Cemburu Stories

130 Stories

Shakti by shofiiyyah
#1
Shaktiby shofiiyyah
Menjadi sahabat untuk Shakti sudah membuat kepala Shera pusing dengan sifat kekanakan milik Shakti. Bagaimana jika status itu berubah menjadi suami-istri? Hanya karna se...
•{ 𝘔𝘳.𝘚𝘦𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳,𝘔𝘪𝘴𝘴 𝘕𝘢𝘪𝘷𝘦}•{𝑒𝑑𝑖𝑡&𝑠𝑢} by im-reading-a-book
#2
•{ 𝘔𝘳.𝘚𝘦𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳,𝘔𝘪𝘴𝘴 𝘕...by someone
••• Dia keras kepala,panas baran,bila dia nak benda tu,mesti dapat,dia bukan orang yang cepat mengalah tapi bila dengan orang yang dia sayang auto perangai baran dia hi...
Mrs. Farez Danial (On Going) by rosrosha
#3
Mrs. Farez Danial (On Going)by 𝕣𝕠𝕤𝕙𝕒
📌 NEW VERSION 📌 (PREVIOUSLY KNOWN AS TENGKU FAREZ DANIAL) Kerana masa silam dia berubah menjadi seorang yang dingin,bengis,kejam dan tidak berperikemanusian.Dia Farez...
Indahnya Takdir Kerana Kamu by lunnariz_
#4
Indahnya Takdir Kerana Kamuby Hamba Allah
••• Pertunangan yang pada mulanya diadakan tanpa kerelaan ARRYANA dan FAIQ akhirnya membawa ke jinjang pelamin tatkala kakak sulung Arryana melarikan diri dari majlis pe...
BE4 AFTER MARRIED by MarentinNiagara
#5
BE4 AFTER MARRIEDby مرنتىن نىىتا نىاكار
It's all about Almira and her love story 👋😍 Wajib baca novel PURNAMA di UJUNG MEGA, kalau nggak mau roaming nggak mau nanggung yaaa
Husband and Wife by SG93MYG
#6
Husband and Wifeby Myra
Sinopsis Tengku Ash Qairul dipaksa kawhin dengan pilih keluarganya sendiri akibat sudah terlalu Lama diminta bawa pulang calon isteri sendiri.... Akibat itu dia terpaksa...
{The Secret Crush} by nhblume
#7
{The Secret Crush}by Ordinary Girl💫
Sinopsis {The Secret Crush} Tak akan ada siapa pun faham perasaan aku,untuk melepaskan orang yang kita sayang ia memang menyakitkan.Crush kenapa susah sangat untuk aku d...
SATRU : Bertemu Bukan untuk Bersatu by adrendareska
#8
SATRU : Bertemu Bukan untuk Bersatuby AdrendaReska
Derasnya hujan tak menghalangi dua insan itu untuk berlari di bawahnya. Mengejar dan dikejar. Dalam sedih, rasa kecewa. "Manda, tunggu." "Apalagi? Kita...
AKU LELAKI SEJATIMU  (TERBIT) by NureenMirza
#9
AKU LELAKI SEJATIMU (TERBIT)by Nureen Mirza
Novel ini sudah berada di pasaran. Boleh dapatkannya di kedai-kedai buku atau pesan terus dari Penerbitan Idea Kreatif. ********************************** A K U L E L A...
Lyana Qaira by lyaaqhalish
#10
Lyana Qairaby lyaa
Apa perasaan kita jika keluarga yang membesarkan kita selama 17 tahun sebenarnya keluarga angkat sahaja.Semestinya kita rasa sedihkan sebab ibu bapa kita rahsiakan dari...
[C] Dia Penyelamatku Season 2 [RULI]✅ by RaishaIris
#11
[C] Dia Penyelamatku Season 2 [RUL...by Sha🌸
[ROMBAKAN DIA PENYELAMATKU BOOK 2] Dua tahun telah berlalu dengan pantas. Khai dan Shidah juga sudah bebas daripada hukuman. Namun, dendam di hati tidak pernah padam se...
Completed
Inilah Cinta! by cikmangoo
#12
Inilah Cinta!by cik mangoo
[BOOK 1] Ayra Humaira, seorang gadis yang masuk air dikahwin dengan Tengku Harraz Naufal, yang ego melangit. Haih, itulah dinamakan jodoh. Walaupun tak kenal sesama send...
Ye Ke Ustaz by AlyaAkasya9
#13
Ye Ke Ustazby Alya Akasya
Siapa sangka dan siapa yang mampu menduga jodohnya tidak seperti yang difikirkan. Jdoh pertemuan itu sudah ditentukan maka tiada siapa yang mampu mengubahnya melainkan d...
Bercinta Selepas Nikah? by cikcinderellaaaa
#14
Bercinta Selepas Nikah?by cikcinderellaaaa
Zulaikha terpaksa akur dgn kehendak keluarganya untuk menjodohkan Zulaikha dgn ank kwn baik papanya.Dia sendiri tidak mengenali lelaki itu.Dia berharap sangat yg lelaki...
The Love Triangle by Peachiesgurl_
#15
The Love Triangleby 𝙷𝚊𝚗𝚙𝚠𝚊𝚛𝚔🍑
❝Sorry, Mark... Gue cinta sama Jeffry❞ Happy Reading❤️ cover by pinterest 🥇#cintasegitiga (18 April 2021) 🥇#kecewa (18 April 2021)
Amily Mikayla (H) by Ilvstrousss_
#16
Amily Mikayla (H)by Rosiest
Amily Mikayla seorang yang sangat lemah lembut , bijak tetapi malangnya dia dibenci orang ramai akibat hanya dengan paras rupanya yg hodoh . Ibunya , Puan Amina juga mem...
Kerna Aku Sayang Kamu!!✔ by itzme_fh
#17
Kerna Aku Sayang Kamu!!✔by callmefit
Cerita ini mengisahkan seorang gadis bandar yang baru sahaja berpindah ke kampung halamannya untuk meneruskan kehidupan. Kisah seorang gadis yang baru sahaja ingin pulih...
Completed
Musuhku Husbandku  by jhhhnishamimie
#18
Musuhku Husbandku by Nur Juhanni Shamimie bt Mohd...
Seorang perempuan berumur 17 tahun yang terpaksa berkhawin dalam usia yang muda atas pilihan keluarga . Dapatkah dia menerima bakal suaminya . Apa yang akan terjadi pa...
MY BOSS MY EX-BOYFRIEND  by Tororo_
#19
MY BOSS MY EX-BOYFRIEND by Tororo_
"Dalam banyak-banyak perempuan yang ada kat dunia ni kenapa aku jumpa kau"-Zareef Zamal "Kenapa dia ? takde orang lain ke yang perlu wujud dalam dunia ni...
Samudra by wntaintroverttt_
#20
Samudraby Shpeanutie_
Happy Reading Guyss~ |SEBAGIAN PART ADA YANG DI PRIVATE JADI FOLLOW SEBELUM MEMBACA! Samudra Emtnes William's adalah putra dari keluarga William's, pria berpostur tubuh...