Suami Stories

312 Stories

I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow Update) by Pepopanda
#1
I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow...by PandaJr.
"Layan saya macam bestfriend, lindung saya macam adik beradik, sayang saya sebagai isteri, cinta saya kerana Allah, deal ?" "Deal !" ________________...
𝐑𝐀𝐍𝐈𝐀 𝐌𝐀𝐘𝐒𝐀𝐑𝐀 𝐈𝐒 𝐌𝐈𝐍𝐄  by nrareum
#2
𝐑𝐀𝐍𝐈𝐀 𝐌𝐀𝐘𝐒𝐀𝐑𝐀 𝐈𝐒 𝐌�...by ~𝑁𝑢𝑟 𝐴𝑟𝑒𝑢𝑚~
Buk! Tumbukan di beri tepat pada muka Zayan "sapa bagi kau izin sentuh bini aku?!" - amuk Emir. Wafie terus menahan Emir daripada terus mengamuk di hadapan se...
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇𝐈𝐑🌷 by IeraRoselyn
#3
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇...by IeraRoselyn
Selepas beberapa tahun pemergian tunangnya, Haiyan Aniq terpaksa mengikut kemahuan bonda tercinta supaya mencari calon isteri dalam masa satu bulan saja. Jika tidak, bon...
Completed
MRS DAYYAN AKASHAH by nrniniey_
#4
MRS DAYYAN AKASHAHby creqmpuff_.
Rindu . Rindu si dia yang telah 'pergi' . Pada usia 25 tahun ini , aku telah berjaya membuka sebuah bakeri . Day Dream Bakery nama diberi . Walaupun kehilangan si dia...
Dia, Bidadari Terindah by rinasafi
#5
Dia, Bidadari Terindahby RinaSafi
Syed Umais Hamzah | Putri Nur Safiyya Lima tahun lalu, satu ikatan terjalin. Namun semuanya hancur saat lelaki itu pergi menghadap Ilahi. Safiyya trauma. Janji antara Sa...
Telp/Wa O813-1517-2878, Pengurusan Kitas WNA Karawang Lemahabang by JasaPembuatanKitas
#6
Telp/Wa O813-1517-2878, Pengurusan...by Febrian Firmansyah
Telp/Wa O813-1517-2878, Agent Kitas, Pengurusan Perpanjangan Kitas, Pengurusan Kitas Wna, Biro Jasa Kitas, Biro Jasa Pengurusan Kitas, Jasa Kitas Murah Karawang, Jasa Pe...
+17 more
Setia Buat Dia by rinasafi
#7
Setia Buat Diaby RinaSafi
Aazeen Durrah | Naufal Nasrul Aazeen Durrah. Gadis yatim piatu. Apa silap dia sehingga dia digelar yatim piatu pada usia 15 tahun! Disaat kanak-kanak lain seronok dibel...
K U D A S A I by Briankhrisna
#8
K U D A S A Iby Brian Khrisna
Kayaknya, lama kelamaan kalau kalau hidup begini terus umur gue bisa ngurangin 3 jam tiap harinya deh. Coba aja lo bayangin? Gimana rasanya dipaksa hidup satu atap sama...
Mrs. Price by christyoseph
#9
Mrs. Priceby CJ
(Romcom) Sejak setuju dijodohkan dengan perempuan pilihan ibunya, Jondas Price memutuskan untuk menghilang dan tidak mau menemui istrinya, Wantra Heralie. Ketenanga...
Starting From Matchmaking [On GOING] by dlstankmto
#10
Starting From Matchmaking [On GOIN...by Ruangroj
Seorang gadis berusia 18 tahun yang terpaksa menikah dengan laki laki berusia 26 tahun pilihan orang tuanya. Gadis yang biasanya dimanjakan oleh orang tua dan Abang aba...
Dear Hani by imhani18
#12
Dear Haniby hani
My life journey. My diary. Tak menarik untuk di baca.
My Possessive Husband by TiaaAuL_
#13
My Possessive Husbandby TiaaAuL_
21+ Dosa ditanggung masing2
Mr. Singer •©omplet£• by izznatasya
#14
Mr. Singer •©omplet£•by crybabygirl💕
Aariz Haqiemie seorang penyanyi muda yang popular dan amat digilai wanita kerana sikapnya yang humble,baik,tak sombong,layan peminat dan semestinya mempunyai rupa paras...
Disillusioned ◇ by valloria
#15
Disillusioned ◇by Victoria
[TAMAT] New York, 1995. Cornelia seharusnya bahagia. Ia memiliki semua hal yang konon diinginkan perempuan: suami biliuner, putri kecil yang cantik dan cerdas, rumah me...
Completed
Sepotong Roti by aisthanami
#16
Sepotong Rotiby aisthanami
Arthur harus menyelamatkan hidup istri dan anaknya. Sang istri mulai kembali menjajakan dirinya untuk bisa tetap makan. Dalam kondisi telah jadi mayat Arthur tak bisa be...
EMILY WILD #Googleplaybook #JE Bosco Publisher by AchelliaSugiyono
#17
EMILY WILD #Googleplaybook #JE Bos...by Achellia Sugiyono
Kisah tentang sepasang kekasih yang harus berpisah karena ego dari sang wanita, Emily Wild demi karirnya. Namun setelah tiga tahun berpisah, mereka dipertemukan dalam si...
The Unknown Wife [OG]  by MrTheo_
#18
The Unknown Wife [OG] by ㄒ卄乇ㄖ ♡
' ᴰᴼᴺ'ᵀ ᴶᵁᴰᴳᴱ ᴹʸ ᶜᴴᴼᴵᶜᴱ , ᵂᴴᴱᴺ ʸᴼᵁ ᴰᴼᴺ'ᵀ ᵁᴺᴰᴱᴿˁᵀᴬᴺᴰ ᴹʸ ᴿᴱᴬˁᴼᴺˁ ' Muhammad Iman Zhariel seorang anggota polis yang tegas lagikan bertanggungjawab , Masa dahulu dia memp...
Vampire Story (SiddhartCharles♥️DiyaFernandaz) by Newbie_love
#19
Vampire Story (SiddhartCharles♥️Di...by Prettybae
The prince of vampire akan mendapat kuasa pada hari jadinya ke yg ke-18. He is studying at beverly hill high school. No one actually knows the truth yang Siddhart Charle...
Benang Merah Keluarga by Yogha18
#20
Benang Merah Keluargaby YoghaMunggaran
Kalimat setiap kalimat ini adalah hasil dari perjalanan hidup.