Kahwin Stories

154 Stories

The Love Game by queenrosellaa
#1
The Love Gameby QueenRosella
A love game? Bagi IRIS SOFIA, cinta hanya permainannya. Serik dia untuk berada di dalam percintaan setelah apa yang berlaku dahulu. Baginya semua lelaki adalah sampah. ...
Sinar Yang Pasti [Ongoing 1 Episode] by MomoysKacak
#2
Sinar Yang Pasti [Ongoing 1 Episod...by Nia Azmy
Perkahwinan tanpa cinta. Tanpa kerelaan hati. Mereka disatukan kerana sebab-sebab yang tertentu telah menjerat Nuryn Zuleikha ke dalam kehidupan yang sulit sepanjang ber...
HEART by _sabbrinaaa_
#3
HEARTby inaome
Apa jadi kalau kita kahwin dengan orang yang kita tak suka? Dua hati bersatu tanpa kerelaan. Muhammad Firash dan Nur Hayfa Naura. #silalahbaca #sambungandarimrsharraz ...
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#4
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...
LELAKI UNTUK DICINTAI by AunieAyunie
#5
LELAKI UNTUK DICINTAIby Aunie Ayunie
Assalamualaikum kesayangan semua, semoga ada yang sudi untuk mengikuti cerita ini. Terima kasih infiniti kepada kalian yang sudi membaca. Ini bukan kisah CEO. Ini bukan...
PARCEL by SimonMalik
#6
PARCELby Simon Malik
Sedikit teaser Novel pertama aku dengan FIXI. Aku open a few babs untuk korang baca. Kalau korang nak beli, ebook - https://www.e-sentral.com/book/info/125481/parcel Bu...
Completed
Jika Itu Takdirku by ifasofea
#7
Jika Itu Takdirkuby Ifa sofea
Jodoh itu pasti akan datang, bila tiba masanya. Siapakah yang akn menjadi imam kepada si gadis lurus bernama Aifa Sofea. Bagi Aifa, sejauh mana pun jodoh tu sesat ke...
Ketua Pengawas Itu Badboy? by sqrnshmn
#8
Ketua Pengawas Itu Badboy?by Siti Norsaqierin
Tengku Karl Zafrael Tengku Hasya Adra Siapa sangka ketua pengawas yang digelar 'badboy' itu akan menjadi suami kepada Tengku Hasya Adra. Pada awalnya memang tiada perasa...
#1 Airisyakirah [OG] by budakmentah-
#9
#1 Airisyakirah [OG]by _________
[B1] "Lepaskan Dia Pergi" Aku sayang dia. Aku suka dia. Aku cintakan dia. Tapi... Semua itu hanya angan-angan. Semua itu hanya bayangan. Semua itu hanya m...
Irreplaceable Love by maleeqaa
#10
Irreplaceable Loveby .
Humaira - Harraz Tak tahu kenapa. Setiap kali dia cuba buat sesuatu, raut wajah yang sama akan selalu muncul dalam fikirannya. Pening Harraz dibuatnya "Kenapa awak...
Until we meet by ddniaaaaa
#11
Until we meetby ddniaaaaa
"Have we ever met?". Soal rizz edra "Nope, i don't think so?". Balas zaara aisyah. "Siapa tu?". Soal Arfan. "Tah la". Balas Rizz...
Cerpen: Cinta Mahligai Kita by SitiFatimahShokri
#12
Cerpen: Cinta Mahligai Kitaby Siti Fatimah Shokri
Pertemuan yang mewujudkan sesuatu perasaan yang dipanggil 'cinta' namun jodoh ditentukan oleh ibu bapa sendiri.. Dapatkah mereka bersama?
Completed
BLUEPRINT ORANG BAHAGIA by THEMAKINO
#13
BLUEPRINT ORANG BAHAGIAby Makino
Orang lain bercinta, dia pun nak bercinta. Orang lain bahagia, dia pun nak bahagia. Tapi dia tak ingat kalau bahagia itu ikut point of view. Point of view bahagi...
that girl by gvnols
#14
that girlby gvnols
[slow update]🌸 Ainur Mardiyah, kehilangan ibu kandungnya pada usia 9 tahun, selepas kematian ibunya Ainur tidak pernah mendapat kasih sayang lagi, ayahnya terlalu sibuk...
Still With You [ Slow Update ] by Itzmefira_
#15
Still With You [ Slow Update ]by 𝑭𝒊𝒓𝒂🦋
T H E Y L O V E S T O R Y Pertemuan pertama mereka bermula daripada satu pergaduhan hingga membuahkan rasa cinta yang tidak pernah mereka melalui. "Do you under...
Vampire Story (SiddhartCharles♥️DiyaFernandaz) by Newbie_love
#16
Vampire Story (SiddhartCharles♥️Di...by Prettybae
The prince of vampire akan mendapat kuasa pada hari jadinya ke yg ke-18. He is studying at beverly hill high school. No one actually knows the truth yang Siddhart Charle...
H A N A N by EtherealDokyeom
#17
H A N A Nby EtherealDokyeom
Suka dan cintakan seseorang... Tak salahkan?? Tapi macam mana pula kalau si Dia tunang kepada kawan karib sendiri... _._._._._._._._._._._._. 5 tahun kemudian.. "Au...
Testing Life  by KiraKairana
#18
Testing Life by KiraKairana
Segalanya bermula dari situ membuatkan kaira membuka hatinya untuk insan bergelar lelaki.
Rahsia Hati Encik Bff by sharinaneu
#19
Rahsia Hati Encik Bffby sharinaneu
" Kau ni tak nak mengaku pula , dah sah-sah kau minat dekat aku , tu yang sampai Aunty Marlia sendiri masuk meminang , " - Syafrina Khaira Bukan setakat pelik...
ROMEO SAVE ME! by nhhbmz
#20
ROMEO SAVE ME!by nhhbmz
Kena baca dulu Yg penting support tauuu #1 ranking -bodoh