Khianat Stories

25 Stories

SCARLETTE by LynnZana
#3
SCARLETTEby LynnZana
Scarlette seorang wanita yang kuat dalam menghadapi masalah rumah tangganya,demi kebahagiaan anak kesayangan mereka dia sanggup mempertaruhkan maruah dihadapan suaminya...
Bicara Rasa by fiyaqistina
#4
Bicara Rasaby Fiya Qisya
Fatia Qisreena seorang gadis biasa yang menetap di tanah lot.Jirannya Fareeq Izhad kawan lelakinya yang paling rapat walaupun lelaki itu lebih muda darinya.Kehidupan Fat...
I'm Yours , You're Mine ♡ by aaizz_
#5
I'm Yours , You're Mine ♡by M E L L ♥
Aᴍʏ Mᴇʟʟɪsᴀ Setelah 4 tahun berlalu , si gadis yang bernama Amy Mellisa masih tidak boleh melupakan kenangan pahit yang menimpanya dahulu. Aɪsʏ Iᴢᴢ Nᴜᴢғᴀɴ Setelah sekian...
BIARKAN HATI BICARA by siscuteee_
#6
BIARKAN HATI BICARAby 🧕
Tengku Daniel Luthfi dan Tengku Asha Fellora menerima perkahwinan yang diaturkan buat mereka kerana mahukan harta keluarga mereka yang telah dijanjikan sekiranya mereka...
touch your heart ² by Kimhanajangjina
#7
touch your heart ²by Edrea rea
cerita ini adalah sebuah cerita yang akan membuat pembaca merasakan cinta
Crush Aku,Dia Punya?! by NorisIhdan15
#8
Crush Aku,Dia Punya?!by Ihdan
Arianna Fazura seorang yang ceria. Keceriaannya membuatkan orang disekelilingnya berasa tenang apabila bersamanya. Juga perangai gila-gilanya bersama kawan-kawannya. Aid...
Not A Fantasy by JenniJiee
#9
Not A Fantasyby Jenni Najihah
Aku tak tahu siapa diriku. Aku tak tahu asal usulku. Yang aku tahu aku dibesarkan oleh atukku dan aku ada seorang abang yang sangat penyayang. ~ Jessica Olivia Cruel? Th...
Angel of Antagonist by glowylight
#10
Angel of Antagonistby Sugar Plum
You betrayed me And I know that you'll never feel sorry For the way I hurt Itulah apa yang dirasai Dareena Rumaysa apabila dia dikejutkan dengan perkahwinan tunangnya...
Audriel Edison by RainePaiPai
#11
Audriel Edisonby Jungkook's wifeu
Audriel Edison, namanya sering menjadi buah mulut orang...Kenapa? seperti novel2 yang lain audriel juga mempunyai banyak kelebihan sehingga membuat orang lain iri kepada...
Sesat Dihatimu by qaicaraa
#13
Sesat Dihatimuby qaicaraa
Saja je tulis isi masa lapang and tak beberapa pandai lagi Seorang gadis yg ingin melihat negara orang bersama kawan kawanya. Btw cerita ni latar belakang tahun 90an. Ok...
KHIANAT by dearnovels
#14
KHIANATby Penerbitan Dear Novels
NOVEL SERAM THRILLER TERBITAN DISEMBER 🍀Untuk melanggan http://www.wasap.my/+60132588069 http://www.wasap.my/+60132588069 http://www.wasap.my/+60132588069
Pengkhianatan Cinta by ratujohor
#15
Pengkhianatan Cintaby quenzjue
"Naqi janji, Naqi takkan tinggalkan Zahra . Walau satu dunia halang cinta kita, I'm always here by your side . I'll love you until I die . Takkan ada orang lain yan...
Pikat aku ke tu? by MohdFaizal618
#16
Pikat aku ke tu?by Takberheader
Sakit bila kawan baik sendiri merampas kebahagiaan.
Cinta Seorang Wanita by CiktonShah
#17
Cinta Seorang Wanitaby Ciktonshah
P/s : just nak bagi tahu yang ini karya pertama aku so nak mintak maaf jika ada kesilapan bahasa atau sebagainyaa. Insyaallah akan aku perbaikinya.
My Love Story by nda_nidaaa
#18
My Love Storyby nda_nidaaa
Baca aja.. Semoga suka :)
+4 more
buaian sang bidadari by VanRoo3
#19
buaian sang bidadariby Van De Roo
kau bidadari, hatimu layaknya malaikat, tak tau apakah bisa aku mengungkapmu dengan kosa kata yang ada di bumi ini.