Rindu Stories

1.2K Stories

Siapakah dia ? [ In editting } ✔️ NEW VERSION by Ummi1234567
#1
Siapakah dia ? [ In editting } ✔️...by S.N.U 🦋
Status :- In editting [ SLOW UPDATE ] 🌹 - I am patient how I love you Start :- 15 September End : Cover yang lawa from :- @Missfeiyi ❤️
KESETIAAN : ZAFRILYDIA [OG] by misshidden_
#2
KESETIAAN : ZAFRILYDIA [OG]by hidden🦅
[SPIN OFF - MEDINA HAURA] Seberat itukah ujian untuk seseorang yang bergelumang dengan dosa di masa lalu dan kini ia sentiasa mencuba untuk berubah ke arah kebaikan. Nam...
RAFAEL ANAQI by lunabella_01
#4
RAFAEL ANAQIby lunabella
Dara Hasrita gadis cantik menjadi model untuk bberapa brand brand terkenal di malaysia. seorang yang soft spoken tetapi kuat tertawa hari harinya hanya di isi dengan ker...
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#5
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...
|♤|THE PATIENT|♤| RAN HAITANI  by cekm22
#6
|♤|THE PATIENT|♤| RAN HAITANI by ~♤kiko♤~
أحببت مرض نفسي فالواقع انه ليس اي مريض انه مريض عندي احببته بشكل غريب لاكن هل هو يبادلني نفس الشعور؟ هل ساستطيع التقرب منه؟ هل ساستطيع معالجته؟ انه جميل و لاكن ما يمنعن...
100 Hari Kata - Kata Untukmu ( C ) by Nratiyz
#7
100 Hari Kata - Kata Untukmu ( C )by Nratiyz
- Poetry series 1 - " Biarlah Kata - Kata Meluahkan segalanya" kata - kata yang ku coretkan terus dari hatiku menjadi sebuah puisi yang terindah buat selaman...
Completed
FIRST TIME | Rindou H. by Tineymato
#8
FIRST TIME | Rindou H.by Tineymato
" 𝘠𝘰𝘶 𝘭𝘰𝘰𝘬 𝘭𝘪𝘬𝘦 𝘩𝘦𝘳. " " 𝘞𝘩𝘰? " " 𝘛𝘩𝘦 𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘐 𝘭𝘪𝘬𝘦. " 𝗡𝗼𝘁𝗲: 𝗜𝘁'𝘀 𝗺𝘆 𝗳𝗶𝗿𝘀𝘁 𝘁𝗶𝗺𝗲 𝘁𝗼 𝘄𝗿𝗶𝘁�...
Hujan Rinduku (Keluarga, Cinta, dan Impian) ☑️ by FitriaImraatul
#9
Hujan Rinduku (Keluarga, Cinta, da...by Imraatul Fitria
Asyifa Safitri, gadis pecinta hujan dan senja yang memiliki banyak impian di hidupnya, ia suka menuliskan mimpi-mimpinya di buka diary kesayangannya. Dibalik sifat ceria...
Completed
𝐏𝐬𝐲𝐜𝐡𝐨 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬  by hinata_sho39
#10
𝐏𝐬𝐲𝐜𝐡𝐨 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬 by 𝕜𝕚𝕣𝕒𝕣𝕚_𝕜𝕒𝕠𝕣𝕚ʕ•ᴥ•ʔ
takemichi life was great all the time but not until one day he found his room being complete mess it looks like someone break in his house and steal his things but was h...
Daddy Issues || Kokonoi Hajime x Reader by StrawberryKaishi
#11
Daddy Issues || Kokonoi Hajime x R...by Annaisha Kaide
Kokonoi Hajime a bachelor and an owner of a well known company and a well known playboy crossed path with Y/N a reserve woman whose always scared of her mother. They sha...
haitani's wife by irishvirtudazo14
#13
haitani's wifeby kanjiro mitsuri
read this if you're bored trust me 😏 .............................................. ⚠️Wrong grammer ⚠️ .............................................. ⚠️Bad words⚠️ ...
kota hati Berpuisi by bukansawie
#14
kota hati Berpuisiby yang bukan bukan je
"kalau merah melambangkan darah, Mawar juga merah" Sejenis puisi ringkas random sendu dan merapu
ISTERI YANG TIDAK DIANGGAP by AishInshira
#15
ISTERI YANG TIDAK DIANGGAPby Aish🌸
Perkahwinan atas cinta? sama sekali tidak terjadi kepada Nurin Aira. Mungkin, perkahwinan atas dasar busines? tidak juga. Perkahwinan mereka atas dasar dendam. NURIN AI...
BREAKEVEN | Rindou H. by Tineymato
#16
BREAKEVEN | Rindou H.by Tineymato
" 𝖺𝗆 𝗂 𝗌𝗍𝗂𝗅𝗅 𝗐𝖾𝗅𝖼𝗈𝗆𝖾 𝗍𝗈 𝗒𝗈𝗎, 𝘔𝘠 𝘏𝘖𝘔𝘌? " ↪𝗠𝗬 𝗧𝗛𝗜𝗥𝗗 𝗙𝗔𝗡𝗙𝗜𝗖 📌 •ɪғ ʏᴏᴜ ᴇɴᴄᴏᴜɴᴛᴇʀ ɢʀᴀᴍᴍᴀᴛɪᴄᴀʟ ᴇʀʀᴏʀ ᴏʀ ᴍɪssᴘᴇʟʟᴇᴅ ᴡᴏʀᴅs... s...
Aku Bukan Boneka by iamputerisalju
#17
Aku Bukan Bonekaby Puteri salju
Aku bukan barang mainan kau lah Firash.. Kau anggap aku macam sampah.. Aku pun ada hati dan perasaan.. Dasar binatang.. Aku benci kau Firash.. - bentak hati Ariana
Mrs. Darian [Hiatus] by ainbear_
#18
Mrs. Darian [Hiatus]by 𝐀𝐝𝐚𝐦 𝐌𝐢𝐤𝐡𝐚𝐞𝐥
Kahwin dengan kawan baik bukan lah satu perkara yang mudah. Kadangkala bagai nak runtuh rumah mereka bertikam lidah. Macam budak-budak! Tapi ini yang terjadi diantara Te...
Emerald High : Fight [ C ] by _Arhain
#19
Emerald High : Fight [ C ]by amara
Aisy Alynna. Nama yang sudah tidak asing lagi buat warga Emerald High. Tidak kira para pelajar mahupun tenaga pengajar. Biarpun baru setahun menjadi pengawas, ketegasann...
Secret by nurfiee
#20
Secretby nurfiee
Cinta, bahagia, dan kasih sayang itu hanya sekadar mimpi dan hayalan bagi seseorang yang berhati batu. Tengku Arfian Farhan bin Dato' Tengku Arman yang berumur 25 tahun...