Bahagia Stories

613 Stories

MY LOVE, ENCIK DINGIN!! [ SLOW UPDATE ] by schalily
#1
MY LOVE, ENCIK DINGIN!! [ SLOW UPD...by Misscaramel
Cinta pertama memang sukar untuk dilupakan.. Tapi kebahagian akan datang tanpa dipinta.. Nur Aurora telah di jemput illahi setelah pembedahan untuk membuang barah otak y...
Kau Aku Punya ! by nysxzyrx
#2
Kau Aku Punya !by donnow_
"Umi , kenapa terima pinangan Dr ?"-Syazleein Syaqiena "Mommy blh tolong pinangkan Qiena tak ?"-Haris Amsyar Cinta yang baru saja berputik tiba tiba...
Kau Jodohku by myraaaalll
#3
Kau Jodohkuby pjimin💛
"Semakin jauh kau pergi, semakin tegar aku mendekatimu." - Darwish Asyfar "Mulut menidakkan tapi mengapa hatiku mula berbunga sayang..." Sofea Airish...
I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow Update) by Pepopanda
#4
I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow...by PandaJr.
"Layan saya macam bestfriend, lindung saya macam adik beradik, sayang saya sebagai isteri, cinta saya kerana Allah, deal ?" "Deal !" ________________...
SYIFA the lucky girl by ichazhafirah
#5
SYIFA the lucky girlby cha
ON GOING FOLLOW SEBELUM MEMBACA YA PREN🔥 ⚠️mengandung kata-kata kasar⚠️ 📌PLAGIAT JAUH-JAUH📌 ini cerita pertama aku ya...kalau ada salah atau kurang jelas sil...
Kunca by Evie_Edha
#6
Kuncaby Evi_DNJ
Apa salahnya dengan keinginan remaja yang ingin bisa lulus SMA? Tidak salah bukan? Begitu juga halnya dengan Kunca. Ia pun sama ingin mengenyam pendidikan di bangku SMA...
SUAMIKU BUDAK SEKOLAH?! by yayaniys
#7
SUAMIKU BUDAK SEKOLAH?!by yayaniys
⚠️AMARAN!⚠️ •Time korang baca tu vote dan comment la.Penurt Yaya satu satu chap nak bagi tau •Dilarang copy paste. Ni semua idea Yaya sendiri •Kalau ada yang sama tu sor...
TAKDIR CINTA ADLINA by izzmadihah
#8
TAKDIR CINTA ADLINAby izzmadihah
Hati isteri mana yang tidak terluka apabila suami yang dicintai ditangkap khalwat dengan seorang top model yang terkenal. 3 tahun dia bertahan dalam hubungan yang seakan...
[C] Dia Penyelamatku Season 2 [RULI]✅ by RaishaIris
#9
[C] Dia Penyelamatku Season 2 [RUL...by Sha🌸
[ROMBAKAN DIA PENYELAMATKU BOOK 2] Dua tahun telah berlalu dengan pantas. Khai dan Shidah juga sudah bebas daripada hukuman. Namun, dendam di hati tidak pernah padam se...
Completed
Yusuf & Zulaikha by IdhaDS
#10
Yusuf & Zulaikhaby Idha Dwi Susilowati
Doa masih menjadi satu-satunya obat ampuh yang kumiliki. Karena sepertinya, tidak ada penawar dari sebuah kerinduan. Kerinduan dari kepergian yang tak mengenal kata kemb...
8 Tahun... by PuspusPuspus
#11
8 Tahun...by Puspus
Mengejar mimpi, angan-angan yang tertunda, gejolak kehidupan, hijrahku... Keputusan yang mendadak. Pacar Halal. Dimana dimanika kehidupanku terlihat biasa, namun begitu...
BAHAGIA SEMENTARA + PJM by baekyjk_
#12
BAHAGIA SEMENTARA + PJMby eifuhus_
Disebabkan kau ! Aku terpaksa jadi paksanggup! Asal kau tak bagitau awal awal hal ni?! Ouh kau nak sembunyi kn hal ni dari aku?! Dasar perempuan murah! - park jimin...
Completed
Young Marriage❤ [slow update] by yesss_mee
#13
Young Marriage❤ [slow update]by yesss_mee
Seorang gadis yang selalu ceria dan tersenyum walaupun ada banyak masalah dikehidupannya, dia rela tersenyum dan menutupi masalahnya dari orang-orang yang dia sayangi de...
KTH "SUAMIKU KEJAM" by baeyanae
#14
KTH "SUAMIKU KEJAM"by Putery NurDayana
Haeyu telah dipaksa oleh ibubapanya berkhawin dengan seorang lelaki yang bernama Kim Taehyung.. Kim Taehyung telah dipaksa berkhawin oleh ibubapanya walaupun Kim Teahyu...
✔️Ayat deep , broken,fakta,quotes[S1] by haosthetic
#15
✔️Ayat deep , broken,fakta,quotes[...by Mi pan zu zu zu
Vote and support Start:31 ogos 2017 End: 18 Febuari 2019
Cintabat by btrisyanjiha
#16
Cintabatby ︎Daisy :3
"Sahabat menjadi cinta" Bila orang tanya, "Siapa yang ada dengan kau waktu susah dan senang?" Jawapan aku mudah, "Sahabat." Ye, sahabat. Sa...
Soul by repplay97
#17
Soulby repplay97
Coretan seorang wanita yang menumpahkan perasaannya melalui bait dan syair puisi 😊 Seorang yang terlihat mandiri, angkuh dan tak tersentuh tetapi sebenarnya manja dan r...
MY MISS BABYSITTER by irahhzaa
#18
MY MISS BABYSITTERby hirahhh
TENGKU HADIF RIZAL bekerja di syarikat papanya sebagai CEO. Seorang yang baik,lemah lembut tetapi dengan orang yang dia sayang sahaja. Dengan orang lain HADIF macam sin...
that girl by gvnols
#19
that girlby gvnols
[slow update]🌸 Ainur Mardiyah, kehilangan ibu kandungnya pada usia 9 tahun, selepas kematian ibunya Ainur tidak pernah mendapat kasih sayang lagi, ayahnya terlalu sibuk...
Must 100 Percent  by AuRel2376
#20
Must 100 Percent by Aurell
Sebuah game yang bernama 'Persenan Cinta', sedang booming di Indonesia. Bahkan hal itu, membuat pemerintah memblokir game itu. Dan bagaimnaa jika seorang gadis masuk ke...