Cinta Stories

1.2K Stories

Falling with a Badboy by hamadasahii
#1
Falling with a Badboyby sᴄᴀʀʟᴇᴛᴛᴏ
status « on-going " Hey , my boyfriend is cheating on me . Can you flirt with me ? " Scarlett si gadis nerd meminta bantuan dari seorang jejaka apabila mengeta...
Derita Yang Pulih  by Pandooss
#2
Derita Yang Pulih by Glooming
On Going! Seminggu atleast two chapters release ❤ Support ye 🥰 Tuan Adam Arsyad Feehan 💖 Sofea Amanda ⚠️ Pembaca Matang Sahaja! ⚠️
MusuhKU CintaKU [SLOW UPDATE!] by syazwanihusna2903
#3
MusuhKU CintaKU [SLOW UPDATE!]by syazwani husna
~Start:- 23/11/2020 ~End:- -----------****----------****----------- Oi ape masalah kau ni!! Kau Klau tk kacau hidup aku tkleh kan!! Tengku Qalisya Umairah atau lebih d...
Cinta Sang Jejaka Psycho by unmistakableking
#4
Cinta Sang Jejaka Psychoby unmistakable king
"Sampai bila encik nak kurung saya macam ni? " ~Aidieleya Syafiqah "Sampai ada diantara kita berdua MATI" ...
👑Mr Pilot vs Miss Diva💋[ON GOING] by Christinelcr01
#5
👑Mr Pilot vs Miss Diva💋[ON GOING]by CikMuda@DaiRymilk
Seorang digilai ramai, Seorang lagi jual mahal Seorang di Utara, seorang di Selatan Segalanya bermula apabila si Miss Diva pulang ke negeri kelahirannya setelah menamat...
Indahnya Takdir Kerana Kamu by Lunna1215
#6
Indahnya Takdir Kerana Kamuby LunnaRis
••• Pertunangan yang pada mulanya diadakan tanpa kerelaan ARRYANA dan FAIQ akhirnya membawa ke jinjang pelamin tatkala kakak sulung Arryana melarikan diri dari majlis pe...
Imam Impian by dewiseptiani42
#7
Imam Impianby dewiseptiani
Dia yang datangnya tak pernah ku duga. Sosok yang mendekati sempurna. Yang mengajari apa itu cinta. Dia adalah Azzam Aulian Putra yang artinya pemimpin laki-laki Muslim...
[ C ] The Truth Untold by hazelmilktea
#8
[ C ] The Truth Untoldby L a u r a
[Winner of Wattys 2020 in Romance] :: Completed ✓ :: Tear Series #1 :: Sad Romance | TeenFiciton Sakit. Sakit yang Aireen rasakan hanya dipendam kepada diri sendiri. Sak...
Completed
Dia lagi! by Thrhaia
#9
Dia lagi!by aesthetic✨
Siapa sahaja setuju untuk kahwin muda? Kahwin bersama pilihan orang tua pulak tu. Itulah kisah Iman dan Daniel. Cinta berputik tapi hadirnya orang ketiga untuk merobohka...
Completed
Istiqlal dan Katederal by Keboungu
#10
Istiqlal dan Katederalby keboungu
Cinta segitiga yang terjalin antara Kania, teman lamanya dan pria yang dijodohkan daddynya membuat ia bingung. Takdir tak mengizinkan mereka bersama, perbedaan keyakinan...
Putera Hati [OG] by sevennie
#11
Putera Hati [OG]by ✨ syä ✨
『 Kisah Alice dan Para Putera Bahagian Dua 』 ⊱────── {⋅. ♛ .⋅} ────── ⊰ Alice Allyna, heroin paling gila lagi sendu kembali semula ke Akademi DiRaja Granté selepas tamat...
TROUBLEMAKER  by Reefalina
#12
TROUBLEMAKER by Reefalina
"Siapa juga yang nunggu lo" "Gue aja ga tau lo pergi sama siapa." ucap Al lalu berdiri dan Al pergi ke kamarnya "Cih. bilang aja lo gengsi kan...
My Arabian Husband by RirinPutriAbdullah
#13
My Arabian Husbandby Ririn Putri Abdullah
"Daripada menikah dengan lelaki pezina, lebih baik aku menjadi istri ke empat bandot tua!" teriakan Farah memenuhi kamarnya disusul dengan tangisan meraung yan...
Yang Patah Tumbuh by Satifanurfadlila
#14
Yang Patah Tumbuhby Satifa Nurfadlila
"Aku cinta kamu, dari dulu sampai sekarang aku cinta kamu," tukas Ariska. "Waktu nggak bisa merubah perasaanku, Ryan." Ryan meneguk ludahnya dengan s...
Catatan Kecil Seorang Pelacur by Queenshacs
#15
Catatan Kecil Seorang Pelacurby Queenshacs
Namaku Queensha Cahaya Surga. Orang tuaku berharap aku menjadi ratu dari cahaya surga.. tapi.. Kita tak tahu apa yang akan terjadi... tapi janganlah menyerah untuk sesua...
Mahar Cinta by AienNoorhisam
#16
Mahar Cintaby Aien Noorhisam
Pertemuan kali kedua mereka membawa kesatu alam yang langsung tidak pernah Hani terfikir. 'PERKAHWINAN' "tak kan tak ada satu pun tentang Hani 3 tahun lepas yang...
CINTA MILIK BALQIS | COMPLETED by wookieee_
#17
CINTA MILIK BALQIS | COMPLETEDby happyosss
🏆Romance Category of The Fabulous Award 2019 Precious cover by @zulfaith_ BALQIS SHAFIYYAH - Dia dipandang oleh sekeliling sebagai seorang yang dingin. Tetapi adakah me...
Completed
Bidadari Cinta by DD_Bunny
#18
Bidadari Cintaby DD_Bunny
Suatu malam yang membuatkan masa hadapan Sara menjadi gelap gelita, di mana dia diculik ketika dalam perjalanan pulang dan hampir dirogol oleh seorang lelaki yang menja...
Crushku Pengawas Handsome S1(Slow Update) by sungyoonwife_
#19
Crushku Pengawas Handsome S1(Slow...by izzatulnisa
Dear Crush , please , falling in love with me. Start : 27 Ogos 2020 End : Highest Ranking : #44 cerita #221 crush #38 budaksekolah #796 malay #421 lovestory #296 novel...
Princess Xavier Return  by questn
#20
Princess Xavier Return by LittleKid
COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk...