Halo semuanya ini tulisan pertamaku di wattpad jadi ya masih banyak kesalahan yang aku perbuat jadi aku mohon ya, jangan dijudge, aku berharap kalian semua menyukainya.
Happy Reading...
Lelaki itu kembali, lelaki yang telah merenggut semuanya dariku, lelaki yang tega melupakan segalanya, lelaki yang memilih keegoisannya dibading mempertanggungjawabkan semuanya. JAHAT! -Naura Balqis Wijaya-
Aku lelaki biadab, aku yang menghancurkan masa depanmu, iya aku, aku si brengsek itu, namun kini aku kembali untuk mempertanggungjawabkan semuanya, maafkan aku, maafkan aku, dan izinkan aku untuk memulainya. -Nizam Ahmad Lubis-

YOU ARE READING
Hello!
RomanceIni kisah seorang wanita yang mengandung diusia muda, Lelaki yg menghamilinya adalah lelaki yang sangat dicintai wanita itu, tapi cintanya bertepuk sebelah tangan.