Sedih Stories

1.2K Stories

Izinkan Aku Bahagia [Completed] ✓ by fsweet955
#1
Izinkan Aku Bahagia [Completed] ✓by fsweet955
Nuha Hanan, gadis bijak dan cantik namun memiliki sifat panas baran. Pantang disentuh, laju menjawab. Kisah hidupnya sedikit sebanyak menjadi titik tolak untuk dia teru...
Completed
Aireen Ayana [ H ] by hnnnss__
#2
Aireen Ayana [ H ]by ☕
Aireen Ayana seorang gadis yang sangat ganas. Setakat bergaduh dengan orang kampung di sekitarnya, baginya celah jari sahaja. Kehadiran seorang kanak kanak lelaki ke dal...
𝐓𝐡𝐞 𝐎𝐧𝐥𝐲 𝐎𝐧𝐞 by Fallenrara-
#3
𝐓𝐡𝐞 𝐎𝐧𝐥𝐲 𝐎𝐧𝐞by ♕𝕽𝖆𝖗𝖆♕
[Hiatus] 3rd story by @srslyitsnothing | sugarara Beautiful Cover by @_lunastella SARAH adalah seorang gadis yang berbadan besar telah dijodohkan dengan seorang lelaki y...
Dosen vs Mahasiswi (END) by Ranzz27_
#4
Dosen vs Mahasiswi (END)by Lia
[Eits,follow dulu sebelum membaca,habis baca jangan lupa vote.] Terimakasih. . . . . . apa jadinya seorang gadis bernama Aeera menikah dengan seorang laki-laki yang not...
Cinta Sang Jejaka Psycho by unmistakableking
#5
Cinta Sang Jejaka Psychoby unmistakable king
"Sampai bila encik nak kurung saya macam ni? " ~Aidieleya Syafiqah "Sampai ada diantara kita berdua MATI" ...
Putera Hati [OG] by sevennie
#6
Putera Hati [OG]by ✨ syä ✨
『 Kisah Alice dan Para Putera Bahagian Dua 』 ⊱────── {⋅. ♛ .⋅} ────── ⊰ Alice Allyna, heroin paling gila lagi sendu kembali semula ke Akademi DiRaja Granté selepas tamat...
JANJI SETIA UNTUK ARINI by Bintu_Nahl
#7
JANJI SETIA UNTUK ARINIby Bintu Nahl
Bagi Arini, Mahardika adalah dunianya. Mahardika adalah nama yang selalu dia sebut dalam tiap doanya. Mahardika adalah nama yang akan selalu ada dalam hatinya hingga nan...
FuckBoy (On Going) by ppn_apendi
#8
FuckBoy (On Going)by Ghibah Squad
[Woy! Klik follow bisa gak sih] 🔞 Cerita 18+ bukan berarti selalu ada unsur yang berbau pronografi, tapi ada sih dikit. Tapi gak vulgar kok. "Ini punya gue!"...
+13 more
EMERALD by reenmedina
#9
EMERALDby ₑₙᵤₗ🍭
Beautiful cover by @hazellora🍀 LAURA EMILIA Bahagia? Adakah benar bahagia itu wujud? Kalau benar bahagia itu wujud, mengapa dia tidak merasakan kebahagiaan? Sudah lama...
pelindung rahsia... by moonisbest
#10
pelindung rahsia...by inviso
mengisahkan Ali bin Ghazali...dia merupakan seorang ejen rahsia MATA...namun dia lemah dan sering dihina(bnyk kali tgok kat ff lain)...satu hari dia menyertai sebuah mis...
Maaf Untuk Luka by Caramella_Lily
#11
Maaf Untuk Lukaby Calla
Memaafkan luka? Siapa yang bisa? Siapa yang mau? Dia telah begitu menyakiti hingga rasanya aku ingin mati, bagaimana mungkin aku bisa memaafkan luka? Aku ingin hidup, da...
Mr. Singer[*on going*] by izznatasya
#12
Mr. Singer[*on going*]by crybabygirl💕
Aariz Haqiemie seorang penyanyi muda yang popular dan amat digilai wanita kerana sikapnya yang humble,baik,tak sombong,layan peminat dan semestinya mempunyai rupa paras...
To Be A Prince's Wife by ledybunga
#13
To Be A Prince's Wifeby ledybunga
Also known as { Prince Wife} Asha Adira seorang •Ordinary girl • yang sibuk menikmati waktu remajanya.Namun apakah daya,boleh pula Asha terlanggar dengan Queen Of Amen...
kami manusia biasa {On Going} by AlyaBahtiar
#14
kami manusia biasa {On Going}by Alya Bahtiar
lewat seseoranglah kita, kamu bahkan aku. Biasa mendapatkan pelajaran serta pengalaman. Entah itu cerita, masa-masa kelam, dan lainnya. Bagaimanakah mereka?. Ini kisah d...
Mimpi by neona_
#15
Mimpiby neona
Kehidupan tiga gadis SMP, yang bersahabatan. Mereka mempunyai kesempatan ini untuk masuk SMA favorit di daerah. Dapat nilai bagus, Masuk SMA favorit, Dan membanggakan o...
My Coldest Boyfriend | Huang Renjun by cicintahiii
#16
My Coldest Boyfriend | Huang Renjunby tukang halu
[On Going] "Lo egois!" Teriakan lantang dari seorang gadis yang berdiri menatap laki-laki berbadan tinggi di hadapannya ini dengan tatapan marah. "Gw egoi...
𝕄𝔼𝔾𝕃𝕀𝕆 (𝚜𝚕𝚘𝚠 𝚞𝚙𝚍𝚊𝚝𝚎)  by luuuAM
#17
𝕄𝔼𝔾𝕃𝕀𝕆 (𝚜𝚕𝚘𝚠 𝚞𝚙𝚍𝚊𝚝�...by ...
𝗠𝗘𝗚𝗟𝗜𝗢 nama kumpulan yang diberi untuk 6 orang sahabat sejati sehidup semati... Selepas mereka mengambil PT3 ... Mereka disuruh mengambil gambar lebih kurang mac...
Serpihan by vaniww19
#18
Serpihanby Reivani Damayanti
"Tersenyum di balik rasa sakit itu bukanlah satu hal yang mudah, tapi slalu ku usahakan walau itu lelah" ~maura auri rasa~ . . . . Aku kembali. Aku yang du...
ZAIYLANGIT by zziieeee
#19
ZAIYLANGITby putnal.zee
REVISI SETELAH TAMAT SEBELUM BACA, FOLLOW DULU!! Langit Alka Vernando. Ketua Grezerdous, geng motor paling terkenal di Jakarta. Si tukang onar, pembuat masalah, hobi bol...
UNGKU AQIEL ZAFRAN(UAZ) SU by Jurminamina
#20
UNGKU AQIEL ZAFRAN(UAZ) SUby MysteryQueen👑
S A D R O M A N C E | S T O R Y 2 UNGKU AQIEL ZAFRAN ❣️AZIELAH FISYA Disebabkan satu tragedi berlaku yang menimpa dengan makngah nya iaitu makcik piah, tempiasnya ter...