Culik Stories

Refine by tag:

16 Stories

Mrs. Gold, You're Mine Forever! by Nuragomi
#1
Mrs. Gold, You're Mine Forever!by nuragomi
Ryan Gold adalah bekas general tentera China yang kini merupakan CEO GOLD GROUP manakala Rose Henderson adalah seorang graduan architecture yang bekerja sebagai photogra...
SOMETHING ABOUT YOU [ ON GOING] by kuWeldanRiri
#2
SOMETHING ABOUT YOU [ ON GOING]by Nooraeni Bustamin
Perlukah seseorang itu harus menunjukkan kesusahan nya kepada orang lain untuk meraihi simpati ?? Tidak pantaskah seseorang itu menikmati kehidupan idaman seperti yang d...
𝐈𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐩𝐬𝐲𝐜𝐡𝐨  by nysachocopie
#3
𝐈𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐩𝐬𝐲𝐜𝐡𝐨 by MarkLee .
" aku tak psiko " Culik , bunuh , itu sudah menjadi hobi buat lelaki yang bernama xiaojun . Dia menculik gadis untuk hadirkan perasaan cinta dalam dirinya tet...
Completed
Culik by makkauijo
#4
Culikby 00_
Tengku Ruthfia Elysa Seorang yg sangat sombong dengan lelaki bak kata orang jual mahal,tapi dia bukan sombong dengan lelaki je dia juga sombong dengan orang sekeliling...
Dia Superhero Ku by sunflower1486
#5
Dia Superhero Kuby sunflower1486
Seorang perempuan bernama Tengku Ashyura ,nama nya secantik tuan nya,Tengku Ashyura berperangai sangat manja dan dia orang yang paling tidak suka tergedik-gedik di hadap...
AWEK PEROMPAK DIAJAR CUKUP² by zackydu
#6
AWEK PEROMPAK DIAJAR CUKUP²by Zack adr
Hi guys....sudah lame x tulis....mgkin ade yang mahu saye tulis cerita genre begini... akhirnye ade cerite yg ditulis oleh saye...jemput bace, komen dan cadangan penamba...
Tuan Zharif Mikael  by icedshroom
#7
Tuan Zharif Mikael by lailacluna
"aku takpernah jatuh cinta kepada sesiapa pun, sebab apa.. sebab perempuan semua sama! kaki kikis! tapi.. kau Yana.. aku rasa kau spesial." Tuan Zharif Mikael ...
Encik psycho by namir_2751
#8
Encik psychoby namir
Nabila adalah seorang gadis pemalu yg menyukai tenma, seorang yandere yg langsung tidak memandangnya walaupun sebelah mata. Nabila sanggup menyelamatkan tenma walaupun i...
Amber Alert by mulusweetheart
#9
Amber Alertby mulusweetheart
Jade Leigh-Ann Dawn seorang gadis remaja yang mempunyai keinginan macam remaja yang lain untuk mengetahui dan mencuba sesuatu. Bila keinginan mencuba mengatasi segalany...
Dia pilihanku [HAITUS] by aindlyna
#10
Dia pilihanku [HAITUS]by nurainadleyna
Dia pergi membawa diri. Arysha Dania Tuan Mohd Ariff seorang gadis yang lemah lembut, cantik dari segi sifatnya~ " Isha, suatu hari nanti Isha akan tahu kebenar...
Pengantin Lari Culik Artis (2018) by Hafeezk918
#11
Pengantin Lari Culik Artis (2018)by Hafeezk918
Fammy adalah peminat fanatik Jay Johan, seorang artis. Dia sanggup menculik Jay Johan untuk membawanya road trip demi untuk memenangi hati idolanya dan berkahwin. PELAKO...
Promise Me? by cik_ulat
#13
Promise Me?by cik_ulat
Dia culik aku. So, dia memang penculiklah kan? Wait! Tapi errr dia kata dia bukan penculik!!! Habistu dia apa? Kenapa kau culik aku?- Alya Lee Terpaksa- Franz Penculik t...
𝐌𝐫 𝐌𝐚𝐟𝐢𝐚 & 𝐌𝐢𝐬𝐬 𝐀𝐬𝐬𝐚𝐬𝐬𝐢𝐧 by fzlnda
#14
𝐌𝐫 𝐌𝐚𝐟𝐢𝐚 & 𝐌𝐢𝐬𝐬 𝐀𝐬𝐬�...by fzlnda.fhzl
»𝓑𝓸𝓸𝓴 1 𝓸𝓯 𝓶𝓲𝓷𝓮♡︎« {𝔬𝔫 𝔤𝔬𝔦𝔫𝔤} Dragon? Kumpulan mafia yang paling digeruni oleh semua dunia gelap.Yang terkenal dgn kelicikan dan kebijaksanaan. Blackro...
Pengantin Lari Culik Artis (2018) by Hafeezk918
#15
Pengantin Lari Culik Artis (2018)by Hafeezk918
Fammy adalah peminat fanatik Jay Johan, seorang artis. Dia sanggup menculik Jay Johan untuk membawanya road trip demi untuk memenangi hati idolanya dan berkahwin. PELAKO...