Aksi Stories

277 Stories

ℍ𝔼ℝ 𝕊𝔼ℂℝ𝔼𝕋 𝕃𝕆𝕍𝔼  | 𝙊𝙂 by not4chaa
#1
ℍ𝔼ℝ 𝕊𝔼ℂℝ𝔼𝕋 𝕃𝕆𝕍𝔼 | 𝙊𝙂by not4chaa
AI X TA Aryan Iskandar X Tya Adelia 1st story (HER SECRET LOVE) X (MY DEAR AUNI) collaboration with ynotmila
Touki Journey by Akari_kasumi
#2
Touki Journeyby AkariSan
[PEROMBAKAN] "Penguasa Sihir" Sebuah gelar bagi seseorang yang telah mengubah dunia sihir ini menjadi kekuasaannya. Impian terberat bagi para mage. Karna itu...
Hikayat Cinta Paspuri by HajahUmiMaswaniHajiM
#3
Hikayat Cinta Paspuriby leeyah
Negeri Manwura adalah negeri yg terkenal dengan rakyat nya yg setia dan patuh terhadap Raja Mahapuri. Juga terkenal dengan keramaian ahli pahlawan yang gagah dan kebal d...
RyanDalisha (OG) by aish_maira
#4
RyanDalisha (OG)by aish_maira
[The Zandero's Family] [Stand Alone Series] Lima tahun lalu, lima tahun yang cukup sukar baginya. Dalam tempoh lima tahun itu, dia menempuh pelbagai cabaran yang dia cuk...
SONGS OF WAR (SEASON 3)  by Gamers34293
#5
SONGS OF WAR (SEASON 3) by MakingStory22
THIS IS STORY MADE BY BLACK PLASMA STUDIOS. AND INSPIRED BYE MINECRAFT. I HOPE YOU ENJOY THIS IS STORY.
Completed
Bad genZ || Netjames by krismelda00
#6
Bad genZ || Netjamesby krismelda00
Bad boy Vs Baby boy. Akankah Key dan Jeff akan bersama?? WARNING!!!!!! 18+++ Cerita ini pure diangkat oleh author, no plagiat..... Genre bxb🌈 tidak dianjurkan untuk par...
She is Auretha by sweetButterfly__
#7
She is Aurethaby 💐
Anetha Raviera, gadis ini mengira setelah kejadian tragis yang menimpanya pada malam itu hidup nya kini sudah akan berakhir. Namun ternyata ia salah, sebuah keberuntunga...
SONGS OF WAR (SEASON 2)  by Gamers34293
#8
SONGS OF WAR (SEASON 2) by MakingStory22
THIS IS STORY MADE BY BLACK PLASMA STUDIOS. AND INSPIRED BY MINECRAFT. I HOPE YOU ENJOY THIS IS STORY.
Completed
TAKDIR - Cahaya Yang Tidak Terpadam by HilalAsyraf
#9
TAKDIR - Cahaya Yang Tidak Terpadamby Hilal Asyraf
Sedekad berlalu semenjak Sang Ashura menumbangkan Kesatuan Lima Kerajaan dan mengabsahkan Kerajaan Utopia miliknya. Dengan meletakkan Lima Wilayah di bawah kekuasaan jen...
DARK CEO SEASON - 2 (COMPLETED) by real-D
#10
DARK CEO SEASON - 2 (COMPLETED)by Real-D
Kakiku terasa lemas, aku bahkan hanya bisa melihat punggung nya yang berbalik pergi , aku tidak bisa mencegahnya, aku tidak bisa menghentikan nya , ada apa denganku ? D...
Highschool SOS (Indonesian) by byradian
#11
Highschool SOS (Indonesian)by Radian Wedagama
Hari-hari pertama pindah sekolah memang berat buat Retna Arimbawa. Setelah dapat teman sebangku yang 'gila', ia harus menyaksikan aksi penyekapan salah satu siswi dari...
MAWAR by dearnovels
#12
MAWARby Penerbitan Dear Novels
Tajuk: MAWAR Penulis: ANIS AKHIR Harga: RM24 / RM27 ISBN: 978-967-2116-47-9 POS PERCUMA 🍀Untuk melanggan http://www.wasap.my/+60132588069 http://www.wasap.my/+601325880...
HER SAVIOR by dearnovels
#13
HER SAVIORby Penerbitan Dear Novels
Tajuk: HER SAVIOR Penulis: NINA SWANTAN Mengikat hati kerana janji, mengukuh sejati dengan ikatan suci. Siapa bilang menjadi jutawan muda semudah disangka? Tidak bagi Ka...
BUKTI [DAH HABIS] by AqlSrhn
#14
BUKTI [DAH HABIS]by Aq'l
"Tolong aku." "Kumpul semua bukti dalam app ni." Wattpad ...... Aku akan bawa BUKTI aku sampai mati -Aku Aku takut mati -Nuar Aku tak nak kaitkan BUK...
Completed
S(E)UMUR HIDUP by PenaRambutPendek
#15
S(E)UMUR HIDUPby Mets Riyadi
[ONE SHOT STORY] Dua insan yang bertemu saat bangsanya sedang berseteru. Keduanya terikat dalam situasi yang ambigu, tatkala sebuah ikatan kasta membelenggu. Kisah yang...
Completed
AZEYY by zahnrshni12
#16
AZEYYby aze eagle
"mantan tentara?" ujarnya cukup terkejut mendapatkan informasi tersebut, seringai muncul diwajahnya. - - - - ⚠️ WARNING ⚠️ [FOLLOW DULU SEBELUM BACA] - Pandai...
Sikandar Perkasa by yusofsamsuddin
#17
Sikandar Perkasaby yusofsamsuddin
Ketibaan seorang budak lelaki misteri yang tidak semena-mena telah memaksa seorang remaja yang telah hilang harapan dengan tanah airnya untuk menempuhi perjalanan yang b...
Pewaris Sepuluh Miliar by raraeyvaelin
#18
Pewaris Sepuluh Miliarby raraey
Alan Dermawan, pemuda miskin serba kekurangan, dengan tiba-tiba menerima warisan bernilai sepuluh miliar dari sang kakek. Gegabah dan gelap mata, ia menghambur-hamburkan...
Encik Pembunuh by HilalAsyraf
#19
Encik Pembunuhby Hilal Asyraf
Encik Pembunuh - Tajuk memang macam drama TV melayu, tetapi sorry, jalan cerita novel ni lagi awesome. Ini cerita Faisal, seorang pembunuh profesional yang sangat mengge...
What Husband Ku ketua Mafia😱( SLOW UPDATE ) #Wattys2018 & #Wattys2019 by eyqahakita97
#20
What Husband Ku ketua Mafia😱( SLO...by Eyqa Hakita
#sebelum anda semua baca cerita niee sis ada perkara nak bagitau... #perhatian kepada pembaca cerita What Husband Ku Ketua Mafia, cerita nie ada bab yang paling pendek...