Kawan Stories

185 Stories

Aireen Ayana : Dia Nyawa Bagiku (OG) by apricotgojes
#1
Aireen Ayana : Dia Nyawa Bagiku (O...by 🖋️
Aireen Ayana seorang gadis yang sangat ganas. Setakat bergaduh dengan orang kampung di sekitarnya, baginya celah jari sahaja. Kehadiran seorang kanak kanak lelaki ke dal...
A v a l e a by purflwrs
#2
A v a l e aby ⚘
❀ - : a v a l e a t h e f l o w e r a n d h e r b u t t e r f l i e s "Adakah aku layak untuk bahagia walaupun aku sering disakiti?"
Hate To Love You ; Faisyah by ximie_chichu
#3
Hate To Love You ; Faisyahby ximie_chichu
Enemy to Lovers "Kau jangan cabar aku, Fairul" - Nur Aisyah Humaira "Kau ingat aku takut?", - Fairul Ishaq
Only One You (✔) by mikorin_ofcl
#4
Only One You (✔)by Mikorin
BOOK 2 OF ONLY YOU [Bagi yang belum baca buku satu - ONLY YOU, bolehlah baca buku tu dulu. Kalau you guys nak tahu how and why did Afiq dan Sana kahwin.] Perkahwinan San...
Princess Xavier Return  by questn
#5
Princess Xavier Return by LittleKid
COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk...
BESTFRIENDS💞 by huii02
#6
BESTFRIENDS💞by Huii
Muhd Aarez Han. Lelaki kacukan 3 bangsa. Malay-Korean-Australian. Menjejakkan kaki ke malaysia untuk menjadi seorang pelajar sekolah menengah tidak pernah terlintas di k...
Completed
DIARI HATI ARFA |E-BOOK| by kimiafina
#7
DIARI HATI ARFA |E-BOOK|by Kimiafina
EBOOK(RM3) ARFA AYESHA, seorang gadis biasa yang tidak punya apa-apa selain daripada keluarganya yang begitu menyayanginya. Rupa juga hanya biasa-biasa sahaja dan sedap...
SWITCH [SLOW UPDATE] by jijahorkid
#8
SWITCH [SLOW UPDATE]by ✨Ya Razzaq✨
'' Beautiful cover by @ainnyahh_" SWITCH Nur Rabiatul- Seorang gadis kampung yang hidup dalam serba kekurangan. Dia bakal mengambil SPM tidak lama lagi. Namun, kera...
101 Kisah by KaiKeyyah
#9
101 Kisahby 🐰 KEA 🐰
Hati manusia tiada siapa yang tahu
KITA : Camaraderie by Thekalon
#10
KITA : Camaraderieby T
"Kita kawan. Bukan lawan. Ingat janji tu." ⚠️ Will continue update in May!
BUKTI [DAH HABIS] by AqlSrhn
#11
BUKTI [DAH HABIS]by Aq'l
"Tolong aku." "Kumpul semua bukti dalam app ni." Wattpad ...... Aku akan bawa BUKTI aku sampai mati -Aku Aku takut mati -Nuar Aku tak nak kaitkan BUK...
Completed
OOTD by KinaArshad
#12
OOTDby 🖤🤍KinaArshad 🤍🖤
Buku ini hanyalah tentang OOTD saya sebagai kenangan. Tiada yang menarik hehe
𝘗𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘮𝘦 by aaaaniiiissss
#13
𝘗𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘮𝘦by fi
𝚒 𝚑𝚊𝚝𝚎 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚢𝚘𝚞'𝚛𝚎 𝚙𝚎𝚛𝚏𝚎𝚌𝚝.. 𝚙𝚎𝚛𝚏𝚎𝚌𝚝 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚎 ᴄᴏᴍɪɴɢ sᴏᴏɴ
DENDAM IZARA (ON-GOING) by rnahrrz
#14
DENDAM IZARA (ON-GOING)by rinaharraz
KARYA PERTAMA ❤️ DENDAM IZARA TENGKU NINA IZARA. Nama yang cantik, secantik tuannya. Sifat semula jadinya yang dingin menjadikan dirinya lebih dingin akibat daripada sat...
Kisah Mengharukan Sang Anak by AldoAndrean
#15
Kisah Mengharukan Sang Anakby Aldo Andrean
Kisah ini membuat saya membatin tanpa henti
Completed
aku + kamu by hideohideo8
#16
aku + kamuby hideo hideo
"kau ingat dengan diagnosis kau sakit kanser ni kau boleh buat aku cair,berlembut hati dengan kau dan mengubah keputusan aku?! kau nak ugut aku dengan benda ni? Eh...
BLOOM WITH YOU  by aliaaaaxjimin
#17
BLOOM WITH YOU by HALLOSZ Z
Obsess. Itulah perkataan yang sesuai digunakan bagi mengambarkan seorang gadis yang di beri nama DHIA RAISHA. "Aku akan pastikan kau akan menjadi suami aku. I LOVE...
Jarak bukan penghalang - by mschestttnutt
#18
Jarak bukan penghalang -by Angelbaby💗
- jarak bukan penghalang persahabatan kita - kau adalah kau , aku adalah aku . - kau kawan yang terbaik , dan sempurna dimataku - inilah persahabatan yang aku jaga , h...
Completed
[My Fate that never ending] by hatestrawberry13
#19
[My Fate that never ending]by Eireyna 💚
So come back to my second story !! Hope kau orang still bagi support dekat i . This story more like for friendship!! Enjoy :)
My Annoying Husband  by syhminzm
#20
My Annoying Husband by syhnzr
Tengku Nur Elisya Airish Binti Tengku Muhamad Nizam merupakan anak perempuan tunggal keluarga tersebut. Mempunyai dua orang abang iaitu Tengku Muhammad Akif dan Tengku M...