy Teacher by Ranzz27_
#9
My Enemy Teacherby Nia
(budayakan follow sebelum baca) Bagaimana jika seorang guru itu sifatnya humoris dan semua orang menyukainya? Mungkin beberapa siswi suka dengan sifat guru tersebut. Tap...
Dia lagi! by Thrhaia
#10
Dia lagi!by aesthetic✨
Siapa sahaja setuju untuk kahwin muda? Kahwin bersama pilihan orang tua pulak tu. Itulah kisah Iman dan Daniel. Cinta berputik tapi hadirnya orang ketiga untuk merobohka...
Completed
Alibi by MissD_eri
#11
Alibiby DL
"Sudah gila kayanya, lagi begini ngarep Bhira dateng kesini nolongin gue" gumamnya saat sekilas seperti mendengar suara Bhira di kupingnya. Bhira tersenyum, &q...
Raison D'être by Rnarstar
#12
Raison D'êtreby Starlight
"A reason for existing." ***** "It's you." "Hm?" "You are the reason." ***** Collaboration with @syasyatime ***** S T A R T : 9...
The Cat Girl (END) by mutiams53
#13
The Cat Girl (END)by kim muti
#thecatgirl sebuah cerita tentang seorang gadis yang terkena kutukan, bukan sihir atau ilmu hitam semacamnya kutukan ini yang di buat oleh kecerobohan ayahnya Gadis ini...
Kakak : Umbrella by nura_riru
#14
Kakak : Umbrellaby nurraa
Tajuk : Umbrella Penulis : Nurraa Penerbit : Karyapena Nurraa SDN BHD Kod : nurraa_empire01 My story~ ~SELAMAT DATANG KE EMPAYAR NURRAA~ Tema Lagu : Umbrella (Ember...
dear mama by ALILIUU
#15
dear mamaby lianaaa
[FOLLOW SEBELUM BACA] Andai kakak tahu, andai kakak masih hidup, andai aku bukan anak pertama, kita mulai dari kata andai. "Kenapa kamu nggak coba jadi pelacur aja...
Dia An (An-ku Sayang)  by rizaulhidayah
#16
Dia An (An-ku Sayang) by Butterfly Effect
Inilah caraku mengenangmu. Dari awal bersama sampai akhirnya semesta memberikan kita banyak waktu. Waktu bersama. Di titik ini aku menyampaikan perasaan yang membuncah...
REYGATHA by peachygumms_
#17
REYGATHAby 🦋🦋🦋
"kenapa diem ka? jawab pertanyaan gue!" tekan Agatha. "lo galupakan?" "galupa apa?" tanya Agatha. "kalo cinta gaharus memiliki"...
SINAR 3 (On Going) by putri482
#18
SINAR 3 (On Going)by putri linda
On Going! •Start 05-03-2021 Ini adalah cerita tentang 3 bersaudara yang terlahir dari kasih sayang Geiyzeela Naisa dan Milano Andrea. Ini bukan tentang dendam pada Iqbal...
Riverhawks High School by ayushahnira
#19
Riverhawks High Schoolby Nur Ayu Shahnira
Mikayla Azwa, pelajar yang baru saja berpindah masuk ke sekolah itu pada sesi persekolahan yang baru. Sangat tidak suka dengan namanya pergaduhan atau seumpama gengster...
Abang Polis, I Love You  by Fateng12
#20
Abang Polis, I Love You by 차은우 ❤
mengisahkan seorang budak perempuan, Nur Zahlia Binti Iskandar, yang kematian orang tuanya dan hanya hidup berdua dengan abang kandung dia yang merupakan seorang anggota...