Malay Stories

1.2K Stories

[C] Black Crown | Mafia • 𝐵𝒞𝑀✔ by fierose_
#1
[C] Black Crown | Mafia • 𝐵𝒞𝑀✔by –フィルザナ–
[T A M A T] ×COVER BY @CORETANKASIH× Nak baca cerita ala-ala Mafia? Cerita yang buat korang sakit mental? Dan membuatkan minda korang bercelaru? Di sini korang boleh tr...
Completed
Vice Versa : Vengeance by TheNeeshaAdlina
#2
Vice Versa : Vengeanceby Neesha Adlina
Sometimes The Devil is gentleman ▄︻̷̿┻̿═━一 • Bila dengar sahaja nama Qays Ardani, semua tahu dia lah si durjana yang merogol dan membunuh adik...
Kisah Abang Li by abangdotli
#3
Kisah Abang Liby abangdotli
Cerita pengalaman hidup seorang insan yang cintakan lelaki lain. Bahagian awal mengisahkan bagaimana kecenderungan seorang insan terhadap insan lain di sekelilingya yan...
TAKDIR CINTA MIKHAILA ✔️ by adawiyahasmadi
#4
TAKDIR CINTA MIKHAILA ✔️by adawii
< COMPLETED > ◼️TOP RANKING ▪#1 in sedih ▪#2 in takdir ▪#1 in sihir ▪#2 in malay Pertemuan antara seorang gadis ayu yang polos dengan seorang lelaki yang panas bar...
Completed
Troublemaker Girlfriends by donut_coklat
#5
Troublemaker Girlfriendsby donut queen 👑
Cover by @imhazel_al Start : 1 March 2021 End : ? Status : slow update --------------------------------------- [ Nakal belum tentu selamanya nakal ] Troublemaker Girlfr...
OUR BEAUTIFUL FATE by syxhxris
#6
OUR BEAUTIFUL FATEby syxhxris
[Book 4] Blade Da Erol Lelaki Turki yang tiada agama dan hanya setia pada Steve, tuannya. Cinta? Perempuan? Langsung tiada dalam hidupnya. Baginya dia tidak ada keperlua...
Crushku Pengawas Handsome S1(Slow Update) by sungyoonwife_
#7
Crushku Pengawas Handsome S1(Slow...by izzatulnisa
Dear Crush , please , falling in love with me. Start : 27 Ogos 2020 End : 8 March 2021 Highest Ranking : #44 cerita #221 crush #38 budaksekolah #796 malay #421 lovestor...
Bᴇ Mʏ Lᴀsᴛ Vᴀʟᴇɴᴛɪɴᴇ ✔ [COMPLETED] by TheZainOfficial
#8
Bᴇ Mʏ Lᴀsᴛ Vᴀʟᴇɴᴛɪɴᴇ ✔ [COMPLETED]by Aine蕨类•
HIGHEST RANKING #NO.1 In Action [DALAM PROSES PENGEDITAN] Our love is a journey.Starting at forever,ending at never🌷 *** Walau apapun yang terjadi,Noah Luke pernah berj...
365 Days [18+] by beantae
#9
365 Days [18+]by trae
Park Jimin, seorang lelaki yang berjaya di dunia nyata dan juga berkuasa di dunia kotornya terkenal dengan penyakit 'hardwoking' tidak pernah berminat untuk mencari pasa...
❇▶Countryhumans pics◀❇ by Sxnshine_Boi
#10
❇▶Countryhumans pics◀❇by •🌾🌻🌾•
The credits of the artist are there but some are not there. I was new in the CH fandom and This was back then in 2019 So i was messed up in their histories and ships 💔D...
Completed
Best Friend Aku, Isteri Aku?  by mingyaa
#11
Best Friend Aku, Isteri Aku? by lieyaa._
Takde desc nak tau baca laa ehee sorry 🥺☝🏻
Cinta Hati Ayra Mikayla [COMPLETE] by fluffyaster_
#12
Cinta Hati Ayra Mikayla [COMPLETE]by fluffyaster_
Just a simple story about Damian which is Daleeya's and Riyaz's son. Happy reading!
Completed
+biar hati berbicara [OG] by luveattecupcakeu
#13
+biar hati berbicara [OG]by CutieAyra㋛︎
"True happiness involves the full use of one's power and talents." ONEderfull cover by :: @Nooroo_Edayu Feel free to read my stories? Do vote and comments too...
Jodoh 'Cina Buta' by DauntlessRaiter
#14
Jodoh 'Cina Buta'by Farhanna
Tatkala berfikir semula,Haziq sedar dia tersalah langkah. Dia sudah melafazkan talak cerai kepada Feeya beberapa hari yang lepas.Dia masih cintakan Feeya! Dia mahukan Fe...
Cuz U're My Bae💓~ by misslil_penguin
#16
Cuz U're My Bae💓~by Flower EXO
Selepas tamat PT3,3 orang perempuan sekawan pergi ke Korea sebagai pelajar pertukaran .(Siti Zuyyien ,Nur Fellysa dan Nur Safiena ) .Mereka berjumpa dengan3 pelajar lel...
𝙮𝙤𝙪 𝙢𝙖𝙩𝙩𝙚𝙧 | A Tale Unfold  by servantdrstalwart
#17
𝙮𝙤𝙪 𝙢𝙖𝙩𝙩𝙚𝙧 | A Tale Unfol...by ˢᵉʳᵛ ᵉᶜᶜᵉˡˡᵉⁿᵗᵉ ⁱⁿ ᵉˢᵃᵐᵉ
❝..so before you go, was there something I could've said to make your heart beat better?❞ - "Allahumma Inna Dhuafa' Faqawwina" Janna Nur Beth mengucapkan kalim...
Crazy Bitch Brothers - Bts Malay Fanfic by taehehehe-
#18
Crazy Bitch Brothers - Bts Malay F...by mrs. jeager
Apa jadi kalau kau ada abang yang semua perangai gila macam cetan gitu? Iya tak tenang... Macam tu lah hidup aku bila hidup dengan abang abang yang berperangai begini. H...
Rain's (OG) by petersdoter
#19
Rain's (OG)by petersdoter
Selepas kematian ibu bapa kandungnya, Nur Umairah Sajjida, menetap di rumah ibu bapa angkatnya. Dilayan dengan baik seperti anak mereka sendiri tetapi tidak lah bahagia...
Dendam Euphoria by laurakayra
#20
Dendam Euphoriaby laura
"Kebahagiaan aku tidak terletak pada kau seorang." description ada di chapter pertama.