Kawan Stories

192 Stories

Princess Xavier Return  by questn
#1
Princess Xavier Return by LittleKid
COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk...
{The Secret Crush} by nhblume
#2
{The Secret Crush}by Ordinary Girl💫
Sinopsis {The Secret Crush} Tak akan ada siapa pun faham perasaan aku,untuk melepaskan orang yang kita sayang ia memang menyakitkan.Crush kenapa susah sangat untuk aku d...
mek na kawan bini aku by AmranOmar16
#3
mek na kawan bini akuby AmranOmar16
sebelum aku kawin pn, aku dh tau mek na ni ada masalah dgn suami die.. tpasa tu aku setakat tengok2 je.. tp mmg dah geram sbb die ni jemis gedik2.. cerita ni bermula sel...
Musuhku My Hero by mysterious_72
#4
Musuhku My Heroby nothing
Tengku Ivy Khadijah.Seorang gadis yang amat merendah diri tetapi berpangkat tinggi.Kejadian silamnya membuatkan dirinya berubah ke arah lebih baik.Ivy terlalu menjaga in...
DIARI HATI ARFA by kimiafina
#5
DIARI HATI ARFAby Kimiafina
ARFA AYESHA, seorang gadis biasa yang tidak punya apa-apa selain daripada keluarganya yang begitu menyayanginya. Rupa juga hanya biasa-biasa sahaja dan sedap mata meman...
The Last School Night🔪 (Psikopat) [DONE] by queenvioletsmile
#6
The Last School Night🔪 (Psikopat)...by 玉秀雅
🔪PEMBUNUHAN DI SEKOLAH🔪 Kelas tambahan malam disekolah bertukar tragis apabila satu demi satu pelajar dibunuh pada malam tersebut. Tiada siapapun yang dapat melarikan...
Completed
Only One You (✔) by mikorin04
#7
Only One You (✔)by Mikorin
BOOK 2 OF ONLY YOU [Bagi yang belum baca buku satu - ONLY YOU, bolehlah baca buku tu dulu. Kalau you guys nak tahu how and why did Afiq dan Sana kahwin.] Perkahwinan San...
Completed
DAERYNA HAFZELYA : Thantophobia by ayyenfirdaus
#8
DAERYNA HAFZELYA : Thantophobiaby nurqurratuain
DAERYNA HAFZELYA , seorang gadis yang hidupnya penuh duka. Dirinya dibenci oleh keluarga sendiri , dilayan bagaikan sampah oleh darah daging sendiri. Walaubagaimanapun...
Cahaya Marha || SHORT STORY by MiaNabella
#9
Cahaya Marha || SHORT STORYby B E L L E
[C O M P L E T E] - hadirnya cahaya darinya, telah mendatangkan kegembiraan - • • • Cahaya Marha, seorang perempuan yang lembut dan ceria. Tidak mempunyai ibu bapa sedar...
Completed
M Y L I F E  by nurulain01807
#10
M Y L I F E by nurulain01807
cerita kali ni aku cerita pasal kisah hidup aku. kisah hidup tahun 2020 banyak kenangan yang tak dapat dilupakan and aku nak luahkan. kalau korang nak tahu lebih lanjut...
Spring Day + BTS (COMPLETE) by AisyAsy
#11
Spring Day + BTS (COMPLETE)by NUR❣️
Kebencian seseorang itu terhadap Jimin menyebabkan Company Big Hit dan BTS mempersalahkan Jimin. Seseorang itu telah memburukkan Jimin dengan menuduh Jimin melakukan per...
Completed
Aireen Ayana [ H ] by hnnnss__
#12
Aireen Ayana [ H ]by ☕
Aireen Ayana seorang gadis yang sangat ganas. Setakat bergaduh dengan orang kampung di sekitarnya, baginya celah jari sahaja. Kehadiran seorang kanak kanak lelaki ke dal...
BESTFRIENDS💞 by huii02
#13
BESTFRIENDS💞by Huii
Muhd Aarez Han. Lelaki kacukan 3 bangsa. Malay-Korean-Australian. Menjejakkan kaki ke malaysia untuk menjadi seorang pelajar sekolah menengah tidak pernah terlintas di k...
Completed
101 Kisah by KaiKeyyah
#14
101 Kisahby 🐰 KEA 🐰
Hati manusia tiada siapa yang tahu
OOTD by KinaArshad
#15
OOTDby 🖤🤍KinaArshad 🤍🖤
Buku ini hanyalah tentang OOTD saya sebagai kenangan. Tiada yang menarik hehe
Janji Setia dengan Saya? by CtSara3
#17
Janji Setia dengan Saya?by Sara
Pergilah kau ke destinasi yang kekal.... aku redha melepaskanmu..... pasti aku menyusuli kau jua..... sementara itu.... di dunia ini .... aku akan cuba...... Cuba untuk...
Hukuman Kawan by PenulisKehidupan
#18
Hukuman Kawanby PenulisKehidupan
Zetty yang merupakan bekas teman sekuliah kepada watak utama adalah gadis yang selalu disisinya. Kerap menjadi penyokong dan pendengar setia. Namun segalanya berubah bil...
SWITCH [SLOW UPDATE] by jijahorkid
#19
SWITCH [SLOW UPDATE]by
'' Beautiful cover by De Beauty Graphic from Aneesahlan" SWITCH Nur Rabiatul- Seorang gadis kampung yang hidup dalam serba kekurangan. Dia bakal mengambil SPM tidak...
once in a lifetime by naspavlova
#20
once in a lifetimeby h o o m a n
"ok cover mungkin tak cantik tapi aku jamin cerita best" - author yang konfiden Amelia Jasimin. Dia baik dia cantik dia pandai dia juga lahir dalam keluarga ya...