BÖLÜM78:"KIRILAN"

6.7K 239 16
                                    

kafamı kaldırıp bakdığımda ses tonu o kadar yabancı gelmişti ki bir anda duraksamama sebep olmuştu ve adımlarım dururken yüze daha dikkatli baktım şaşırmamın asıl sebebi beni takip edişiydi lavaboya girip kapıda mı beklemişti bir kaç adım atmıştı koridorda kimse yoktu,loş ışıklar duvarlarda cılız ışıklar bırakırken tablolar zenginlik katıyor ve küçük pahalı objelerin bir kaç yerde oluşu sanki bir müzedeymiş havasını bırakıyordu yukarı çıkarken dikkatli bakmamıştım ama şimdi daha dikkatli bakıyordum ve gözlerimi kaydırıp tekrar gözlerine bakmıştım,bir adım atıp durmuştum o arada lavaboya girmek için bir kadın yöneldi kenara çekilmiştim takım elbisesinin kollarını düzeltip.

-Senin ile tek konuşmam için kaç dakika beklediğimi söylememi ister misin? Dedi bir adım attı yüzünden ki kararsızlık neydi.

-Beni beklemenizi söylediğimi hatırlamıyorum! Dedim sert bir dilde ama memnun olmuş gibi alaycı bir gülüş sergiledi.

-Tamam,haklısın seni ben bekledim ama sana sormak istediğim bir soru var eğer izin verirsen. Dedi ses tonu sakinlikten çok rica gibiydi.

-kaç dakika beklediniz bilmem ama önemli olsa gerek,sorun mağdem. Bir adım attı aramızda ki mesafeyi azaltıyor sanki sorduğu soru aramızda sır kalmasını istiyordu.

-O kolye. Durdu Bora sanki söylemek istiyor ama vazgeçmek içinde bahane arıyordu.

-Devam edin. Dedim gözlerine bakarken.

-O kolyenin birebir kopyasını yaptırdık,size parasını vermeyi teklif ediyorum Emir'den gizli bu parayı size özel bir hesapta bekletebilirsiniz o kolyeyi bana verin birebir benzerini siz boynunuza takın. Dedi sözlerinde ki vazgeçme konusunu anlamıştım güvenmiyordu ki haklıydı kim kime güveniyordu ki.

Bir adım geriledim elim boynumda yerini alırken kafamı olumsuz şekilde salladım.

-Sizin paranız ile olacak mı sanıyorsunuz,Emir'in eli gözü kulağı her yerde fark eder ve sizin için iyi olmaz madem birebir aynısı var bırakın öyle kalsın.

Bıkkın bir ses çıkartıp tekrar bana baktı.

-Analamıyorsun,o taşları satın alacak para var ama o annemin boynuna takılan bir parçaydı yoksa kopyasını yaptırmam kolaydı gerçeğini de aynı şekilde şuanlık kopyası vardı eğer isterseniz gerçeğini yaptırıp takas ederiz. Dedi kolyeye kaymıştı gözü kenara çekilip.

-Bu teklifinizi söylememiş sayacağım Bora Akça sizde bu teklifi yaptığınızı unutun.

-O kolye kasada ki yerini alacak ve siz engel olamayacaksınız.

-lütfen.

Merdivenlerden inip göz ucu ile salona baktım partinin sonlarına yaklaşılmıştı bir çok kişi kenarda sızmış bazıları ise gecenin eğlencesine kapılmıştı kapıdan dışarı çıkarken mantomu uzatmıştı görevli üzerime geçirip önümü kaparken. İlerledim Emir sigara yakmış aracına yaslanmış etrafı süzüyordu beni fark edip gözlerini çevirdi elinde ki sigaradan koca bir nefes çekip yaslandığı yerden doğruldu ve tekrar bana baktı.

-Neredeydin? Dedi sorgulayıcı bakışları devam ederken elim ile evi gösterirken ikimizde bakmıştık.

-Lavabodaydım neden dışarı çıktın soğuk değil mi? Dedim Bora kapıdan çıkıp başı ile selam vermişti gözleri gözlerime değince yüz ifadesi değişmişti ve dudakları koca bir gülümseye dönmüştü,gözlerimi kaçırıyor başka bir yöne bakmıştım ileri de sarmaş dolaş çifte bakıyordum boynumda sıcak bir nefes hissettim daha sonra belimde bir el hissettim arkama dönüp baktığımda Emir kendine doğru çekti.

MAFYA İLE AŞKOù les histoires vivent. Découvrez maintenant