Melayu Stories

822 Stories

Encik Suami Mr Kertu by cikhoneyzara
#1
Encik Suami Mr Kertuby cikhoneyzara
"Kertu? You save my number as Mr Kertu?" Alamak! Matilanak! Tak pernah-pernah dia belek-belek handphone aku. Kenapa hari ni dia terlebih rajin pulak? Apa aku n...
Lecturer Paling Comel by sequelstory
#2
Lecturer Paling Comelby Ayish
Pensyarah perempuan + Pelajar lelaki = ? . "Tengoklah ceq orang apa. Ini Hani dari Sungai Petanilah. Takat sorang pergi, petik jari sepuluh orang boleh mai."...
Completed
MY SECRET DIARY (COMPLETED✔✔) by Numuba
#3
MY SECRET DIARY (COMPLETED✔✔)by Numuba
Nama aku Han. Aku sekolah asrama agama (which you guys doesn't give a damn care). And aku ada sorang crush. Nama dia Affuan. Hensem? Mestilah. Kalau tak, kenapa aku nak...
Aturan Yang Terindah by ZaraLily1001
#4
Aturan Yang Terindahby ZaraLily1001
Kisah seorang gadis yang biasa-biasa. Namun aturan hidup yang pernah dilaluinya menjadikan dia seorang yang tabah. Hanya pertemuan yang singkat, hatinya dilamar. Dia kag...
Bahana Cinta by quriey
#5
Bahana Cintaby Si Kunang-Kunang
Cinta dan Nafsu, gandingan kuat untuk engkau terus hanyut.
Along by quriey
#6
Alongby Si Kunang-Kunang
Curang - walau apa pun alasannya, ia tetap satu pilihan.
Merpati by oudraabdulaziz
#7
Merpatiby oudra aziz
"Hai, nama I Lily." Dia menyambut tanganku, seakan menarik aku untuk lebih rapat kepadanya. "Beer?" Dia menyoal, mendekatkan bibirnya ke telingaku...
Belajaq tiup orang.  by chubsterkitty
#9
Belajaq tiup orang. by chubsterkitty
Misi gadis ubtuk hilangkan keperawanannya.
Salah Faham by Syahmievie
#11
Salah Fahamby ItsKayrinnn
Kayrin xnk spoilkan utk korg... better baca short story yg kayrin sediakan and feel free to give a feedback. I'll try my best not to disappoint u guys.
Setia Menanti by IeraRoselyn
#12
Setia Menantiby IeraRoselyn
Bertemu tanpa disangka. Siapa sangka pertemuan mereka hanya beberapa kali terus menerbitkan bibit-bibit cinta dihati masing-masing. Namun begitu, seorang dengan sikap te...
Her Scar Series #1 | Her Greatest Secret [ Editing Process ] by GirlCrush_Yaya
#13
Her Scar Series #1 | Her Greatest...by L O' V É L I A
K A S H E Q A ❝Her greatest secret is what brought us together❞ ••• ❝Kau pun tahu aku tak akan sentuh kau kan? Biarlah semua orang tahu yang kita dah kahwin, tapi hakika...
Deeja Ayana by Lolly_Jk
#14
Deeja Ayanaby It's Kookie
- The Winner of white diamonds awards 2019 genre Romance. I love you more than any world can say. I love you more than every action I take. I'll be right here loving you...
Penghulu Bidadariku by AliahSyuhada
#15
Penghulu Bidadarikuby AliahSyuhada
2nd Series of Airayyan Love ❤ "Aisyah Humaira binti Khalid, saya ceraikan awak dengan talak satu." Wanita mana yang mahu memegang status janda? Wanita mana yan...
Can I love you,cousin? by HanNeysa
#16
Can I love you,cousin?by Han_Neysa
"Pissed off.Really,you know!" "That should i kiss you?" "You!!" "Why?Healing function." Kata orang,tak enak kalau berkahwin denga...
[OG] Rumah Neraka 🔥🔥~Jimin by just2beu
#17
[OG] Rumah Neraka 🔥🔥~Jiminby kimjiweol~
Kesakitan yang dilalui oleh dirinya telah membuatkan dia nekad untuk memberontak pada usia yang sangat muda. Disisih dan juga dibiarkan bersendirian membuatkan jiweol tr...
+17 more
hidden princess by zarawhuutt_
#18
hidden princessby dracomalfoy
🏯kehidupan di dalam istana hanya sebentar sahaja apabila mangkatnya ratu indah halina..atas janji arwah isterinya sang raja berkahwin dengan akak kepada isterinya yang...
EMERALD by reenmedina
#19
EMERALDby ₑₙᵤₗ🍭
Beautiful cover by @Aizack_Mesle🍀 LAURA EMILIA Bahagia? Adakah benar bahagia itu wujud? Kalau benar bahagia itu wujud, mengapa dia tidak merasakan kebahagiaan? Sudah la...
Encik Suami (New Version)  by aifiqah
#20
Encik Suami (New Version) by ; a i
Memang bukan pintanya, namun ketentuan takdir. Menemukan dia dan Syarifah Adliana. cover by; @imndelish