Kisahbenar Stories

38 Stories

PENGALAMANKU [ON-GOING PART]  by iam_me18
#1
PENGALAMANKU [ON-GOING PART] by budak baru
[SLOW UPDATE] CONTENT WARNING ⚠️ MEMPUNYAI KANDUNGAN LUCAH BAWAH UMUR, READ AT YOUR OWN RISK Setiap orang mempunyai kisah hidup yang berbeza, begitu juga Ani. Dan ini m...
Cerita Sebenar. Macam Mana Kehidupan Aku! by TheRealStoriesOfMe
#2
Cerita Sebenar. Macam Mana Kehidup...by ZAMIR ISAAC
- macam mana aku kenal sex - siapa ajar aku?? - kenapa depa ajar?? - jalan hidup aku.. - ape nak jadi?
The Confession of a Shy Girl by booongaaa
#3
The Confession of a Shy Girlby booongaaa
Ini bukan kisah cinta. Hanya coretan dan catatan si gadis dalam tumblr-nya. Lebih pada puisi saat dia dalam gembira menyintai si jejaka. Juga puisi tentang duka dan kece...
Completed
Historias De Terror {koleksi kisah-kisah seram} by irulll__
#4
Historias De Terror {koleksi kisah...by Red Orchid
Cover by: @_lunastella Credit to: @_lunastella 100% kisah benar diambil daripada pengalaman-pengalaman sebenar boleh kongsi kisah seram anda dengan cara messege saya di...
SPOOKY TALES by CikenGuring
#5
SPOOKY TALESby luffyalia
Tutup lampu Jangan baca sebelum tidur. Ade yang memerhati. • • • • • • • • • • • • • • Dilarang meniru karya ini.
Kisah Seram Pendek (short horror stories) by AnakAziz95
#6
Kisah Seram Pendek (short horror s...by E❣
Berkisahkan tentang pengalaman² yang saya dan orang² sekeliling saya alami . Kelebihan Allah bagi saya anggap sebagai anugerah ☺️
MIMPI by nageeda
#8
MIMPIby nageeda
Cerita ini mengisahkan mimpi. Mimpi itu khayalan. Tapi adakah yang ini... Reality?
Completed
The True Story Of Me by unknownzzz_
#9
The True Story Of Meby Unknownzzz
Cerita aku ni mungkin tak menarik sebab cerita ni hanya luahan dari hati aku. Aku minta maaf kalau kau dah menyesal baca. So, lets start the story.....
Yang Terpilih by Elly_Eson
#11
Yang Terpilihby Elly_Eson
Diinspirasikan dari kisah benar yang dilalui satu keluarga yang kerap berpindah randah. Mengalami pengalaman dan gangguan pelik di setiap lokasi kediaman tempat tinggal...
© Peneman | Short Story by babymochiihere
#12
© Peneman | Short Storyby Yana Syamira <3
" Kalau saya teman awak boleh? " Haa.. ayokk, jangan lari. Boo-!! Short story ni bukannya seram sangat tapi ada misteri di sebalik cerita. Woahh.. Anyways, don...
Completed
Tangan itu - short horror story Truestory by aeguzelaa
#13
Tangan itu - short horror story Tr...by kyraan
Masa tu tengah hari . Aku nampak tangan tu je. Bahagian lain takde . Aku pun tengok sekali je . Tak berani tengok banyak kali . Persoalannya , milik siapakah tangan itu...
Kembara Raya by naeemdergawi
#14
Kembara Rayaby naeemdergawi
Kisah benar 2 orang anak muda mengembara semenanjung Malaysia menaiki motorsikal kapcai Honda ex5 dream. Perjalanan sejauh 3500 kilometer disempurnakan dengan jayanya. B...
Kisah Seram : Level Tadika by Atiq17
#15
Kisah Seram : Level Tadikaby Atiq Aziz
Kompilasi kisah-kisah seram yang berlaku pada diri penulis sendiri. Sejak dari kecil, sampai dah besar panjang.
Si pengawas bermata besar itu milik siapa?? by arnzra
#16
Si pengawas bermata besar itu mili...by Arnie ziera
pade mulanya..baca lah dulu..kemudian.. AKHIRNYA SI PENGAWAS ITU DENGAN SIAPA YE??
Hati Aku by cikhaza
#17
Hati Akuby cikhaza
~Saya taknak jadi pungguk yang rindukan bulan,tapi saya nak jadi pontianak,nak bergayut kat pokok,, tunggu bulan muncul~
Hantu kunci by NrzmJfr
#18
Hantu kunciby Nrzm Jfr
kisah benar disebuah sekolah agama
THE CALL TO THE RADIO STATION.  by lysanajwa
#19
THE CALL TO THE RADIO STATION. by lysanajwa
Please read, and leave your comment. Be honest, and ill be fine.
Melayu by BroNaiki
#20
Melayuby BroNaiki
Kehidupan seorang gadis berubah tragedi dengan sifat hasad dengki manusia