Sayang Stories

776 Stories

Izinkan Aku Bahagia [Completed] ✓ by fsweet955
#1
Izinkan Aku Bahagia [Completed] ✓by fsweet955
Nuha Hanan, gadis bijak dan cantik namun memiliki sifat panas baran. Pantang disentuh, laju menjawab. Kisah hidupnya sedikit sebanyak menjadi titik tolak untuk dia teru...
[C] CEO Psycho  by maeciy
#2
[C] CEO Psycho by maeciy-0-
" 𝐍𝐎 𝐎𝐍𝐄 𝐂𝐀𝐍 𝐓𝐀𝐊𝐄 𝐌𝐈𝐍𝐄 !! " ** " JAWABLAH BODOH !! Kau bisu ke !? " Gegendang telinga Nara rasa nak pecah . Nampaknya tahap kesabaran...
Completed
Abang Tiriku Suamiku !! Omo... by seketulbayi
#3
Abang Tiriku Suamiku !! Omo...by seketulbayi
Hai!!!! ok..ni bukan story aq eh..ni kawan aq unyee... aq cuma type jee...okeyh..sorry..klau x best..cerita bnyak merapu..ok...hope enjoy..😝 @rambutancantik cover by @a...
Girl's Sombong Boy's Sweet (OG)  by shahlolipop_
#4
Girl's Sombong Boy's Sweet (OG) by shahjahat
1st book by @shahlolipop_ Coverbook by @shahlolipop_ Kehadiran pelajar-pelajar lelaki di sekolah menengah kebangsaan sri bangsar tidak menarik minat Aisyah. Ketua Kumpul...
Encik Tengku, Cik Mekanik by nrlndr15
#5
Encik Tengku, Cik Mekanikby Nurul Nadira
Nur Khaisarah Malisa Dia mempunyai rupa paras yang cantik dan comel. Dia bekerja di sebuah bengkel bersama 5 kawan² rapatnya sejak dia 18 tahun. Walaupun dia berkawan d...
TAKLUKI DIA! by asunnaraa
#6
TAKLUKI DIA!by DUNIA MAGIS NARA
Arfabella. Maaf. Andaian anda silap andai memikirkan dia seorang gadis yang pemalu, sopan-santun atau jauh sekali pendiam. Arfabella seorang gadis berumur 26 tahun yang...
Best Friend Aku, Isteri Aku?  by mingyaa
#7
Best Friend Aku, Isteri Aku? by lieyaa._
Takde desc nak tau baca laa ehee sorry 🥺☝🏻
O B S E S ingin memilikimu : Selena Adiana  by maeciy
#8
O B S E S ingin memilikimu : Selen...by maeciy-0-
O B S E S ingin memilikimu ! < it's still hard for me to let u go. > ❛❛ Kau dan barang kau ni boleh pergi mampus je! ❞ - Cassdy Reid Shauqueen ❛❛ Dia nak pergi hil...
Mr. Singer •©omplet£• by izznatasya
#9
Mr. Singer •©omplet£•by crybabygirl💕
Aariz Haqiemie seorang penyanyi muda yang popular dan amat digilai wanita kerana sikapnya yang humble,baik,tak sombong,layan peminat dan semestinya mempunyai rupa paras...
Suamiku, Imamku ❤️🥺 by nayliefilzah
#10
Suamiku, Imamku ❤️🥺by Naylie Nur Filzah Binti Nazar...
Hayra Medina seorang gadis yang sudah berkahwin dengan seorang usahawan muda, Fazizul Azrain yang mempunyai kisah silam. Setiap hari, Hayra akan selalu bertanya kisah si...
 Love You Mr. Enemy  by sweetsour_
#11
Love You Mr. Enemy by berry
'Janji wujud untuk ditepati, bukan untuk dimungkiri.' Laura Alana, seorang gadis yang setia menunggu janjinya ditepati. Disebabkan itu, dirinya susah didekati oleh lelak...
My Maid Mafia by mynaliya
#12
My Maid Mafiaby Sky ☁️
Laura Amanda Vence daripada keturunan keluarga mafia, atau lebih mesra dikenali sebagai Vence Family. Dari kecil lagi, dia dididik dengan segala ilmu mafia. Menembak, me...
Crush aku all the time! by lightsparcle
#13
Crush aku all the time!by syabella&lt;3
"Wahai Arjuna Hati, sambutlah huluran tanganku supaya kita bisa melalui semuanya bersama ;)" "Aku tinggalkan secebis kasih ini untuk kebahagiaanmu saat ak...
[OG]Love You To The Moon by miss_ayden
#14
[OG]Love You To The Moonby Hiatus...
Taknak- Syarifah Jannatul Ulya Aku dengan Uya lain.Macam kau tengoklah.Uya lemah lembut walaupun kurang bercakap tapi aku?Aku ni kasar.And aku ni lelaki bukan perempuan...
SOMETHING ABOUT YOU [ ON GOING] by kuWeldanRiri
#15
SOMETHING ABOUT YOU [ ON GOING]by Nooraeni Bustamin
Perlukah seseorang itu harus menunjukkan kesusahan nya kepada orang lain untuk meraihi simpati ?? Tidak pantaskah seseorang itu menikmati kehidupan idaman seperti yang d...
B0ND || K idol girl group || by thenatinese
#16
B0ND || K idol girl group ||by thenatinese
BE:lift first girl group! this story follows Damia, a muslim girl journey thru the k intertainment industry.B0ND consist of 7 members Meri, Ty, Eunji, Kimiko, Caro, Wayl...
Semakin BENCI Semakin RINDU by _HyeSun
#17
Semakin BENCI Semakin RINDUby BOOKLOVERS
True Love ( Insp Fakhrul & Humaira ) ; yang tidak pernah saling mengenali dan cuba untuk jatuh cinta setelah berlangsungnya perkahwinan mereka. Meskipun Fakhrul sukar u...
Jodoh 'Cina Buta' by DauntlessRaiter
#18
Jodoh 'Cina Buta'by Farhanna
Tatkala berfikir semula,Haziq sedar dia tersalah langkah. Dia sudah melafazkan talak cerai kepada Feeya beberapa hari yang lepas.Dia masih cintakan Feeya! Dia mahukan Fe...
Cinta Hati Ayra Mikayla [COMPLETE] by fluffyaster_
#19
Cinta Hati Ayra Mikayla [COMPLETE]by fluffyaster_
Just a simple story about Damian which is Daleeya's and Riyaz's son. Happy reading!
Completed
my heart , MR MAFIA !  by 4r1sha
#20
my heart , MR MAFIA ! by 👼🏻💕
Tengku Ayden Luthfi Emri Karl - dikenali sebagai anak kerabat di belah ayahandanya dan dikenali di semua negara termasuk la Malaysia . Mempunyai kacukan dan rupa yang ta...