Kahwin Stories

156 Stories

ZAYYAN by Hananqalisya_
#1
ZAYYANby Hananqalisya_
"Kanopi apa pulak dekat luar tu?" -Thalia Hadira "Kenduri kahwin" -Fakhrul "amboi, takkan dah berumur pun masih nak kawin lain? Nak berapa orang...
Completed
Mrs. Gold, You're Mine Forever! by Nuragomi
#2
Mrs. Gold, You're Mine Forever!by nuragomi
Ryan Gold adalah bekas general tentera China yang kini merupakan CEO GOLD GROUP manakala Rose Henderson adalah seorang graduan architecture yang bekerja sebagai photogra...
that girl by gvnols
#3
that girlby gvnols
[slow update]🌸 Ainur Mardiyah, kehilangan ibu kandungnya pada usia 9 tahun, selepas kematian ibunya Ainur tidak pernah mendapat kasih sayang lagi, ayahnya terlalu sibuk...
ELLY by arianakisya
#4
ELLYby ariana kisya
" For your information girls.. I'm not flirting with your boss. I'm working with your boss" kata Elly lepas tu terus membuka langkah. 'belagak' kata hati Dani...
Beautiful Broken Heart | OG by aneessya_
#5
Beautiful Broken Heart | OGby aneessya
Rania Inara menghilangkan diri dari kekasihnya kerana patah hati.Hatinya terluka teruk sehinggakan dia rasa tidak mahu didekati oleh mana-mana lelaki. Namun siapa sangka...
My Practical Husband (OG) by aikhazulyka
#6
My Practical Husband (OG)by aikhazulyka
Kisah tentang pelajar n cikgu practical. Adahkh mereka akn bersatu atau sekadar hubungan pelajar n cikgu Slow update
𝐇𝐈𝐒 𝐏𝐑𝐈𝐍𝐂𝐄𝐒𝐒 by aaronwarnermybabe
#8
𝐇𝐈𝐒 𝐏𝐑𝐈𝐍𝐂𝐄𝐒𝐒by taylor.sᥫ᭡◡̈
Okay dia kena paksa kahwin,dahlah mamat tu dingin semacam,lelaki itu pernah sama sekolah dengannya,so dia kenal sangat perangai lelaki itu,bila ada je student perempuan...
ROSE by ezzarine
#9
ROSEby itsezzarine
"Tunggu abang habis belajar.Jaga hati Rose untuk abang.Insyaallah abang akan jadikan Rose isteri abang.Itu janji abang" -A R Y A N Kerana sebuah janji yang di...
Jangan Berpaling Dariku by sizifurana
#10
Jangan Berpaling Darikuby uglyBetty
Berkahwin dengan lelaki yang dia cinta merupakan impian dalam hidup Aina. Bahagia... itu yang dia mahu bersama Benjamin. " Sampah apa yang kau bagi pada aku ni?&qu...
Completed
By Asunnaraa  by asunnaraa
#11
By Asunnaraa by DUNIA MAGIS NARA
tajuk dirahsiakan sebab pendirian saya tak tetap ;) cerita ni sekadar nak promote dulu before jualan ebook dibuka in sya Allah bulan 2. baca dulu sikit nanti kalau berm...
Kau Jodohku by myraaaalll
#12
Kau Jodohkuby pjimin💛
"Semakin jauh kau pergi, semakin tegar aku mendekatimu." - Darwish Asyfar "Mulut menidakkan tapi mengapa hatiku mula berbunga sayang..." Sofea Airish...
Cerpen: Cinta Mahligai Kita by SitiFatimahShokri
#13
Cerpen: Cinta Mahligai Kitaby Siti Fatimah Shokri
Pertemuan yang mewujudkan sesuatu perasaan yang dipanggil 'cinta' namun jodoh ditentukan oleh ibu bapa sendiri.. Dapatkah mereka bersama?
Completed
wujudkah peluang kedua? by cikeras
#14
wujudkah peluang kedua?by cikeras
Mengisahkan seorang gadis iaitu ellyna safia yang mampu mendapatkan segalanya. Tetapi jiwanya kosong selepas kematian tunangnya adrian Perubahan yang berlaku ke atas el...
Firdaus Yang Terakhir by NurIzaaB
#15
Firdaus Yang Terakhirby NurIza.B
۞ 𝑆𝑒𝑙𝑎𝑚𝑎𝑡 𝑑𝑎𝑡𝑎𝑛𝑔 𝑠𝑒𝑏𝑎𝑖𝑘-𝑏𝑎𝑖𝑘 𝑢𝑡𝑢𝑠𝑎𝑛 ۞ Dia bukan seorang hamba yang baik dan bukan juga hamba yang jahat. Dia adalah hamba yang biasa tidak t...
Bicara Rasa by fiyaqistina
#16
Bicara Rasaby Fiya Qisya
Fatia Qisreena seorang gadis biasa yang menetap di tanah lot.Jirannya Fareeq Izhad kawan lelakinya yang paling rapat walaupun lelaki itu lebih muda darinya.Kehidupan Fat...
I LOVE YOU MISS CUTE! by nureen567
#17
I LOVE YOU MISS CUTE!by Nureen Irdina
"Awak,minggu depan saya ada outstation!Boleh saya pergi?"-Syurah "Eh perempuan!Kau tak yah la nak pergi outstation lah!Kau duduk je rumah ni.Nanti aku bos...
Marriage: Are You Ready? by FarraFysalle
#18
Marriage: Are You Ready?by Puteri Farah
Often we decides that we wanna have a grand wedding receptions and we all dream of a perfect marriage life. However, are you truly ready to be wed?
Completed
Bukan Ditakdirkan Bersama [ Slow Update ] by cloudylyne
#19
Bukan Ditakdirkan Bersama [ Slow U...by `𝐿𝑢𝑐𝑘𝑦𝑦𝐿𝑦𝑛𝑒𝑒ᥫ᭡
Dua insan berbeza , dua hati yang berbeza . Tetapi dipertemukan dengan satu cara yang sama . Disebabkan sebatang lolipop , Zacky Ryan menganggap Elya Erina hanya sepert...
Vampire Story (SiddhartCharles♥️DiyaFernandaz) by Newbie_love
#20
Vampire Story (SiddhartCharles♥️Di...by Prettybae
The prince of vampire akan mendapat kuasa pada hari jadinya ke yg ke-18. He is studying at beverly hill high school. No one actually knows the truth yang Siddhart Charle...