Budaksekolah Stories

44 Stories

GAY BAWAH UMUR by RabbitCantik
#1
GAY BAWAH UMURby RabbitCantik
Zul merupakan seorang budak lelaki berumur 14 tahun.
Aku Pelayan Nafsu Wanita by alipthewriter
#2
Aku Pelayan Nafsu Wanitaby Mat Alip
Hello gais!! Kisah ini aku sampaikan based on my real life experience hehehe... For real this is how i lost my virginity to these two girls🥺 Hope u guys enjoy my story...
Budak Asrama by DiariKehidupan
#3
Budak Asramaby Afeez
Berdasarkan kisah benar bagaimana aku boleh menjadi seorang gay dan ingin bertaubat tetapi ada penghalang... Aku mempunyai seorang adik angkat tetapi aku tidak mahu adik...
Typical Chinese Couple Anniversary by melanieteo07
#5
Typical Chinese Couple Anniversaryby melanieteo07
What's the secret to a happy lasting relationship for Cynthia and James? Find out how these young Chinese couples spend their anniversary with older Malay men. Her happi...
Lukisan Cinta Kita by Darkcruelove11
#6
Lukisan Cinta Kitaby Ms. Disorder
Kisah ini menceritakan percintaan antara Lyrine Izini binti Lazif dan cinta pertamanya. Dia merupakan pelajar baru di sekolah kampung tempat ibunya tinggal setelah berc...
Heart for takeaway by btrsy18
#7
Heart for takeawayby btrsy18
Sinopsis Nama aku Adriana Emerlyn kawan baik aku panggil Lyn je. Aku ada 3 orang Bff. Sorang Bff aku nama Nur Athisya kitorang panggil sya je. Sorang lagi nama Nur Nadya...
Mr Mysterious & Miss Immature by farra__deeba
#8
Mr Mysterious & Miss Immatureby The FAAZ
"PUTRI EMILIA EDRIANNA aku putuskan kau sebagai seorang kawan dengan cara yang baik .I dah tak tahan dengan perangai U yang mcm budak-budak sangat tu !! I am so so...
" YOBBO " ♥in Melayu And English♥ by pprspray_
#9
" YOBBO " ♥in Melayu And English♥by pprspray_
the title is an english word :V just sayin' ♥this story is billingual ♥melayu♥english♥ Anyway. My friend and I are having a competition who will write the cringingest s...
Ratu dan Wira  by _KashaRusli
#10
Ratu dan Wira by _KashaRusli
Ratu dan wira adalah kumpulan idola di sekolah masing masing. Ada yang suka dengan kehadiran mereka , dan ada yang tidak . Personaliti masing-masing sangat berbeza . Pel...
BOY IN LUV by AeinDhiyauddin
#11
BOY IN LUVby Aein Dhiyauddin
Percubaan pertama menulis Fan Fic... ditulis atas permintaan anak-anak tersayang. dan terbit dalam versi cetak.