Isteri Stories

59 Stories

Pak Cik Ego Milik Miss Sweetalker (?) [✓] by xtheaura
#1
Pak Cik Ego Milik Miss Sweetalker...by ?
Pak Cik Ego Milik Sweetalker (Sweet Talker) - Si Pak Cik Ego. Bukan setakat ego saja yang tinggi melangit. Malah, sikap yang dingin mengalahkan ais batu. Tiada sesiapa y...
Completed
mek na kawan bini aku by AmranOmar16
#2
mek na kawan bini akuby AmranOmar16
sebelum aku kawin pn, aku dh tau mek na ni ada masalah dgn suami die.. tpasa tu aku setakat tengok2 je.. tp mmg dah geram sbb die ni jemis gedik2.. cerita ni bermula sel...
Badai Lagi by reenamin
#3
Badai Lagiby reenamin
Aku sudah cuba buat yang terbaik namun..aku kecundang lagi
Mr. Husband! by mak_nenekk
#4
Mr. Husband!by sabbe
_________________ "Aku nak mintak tolong kau?" Aqil. "Apa dia?" Alisa. "Jadi isteri aku!" Aqil. "Gila! Siapa jek nak bersuamikan mamat...
Suamiku Mr. 'Fierce' by yayaaaaa0
#5
Suamiku Mr. 'Fierce'by yayaers
Tengku Muhammad Megat Asyraf bin Tengku Khasim . Orangnya straight nak mampos , but handsome . Susah nak senyum , but once dah senyum beratur si gadis ii cantik . Entah...
My Annoying Husband  by syhminzm
#6
My Annoying Husband by syhnzr
Tengku Nur Elisya Airish Binti Tengku Muhamad Nizam merupakan anak perempuan tunggal keluarga tersebut. Mempunyai dua orang abang iaitu Tengku Muhammad Akif dan Tengku M...
DALAM BAYANGAN TENGKU by watashiwaizz
#7
DALAM BAYANGAN TENGKUby Mrs. Silent
"Even a shadow can be recognised by someone, why can't you noticed my existence?". Insyirah Wafa merupakan anak yatim yang kehilangan ibunya pada usia yang mud...
Inilah Cinta! by cikmangoo
#8
Inilah Cinta!by cik mangoo
[BOOK 1] Ayra Humaira, seorang gadis yang masuk air dikahwin dengan Tengku Harraz Naufal, yang ego melangit. Haih, itulah dinamakan jodoh. Walaupun tak kenal sesama send...
HATE AT FIRST SIGHT by aurorakin
#9
HATE AT FIRST SIGHTby tut
Permulaan kisah hidup yang dulu derita membawa diri ke negara orang dengan matlamat ingin menenangkan fikiran yang penuh dengan masalah tetapi kembali dengan derita yang...
Suami saya masih tidur by goda-rahsia
#10
Suami saya masih tidurby goda-rahsia
Bila tergoda dan membuat rumahtangga runtuh dengan setiap henjutan.
Love You Miss Weirdo by miss_ayden
#11
Love You Miss Weirdoby LeeDoHyun💕
Old tittle : Cahaya Emeeriz Status : On going 🌺 Hayla Cahaya Iman,pelikkan nama gadis cantik berkaca mata ni?Nama dia yang pelik memang sesuai sangat dengan perangai di...
Perempuan Simpanan by hakak_king
#12
Perempuan Simpananby Aryna
ANIS • IQBAL Berkahwin bukan atas dasar bercinta. Tapi kalau dah kerana tanggungjawab mestilah kena tunaikan. Kan? Sekarang benci lama-lama sayang juga kan? Bekas tunang...
crush? by nnadnn
#13
crush?by nnadnn
taktahu la gaes . try je lah baca hahah
Cahaya Marha || SHORT STORY by MiaNabella
#14
Cahaya Marha || SHORT STORYby B E L L E
[C O M P L E T E] - hadirnya cahaya darinya, telah mendatangkan kegembiraan - • • • Cahaya Marha, seorang perempuan yang lembut dan ceria. Tidak mempunyai ibu bapa sedar...
Completed
Aireen Ayana [ H ] by hnnnss__
#15
Aireen Ayana [ H ]by ☕
Aireen Ayana seorang gadis yang sangat berani. Setakat nak berbalah dengan mafia. Apa dia kesah. Tapi...disebabkan adiknya dia berubah. Kehilangan adik tercinta membuatk...
SCARLETTE by syrline
#16
SCARLETTEby syrline
Scarlette seorang wanita yang kuat dalam menghadapi masalah rumah tangganya,demi kebahagiaan anak kesayangan mereka dia sanggup mempertaruhkan maruahnya dihadapan suamin...
EMILY WILD #Googleplaybook #JE Bosco Publisher by AchelliaSugiyono
#17
EMILY WILD #Googleplaybook #JE Bos...by Achellia Sugiyono
Kisah tentang sepasang kekasih yang harus berpisah karena ego dari sang wanita, Emily Wild demi karirnya. Namun setelah tiga tahun berpisah, mereka dipertemukan dalam si...
Her Life,His Style by rasslil
#18
Her Life,His Styleby Sarah
Seorang Arliana Felisa yang ingin kebebasan sejak kecil. Ketika di bangku sekolah dia tidak dibenarkan keluar dari rumah tanpa keizinan ibu bapanya. Dia tidak kisah jika...
Rintihan Rasa by tuliphire
#20
Rintihan Rasaby qistinajuhari
Nuha Madina seorang gadis yang membesar dengan layanan seorang ayah yang dibezakan antara dia dan Nurani Marisa, adik kandungnya. Dia tidak pernah merasa kasih Pak Yusso...