Melayu Stories

1.2K Stories

MAK CIK NASI LEMAK SELAMBAK by saoodah1
#1
MAK CIK NASI LEMAK SELAMBAKby Saoodah
Mak cik menjual nasi lemak diperdaya oleh anak muda yang kacak menyewa di kampungnya. setiap hari anak muda itu mungkus nasi lemak kerang di kedainya. Apa yang berlaku...
Tetek Besar Milik Aku by melfetusthing
#4
Tetek Besar Milik Akuby Mel
Cerita seks melalui dubur melayu
Empat Beradik by Moniteot
#7
Empat Beradikby Moni teot
kisah benar ini berlaku 30 lebih tahun yang lampau,namun masih segar di ingatan,apa yang bakal aku ceritakan mengandungi unsur lucah,so tidak sesuai untuk mereka yang di...
H A N A N by EtherealDokyeom
#8
H A N A Nby EtherealDokyeom
Suka dan cintakan seseorang... Tak salahkan?? Tapi macam mana pula kalau si Dia tunang kepada kawan karib sendiri... _._._._._._._._._._._._. 5 tahun kemudian.. "Au...
Aku Pelayan Nafsu Wanita by alipthewriter
#9
Aku Pelayan Nafsu Wanitaby Mat Alip
Hello gais!! Kisah ini aku sampaikan based on my real life experience hehehe... For real this is how i lost my virginity to these two girls🥺 Hope u guys enjoy my story...
Cerita Sebenar. Macam Mana Kehidupan Aku! by TheRealStoriesOfMe
#10
Cerita Sebenar. Macam Mana Kehidup...by ZAMIR ISAAC
- macam mana aku kenal sex - siapa ajar aku?? - kenapa depa ajar?? - jalan hidup aku.. - ape nak jadi?
Bomoh by jiwekental
#11
Bomohby jiwekental
Nekad untuk mendapatkan apa yang di ingin kan.. Semua syarat sanggup di tempuhi
PEBANTU RUMAH by saoodah1
#12
PEBANTU RUMAHby Saoodah
kalau kamu mau ya silakan.. terserah kamu, tapi jangan lupa dibelai aku lepas selesai sama Laili kataku pada karim. AWAS CERITA LUCAH.
Isteri Jiranku by sxxvenus
#13
Isteri Jirankuby Venus.
Pengalaman aku merogol Puteri iaitu seorang janda yang merupakan ibu kepada kawanku
HAN'S: HIS SHINING LIGHT | C | ✔️ by RosieHaydar
#14
HAN'S: HIS SHINING LIGHT | C | ✔️by Amethyst
2nd HIS Series Arif Aihan x Eleanor Nadra *Kindly read Lee's: His Saviour dulu untuk lebih faham dan feel 😘 Eleanor Nadra seorang gadis ceria dan nakal di luaran tetapi...
Completed
Curangla Lagi 2 by insankesepian10
#15
Curangla Lagi 2by insankesepian10
Curang? Perkataan itu pantang bagi semua isteri atas dunia ini. Begitu juga dengan Azlyn. Ketika di kemuncak bahagia, dia diuji dengan kecurangan suaminya Johan. Johan t...
𝐌𝐘 𝐏𝐑𝐄𝐂𝐈𝐎𝐔𝐒:𝐋𝐈𝐋 𝐅𝐋𝐎𝐖𝐄𝐑 by MissLya_0
#17
𝐌𝐘 𝐏𝐑𝐄𝐂𝐈𝐎𝐔𝐒:𝐋𝐈𝐋 𝐅𝐋�...by MissLya_0
"Am I anoyyed?"-Mardina Shafiqah "You're my little flower, you can't annoy me. You're just difficult to handle sometimes, but I love you no matter what yo...
Kerna Dia Milikku  by Dhy_Mad
#18
Kerna Dia Milikku by Dhy_Mad
She mine and always be mine "You will not loose me and I will never loose you honey your mine an be mine untill I die sweetie..". -SYED...
The Delights Destined by hzzelnuts
#19
The Delights Destinedby ౨ৎ . 𝐻𝑍
(OG) ㅤㅤㅤㅤㅤonce upon a time 𝜗𝜚 "is this what people call a fairytales? so it does really exists.." Gadis berdarah Perancis yang hilang dari radar berkurun l...
Equestrian by aaddryy
#20
Equestrianby aaddryy
"Aku cabar kau Ayra." "Masalahnya, cabaran kau ni mengarut Aidan Fathi!" "Kau penakut Hasya Ayrana." "OK FINE ! Aku setuju. Kita kawin...