Mistik Stories

47 Stories

AMAT by sawalnuwa
#1
AMATby S. Anwar
Ikuti liku-liku kehidupan Amat sepanjang penglibatannya dalam dunia persilatan ghaib yang meliputi pelbagai perkara sakti, mistik, saka, khurarat, jin dan sebagainya.
CREEPY PASTA  by sayap_malam
#2
CREEPY PASTA by sayap_malam
Tak de description. Baca jelah. Jangan lupa vote untuk aku semangat sikit tulis.
Completed
Psychomanteum by ZonGigil
#3
Psychomanteumby ZON GIGIL
Genre : Seram Mistik Harga : RM27.90 Blurb : Salah seorang ahli penyiasat paranormal telah menyeru apa yang tidak sepatutnya diseru dan kini ia tidak mahu pulang. Men...
Waris  by RamlahJusoh5
#4
Waris by Ramlah Jusoh
Nina, bekas murid SMK Lubuk Padi telah berjumpa dengan rakan-rakannya semasa mengadakan reunion di bekas sekolahnya itu. Bagi mengingati persahabatan mereka, Nina dan ra...
Krallık halkım ( fizik hocam kitabım) by harlyblueaz3
#5
Krallık halkım ( fizik hocam kitab...by Harlyblue
Bizim krallığın mistik hareketleri burda bakmak isteyen gelsinnnkee 👑🐎🥗💅🏻🧨⚡️🔥🏔🗺👼🫃🏼🐣
Sessiz Gece by AtmosferCreator
#6
Sessiz Geceby Saykedelik Adam
Gereken, gerekilenden ötürü...
Rani Ledang by Hyderviolet
#7
Rani Ledangby Hyderviolet
Seorang penulis, bernama Zakunan pulang ke Ledang untuk berjumpa dengan seseorang yang menjadi punca Awang sakit tenat.
Completed
Lily by LittleLily17
#9
Lilyby Lily of Valley
'lily was a little girl' gadis itu namanya lily, kata orang orang dia pendiam orang juga bilang dia terlalu dingin dan kaku anak kelasnya bilang dia itu pintar namun...
MISTIK TERAS KAYU by EyezOnlyy
#10
MISTIK TERAS KAYUby Aieyez
Memberikan serba sedikit gambaran dan maklumat tentang teras dan kayu.
Tasbih Perang by novelsejmelayu
#11
Tasbih Perangby novelsejmelayu
Pertarungan yang mendebarkan. Misteri yang tak terungkai. Kedatangan seorang yang tidak diketahui mengganggu gugat kehidupan pahlawan-pahlawan yang gagah bak kersani. Si...
KERIS by masHP2019
#12
KERISby Heri Purnomo
Sebuah cerita tentang perbedaan pemahaman tentang budaya versus doktrin agama antara dua generasi.
The Curse Of Video Game [JUNGKOOK BTS FANFIC] by KrysKilogram
#13
The Curse Of Video Game [JUNGKOOK...by G O L D E N S T A R S O N E✨
"Kau ni main game je ! bukan tau nak cari kerja ! sampai bila aku nak sara kau haa?! Takkan lah aku dah kat dalam kubur pun kau masih harapkan duit aku?! dasar buda...
GalaSari by elvankamp
#14
GalaSariby azlan shah
Bukan darah yang dia mahu! bukan nyawa yang dia mahu! tapi JASAD! "Kau waris tunggal Sari! dia pasti akan cari kau! kau tak boleh lari" - Mayang "Peduli a...
Diintai Orang Bunian by EffyDaothman
#15
Diintai Orang Bunianby EffyDaothman
"Lagi?" Tanyaku. "Lepas tu setiap malam aku tak boleh tidur." "Kenapa?" Tanyaku lagi. "Mana taknya, kat sebelah kau aku nampak macam a...
Completed
LARA WIRANG by MariaKajiwa
#16
LARA WIRANGby MariaKajiwa
SINOPSIS: Ustaz Muiz, seorang guru agama berhasrat untuk mendirikan sebuah madrasah di kampungnya sebagai pusat mengajar ilmu agama yang lebih tersusun. Dia mendapat sok...
Penjaga Kubur by arsaerlang
#18
Penjaga Kuburby Arsaerlang
Manusia tak pernah tahu, apa yang ada di sana dan apa yang terjadi di sana. Bahkan, kadang beberapa dari mereka tidak mempercayainya. Mereka takkan pernah tahu, apabil...
Makhluk Mitologi di Pulau Padang Tikar by Effiyadi
#19
Makhluk Mitologi di Pulau Padang T...by Effi
Kumpulan Cerita ini berkisahkan tentang makhluk gaib yang sulit sekali dinalarkan tetapi sebagian orang percaya dengan keberadaan makhluk tersebut bahkan penutur yang me...