Select All
  • MAFIA GAME
    4.8K 1.1K 15

    Tanpa sedar, mereka telah memilih untuk bertarung nyawa dalam permainan maut MAFIA GAME demi memenangi wang kemenangan bernilai 10 juta USD. Setiap pemain diberikan peranan masing-masing: Penduduk, Doktor, Polis dan Mafia. Namun, sudah pasti ada yang tidak berpuas hati, menyesal dan ketakutan kerana ianya melibatkan n...

  • Mr. Cold Dictator [ ON GOING ]
    465K 58.3K 40

    Seperti kebiasaan, rutin hariannya masih tidak berubah. Menunggu anak-anak asuhannya pulang. Cukup memenatkan, tapi ini pekerjaan yang dia pilih. Dalam letih, ada rasa bahagia. Melihat tawa anak-anak kecil itu, cukup melegakan hati kecil dia. "Teacher..." Suara kecil itu menyentakkan dia daripada lamunan. Terasa ada...

  • Hai Encik Lanun [C]
    768K 73.7K 61

    Tengku Harraz Rizqi. Seorang lelaki yang dingin dan nakal. Satu-satunya cahaya mata yang dikurniakan kepada daddy dan mummy nya. Kisah dia bermula apabila Harraz mencuba untuk membeli tanah resort milik ayah kepada Hannah Sufiya. Penolakan tawaran Harraz Rizqi membuatkan lelaki itu rasa tercabar. Dia bertekad untuk...

    Completed  
  • Zander Mia : Her Bad Boy
    975K 84.8K 78

    ˖ ࣪ ‹ White's Series Book 2 𖥔 ࣪ ᥫ᭡ Dua jejaka yang berbeza tetapi diingatkan sama. Siapakah sebenarnya jejaka yang dia cinta? Lelaki dingin yang sering bersamanya atau lelaki pertama yang dia bertentang mata? "Just for your information, she's mine first." - 𝐙𝐚𝐲𝐥𝐞 𝐋𝐮𝐭𝐡 Masih adakah cinta Mia buat Zander saat...

    Completed   Mature
  • ✓ TUNKU NOAH NATHAN
    5.7M 311K 71

    #1st UNDER HE SERIES: •Tunku Noah Nathan 👑 ~Under His Killing Eyes~ TUNKU NOAH NATHAN... Sebut saja Noah De'Angelo, nama yang digeruni dan ditakuti. Nama yang tidak dinafikan kehebatan. Nama gah yang terkenal di mata dunia. Bila dia Tunku Noah Nathan... semua wanita menggila. Namun bila dia Noah De'Angelo... tak ada...

    Completed   Mature
  • Terkecuali : Mikael
    720K 55K 44

    "Bila aku stres,aku hisap rokok."Katanya selamba dan melepaskan asap daripada bibirnya. What? Errghh. "Apa kata kau,kalau aku betul-betul nak bunuh diri." // "Let my box be empty.Don't full it with shit and lies...

    Completed  
  • Beautiful Broken Rules ✓
    1.1M 76.6K 74

    "𝑯𝒐𝒘 𝑳𝒐𝒗𝒆 𝑪𝒂𝒏 𝑩𝒆 𝑺𝒐 𝑪𝒓𝒖𝒆𝒍 𝒀𝒆𝒕 𝑺𝒘𝒆𝒆𝒕 𝑨𝒕 𝑻𝒉𝒆 𝑺𝒂𝒎𝒆 𝑻𝒊𝒎𝒆?" Tengku Adyan Hayder vs Qaireen Zenia TENGKU ADYAN HAYDER - Seorang lelaki yang mempunyai perwatakkan dingin tetapi kacak dan juga kaya. Dingin apabila bersama dengan orang yang baru dikenalinya. Sweet talker apabila bersam...

    Completed  
  • I AM NOT FOR SALE [NOVEL]
    3.7M 28K 13

    Warning! Novel ini memerlukan kesabaran yang tinggi. Jika tidak, anda bakal mengeluarkan kata-kata kesat. Sekian, terima kasih. Neldia rose, nama sahaja macam kaya tapi hanya orang kampung biasa. Tahap kesombongannya kalah orang bandar. nak pikat? Di beri bunga, di buang ke tong sampah. Di bagi cincin, di ambil t...

    Completed  
  • Dear Aqirah [TERBIT]
    4.8M 101K 41

    TELAH TERBIT DALAM BENTUK FIZIKAL DI BAWAH TERBITAN FAJAR PAKEER. Highest ranking : [#1 in romance] - 7 August 2017. (Cerita ini ditulis pertama kali pada tahun 2016 sewaktu saya masih di bangku sekolah. Maaf atas sebarang kekurangan dan perkara yang boleh buatkan anda rasa geli dan tak logik) Versi Wattpad ini hanya...

    Completed  
  • THE RULES: BRAYAN
    485K 54.9K 49

    "Maaf, Nayra. Saya terpaksa pecat awak." Perkataan pecat itu sudah 20 kali aku dengar. tak tau sebab mengapa dipecat. malang sungguh hidupku. Tak ada angin, tak ada ribut tiba-tiba muncul pula surat misteri di hadapan rumah. Katanya, tawaran pekerjaan menjadi pembantu rumah. Gaji yang ditawarkan sungguh mengejutkan...

  • MR LUTH: AKU BUKAN MALAIKAT |NOVEL|
    1.7M 113K 70

    |ROMANCE+THRILLER| HANYA ADA SEPARUH CERITA KERANA TELAH DIJADIKAN NOVEL/EBOOK "Ya, aku memang gila. Gila cintakan isteri aku. Hawa Sofiah." Siapa sangka? Pertemuan yang tak dirancang itu telah menyatukan Hawa dan Luth kerana perbuatan terkutuk orang ketiga di dalam rumah agam Tuan Haji Zamani. Hari itu, telah merasmi...

    Completed  
  • Adrian Kiara : Her Guardian Angel
    3.5M 236K 96

    ˖ ࣪ ‹ White's Series Book 1 𖥔 ࣪ ᥫ᭡ Pandangannya yang dingin itu menyeramkan. Kata-kata yang dituturkan cukup tajam. Nampak sahaja bayang-bayangnya menghampiri, yang lain terus menjauhi. "Kau nak family kau terus benci kau atau kau kahwin dengan aku?" - 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐮𝐪𝐫𝐢𝐳 Kerana wasiat yang ditulis dan harta...

    Completed   Mature
  • C | Love, Aish Rayhan
    1.3M 95.4K 75

    𝙺𝙰𝚁𝚈𝙰 𝙿𝙴𝚁𝚃𝙰𝙼𝙰 𝚅𝙸𝙴𝙿𝙸𝚇𝚇𝙰 Akibat suatu peristiwa ngeri yang membuatkan Nayra Adelia trauma dengan lelaki, dia membuat keputusan untuk mempersuamikan heronya pada malam itu iaitu Aish Rayhan. "Saya merayu dekat awak, tolong nikahi saya. Tolong jadi suami saya. Saya perlukan awak untuk jaga saya." -Na...

    Completed   Mature
  • Ammara Nuhail ✓
    1.2M 87K 76

    [Complete] "Dendam tu tak akan hilang selagi kau tak rasa apa yang dia rasa dan selagi dia tak terseksa tengok kau terseksa seperti mana dia terseksa." Ammara Haliqa, Anak manja pada Dato' Wira Iskandar.Satu-satunya pewaris hart Dato'Wira Iskandar. Hati gadis itu lembut selembut sutera hingga mudah benar dia jatuh ha...

    Completed  
  • HAIDER LUTHFAN || C
    2.1M 132K 76

    [COMPLETE] "Tugas saya sebagai isteri awak dah selesai. Selamat tinggal Haider Luthfan." Larayne Xaviera x Haider Luthfan All rights reserved by thelifeof_rene Start:Januari 2022 End : Mac 2022 ⚠️Emosi Berat! ⚠️Read at your own risk!

    Completed   Mature
  • Twin's Territory ✓
    1.7M 197K 78

    +Sorry. Ternyata penulisan dalam ni pun berada di tahap kritikal. Effa ingin melempang dirinya sendiri. Maafkan effa+ Alara Irdina. Lara. Sama seperti namanya, kehidupannya sunyi dan suram. Kematian ibubapanya sewaktu dia berumur 20 tahun, mengubah kehidupannya 360 darjah. Dia bukan lagi perempuan yang periang, sepert...

    Completed  
  • Unrequited Love✓
    558K 28.6K 89

    Highest Rangking - 1 #crush (28/10/2021) - 1 #onesidedlove (28/10/2021) - 1 #broken (30/10/2021) - 1 #happy (13/11/2021) - 1 #life (14/11/2021) Umaira Syafini X Syed Faris ...

    Completed  
  • Barbie Doll✔
    3.6M 148K 81

    [Completed] Highest rank #1 in teen fiction (25 june 2018) Start~16 january 2018 , end~12 march 2018. TIARA DANEESYA seorang gadis cantik yang diperlakukan seperti patung. Dibenci keluarga kerana kisah dulu. Ditangkap basah pula dengan seorang lelaki dimana namanya sudah dikenali dipelusuk dunia tetapi itu tidak melem...

    Completed  
  • Mencintaimu Hanya Seketika
    1.2M 53.9K 123

    MHS 1/2 Kerana dendam seseorang, kehidupan Erisha berubah dalam sekelip mata. Ayahnya dipenjara, sikap ibunya terus berubah. Emosinya didera. Namun, hadir Hael membuka lebaran baru di dalam hidupnya. "Aku cintakan kau Risha." -Hael. Tatkala cinta mula bersemi, Hael goyah dengan fitnah yang dilemparkan oleh mamanya...

    Completed  
  • ➵ Mr. Seducer (C)
    4.4M 204K 51

    " ― cause your personality makes me fall for you all over again." - Hani Daerina Dawson. [ Start - 18 / 5 / 2018 ] [ End - 4 / 12 / 2018 ] p/s: sumpah citer ni banyak merepek and typo lmao Status - completed HR - #4 in Romance HR - #2 in Romance HR - #1 in Romance (16 April 2019) © 2018 By aeemamel All Rights Reserved

    Completed  
  • The Virtuoso
    374K 32.1K 75

    [ S L O W U P D A T E ] Eblees. Satu nama yang tidak asing di kalangan pelajar-pelajar sekolah private Virtuoso, sekolah yang mementingkan vokul suara yang mantap dan umphh. Belagak bagus. Belagak hebat. Belagak pandai. Disebabkan kehadiran seorang dayang bukan senandung, Eblees hilang tanduk. Semua menunduk. Gadi...

  • Setialah Untukku [COMPLETE]
    3.8K 1.3K 47

    Hanya kerana dia berbeza, Zahra Humaira yang selalu berperwatakan ceria itu nekad untuk memiliki si dia dengan apa jua cara yang ada biarpun hati terluka jiwanya merana. Tengku Irfan Rayyan, jejaka yang pernah berperwatakan semanis gula namun semakin lama semakin mengundang misteri setelah berdepan dengan pelbagai kej...

    Completed  
  • Lanets
    2.7M 284K 89

    「 completed 」 「 inspired by Ouran Highschool Host Club 」 Ini kisah sekumpulan 5 orang pelajar lelaki rupawan yang menjalankan bisnes dengan menawarkan servis teman lelaki upahan. L untuk Lee A untuk Ariyan N untuk Nazmi E untuk Edhan T untuk Thaqid. Nampak apa yang kurang? Yeap. Lanets perlukan seorang ahli yang nama...

    Completed  
  • 𝐋𝐎𝐕𝐄 𝐇𝐀𝐓𝐄
    266K 16.2K 59

    𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 •°. *࿐ «2𝐧𝐝 𝐁𝐎𝐎𝐊» ©2021• ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ ˚ ༘♡ ·˚𝐀𝐃𝐘 𝐀𝐒𝐇𝐑𝐀𝐅 𝐗 𝐀𝐑𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐀𝐓𝐈𝐋𝐈𝐀˚ ༘♡ ·˚ Adi Ashraf dan Ariana Atilia. Adi dengan sikap bekunya manakala Ariana dengan sikap cerianya. Apa akan jadi bila Ariana mengejar si beku, Adi? Tanpa mereka sedari, mereka dapat melengka...

    Completed  
  • Perfect Antithesis ✓
    2.6M 271K 81

    Manusia melakukan kesilapan. Buku ini adalah kesilapan Effalee. *A story written by a girl who knew nothing about writing do not read this book. I wrote this for fun. I wrote this while learning about writing itself. By now I realize how cringe this book is. START: 27th July 2021 END: 5th September 2021 STATUS: COMPLE...

    Completed  
  • KEKASIH BAYANGAN [COMPLETED]
    797K 76.6K 55

    - 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒕𝒆𝒅 - 𝒌𝒆𝒌𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒔𝒆𝒓𝒊𝒆𝒔 𝒗𝒐𝒍 1 "𝑪𝒊𝒏𝒕𝒂 𝒌𝒊𝒕𝒂 𝒂𝒃𝒂𝒅𝒊 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒎𝒂𝒏𝒚𝒂..." "Saya lapar... Ada makanan tak?" Itu merupakan titik perkenalan di antara Hawa dan Muhammad. Masing-masing bagaikan ada daya tarikan yang membuatkan mereka saling terikat. Daripada perkenalan yang singka...

    Completed  
  • القمر [bulan]
    786K 88K 27

    "matahari masih indah." > @mintytxt, | 2021 - n.

    Completed  
  • Beast And A Voyage ~Chapter 1~
    373K 35.9K 151

    Satu perbalahan antara 5 benua tercetus 2 dekad lamanya. Perbalahan yang tidak diketahui punca. The legend said, he who seek for the legendary treasure, will discover the world biggest secret that will end that war. Dan Theo Atlas atau lebih dikenali sebagai 'The Uncut Beast' memulakan pelayarannya bersama beberapa or...

    Completed  
  • Bukan Untuk Dimiliki
    3.6M 229K 75

    Pertama : Singkirkan Ilya Humaira atau lebih tepat aku akan buat Airil Zafran ceraikan dia. Kedua : Kahwin dengan Airil Zafran, seperti yang kami rancang sepanjang sepuluh tahun menyemai cinta dan mengikat kasih sayang. Ketiga : Kami akan bahagia seperti yang aku impikan. Tetapi rancanganku ini tidak seindah yang dib...

    Completed  
  • Salahkah Aku Menanti [Terbit Sept 2022]
    1.3M 20.2K 27

    Iris Athiyyah Ahmad Fateh Aryan [Terbit Sept 2022] "Kan aku dah pernah promise, aku dan kau adalah satu. Sakitnya kau dua kali gandanya sakit untuk aku, Iris. Sakitnya aku, maka akan berganda-gandalah sakit kau!" Persahabatan yang terikat sedari mereka kecil telah menghadirkan satu rasa yang luar biasa di antara mere...

    Completed