Select All
  • Wanita di Hujung Kuala
    151K 219 3

    Memperkenalkan siri "THE CLASSIC COLLECTIONS" Siri ini memaparkan karya-karya erotika yg pernah disiarkan di blogspot atau media elektronik satu ketika dulu, tetapi ianya telah lupus dimakan zaman. Penghargaan sepenuhnya diberikan kepada penulis asal karya ini. Dengan membaca karya ini, anda telah bersetuju untuk be...

    Completed   Mature
  • Penjejak Kubur
    67.9K 6.5K 60

    Tahun 2099, dunia kini sedang bergelut dalam perang yang berpanjangan. 95% kematian di bumi ketika ini adalah di medan perang. Jadi dengan beratus juta mayat bergelimpangan di sana, siapa yang perlu menguruskannya? Ketika inilah wujudnya Penjejak Kubur, mereka diupah oleh ahli keluarga untuk mencari mayat waris merek...

  • Cerita di kampung kubang kuala (Completed by July 2020)
    514K 4K 27

    Kisah yang berlaku dalam satu kampung . Watak utama adalah Azlan di bantu oleh Abu ,Salim,Tini dan juga Misah. Tak lupa juga Nenek Yam dan Kak Ima yang tinggal bersamanya. Dia tinggalkan oleh ibu kandung Munirah yang berhijrah ke bandar besar sejak dia kecil lagi kepada neneknya setelah bercerai dengan suaminya Aziz...

    Mature
  • PUSAKA KEHIDUPAN SEBUAH PERJALANAN
    622K 4.9K 43

    Perjalanan hidup seorang insan dalam meniti usia. Banyak kisah suka,duka ,humor dalam meniti sebuah usia kisah yg diolah menjadi sebuah penceritaan Watak-watak utama Kassim -suami Suriah -isteri Azman -anak sulung Azlina - anak ke2 azliza -anak ketiga azlan - anak bongsu watak sampingan sudin dan yam -suami isteri or...

    Completed  
  • Shamira (Incomplete)
    99.5K 324 1

    ############################## # # # WARNING! Matured Content (18+) # # AMARAN! Kandungan Dewasa (18+) # # # ###############################

  • Aku Bukan Wanita Mulia
    70K 243 1

    Nama aku Nabilla. Hidup dalam kancah pelacuran sejak belasan tahun lagi membuatkan aku tidak pernah terfikir untuk keluar dari dunia ini. Tetapi hadirnya seorang lelaki ini mengubah pandanganku tentang hidup. Nama aku Nabilla, ini kisah aku.

  • Suatu Kepuasan Terindah
    234K 737 3

    Kisah seorang isteri yang mendapat kepuasan seks dari adik kandungnya sendiri. Setelah kematian adiknya, dia mula tercari2 lelaki yang mampu memberikannya kepuasan seks. Suaminya seorang lelaki yang memiliki kelamin jenis micro dan cepat klimaks tapi tidak cemburu, sentiasa berfikiran terbuka.

    Mature
  • ISTERI (Slowly Update)
    140K 532 10

    berdasarkan kisah benar yang pernah dilalui...sepasang kekasih bercinta memadu kasih dan melangsungkan perkahwinan atas dasar cinta suka sama suka....tetapi langit tidak selalu cerah..dugaan datang melanda disaat si isteri berasa selesa dengan umur perkahwinan yang menjangkau tahun ke-11....bagaimana?dimana?jom hayati...

    Mature
  • AKU BUKAN PERAWAN | Cik Bunga Seri
    177K 1.3K 25

    SINOPSIS Amira Auni merupakan seorang gadis yang berusia 16 tahun yang juga merupakan anak tunggal kepada Encik Mukhlis dan Puan Manisah. Encik Mukhlis bersifat tegas dan beliau sangat-sangat mengawal setiap gerak geri anaknya. Encik Mukhlis tidak mahu anaknya terikut-ikut budaya dan amalan negatif rakan-rakan sebayan...

    Completed   Mature
  • ORGANISASI RAHSIA : PERMULAAN (Book 1)
    14.2K 744 52

    Seorang budak lelaki berusia 16 tahun menjadi anggota polis dan berpangkat Ketua di dalam sebuah organisasi yang ditubuhkan oleh seorang ketua daerah. Putra Najimi merupakan seorang yang mempunyai dua kebolehan iaitu melihat masa depan melalui mata ke mata orang lain dan juga mempunyai kebolehan melihat masa lalu deng...

    Completed   Mature
  • Pelarian Di Bumi Ilahi
    213 22 2

    True story

  • Jatuh cinta dengan BFF!!!
    92.7K 2K 28

    Ez dan Indah sudah lama berkawan baik. Sehingga Ez mula menyimpan perasaan. Malangnya cintanya di tolak selepas Indah tahu yang Ez menyukainya. Ez cuba melupakan Indah dengan pergi jauh dari Indah. "I want to tell you everything. About me. About you. About Us. How much I love You. How much I need you. How much You fo...

  • Balik Kampung (Slow Update Brooo)
    327K 1.6K 9

    Mansur kembali ke kampung halaman untuk meraikan Hari Raya Aidilfitri bersama keluarga. Namun raya kali ini tidak sama seperti sebelumnya kerana sesuatu berlaku yang mengubah hidup Mansur selamanya. Ini hanyalah rekaan. Jangan lupa vote kalau suka kalau tak suka janganlah report pulak. AMARAN KERAS UNTUK PEMBACA 21 TA...

    Mature
  • Incest
    51.4K 367 3

    Saat Maisheil jatuh cinta dengan laki-laki yang berjarak dua rumah dari tempat tinggalnya,ia harus mengetahui rahasia sang kakak.

    Completed  
  • ABANGKU SUAMIKU
    116K 1K 5

  • Sayangku Mrs.Yusuf [PRIVATE]
    456K 17.6K 65

    ROMANTIC COMEDY SERIES TWO "Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui." (QS. Al Baqarah: 216). "Kalau aku nak mintak tolong kau,boleh?" "To-tolong?" "Tolong halalkan hati kau y...

  • Pujaan Hati Kanda
    415K 2.5K 15

    Bacaan Bab Awal Sahaja Tajuk: Pujaan Hati Kanda Penulis: Aulia Iman Penerbit: Karyaseni ISBN: 978-967-0890-91-3 Harga: RM27 (Semenanjung) // RM30 (Sabah & Sarawak)

  • JAMPI
    4.2K 80 4

    Wujudkah cinta yang telah diaturkan oleh yang maha Esa.. Wanita misteri itu selalu muncul dalam tiap mimpi-mimpiku seakan dia sedang menJAMPIku namun hanya disebabkan kesalah fahaman berlaku, orang tuaku telah mengaturkan satu perkahwinan yang aku sendiri tidak mengenali wanita itu.-Zaqhlul Maalik ...

    Completed  
  • The Ice Award 2019
    13.5K 1.2K 18

    Satu penghargaan. Satu penilaian dan hanya satu pemenang yang bakal merangkul gelaran 'The Impossible'. Apa itu 'The Impossible' ?Adakah anda yang bakal merangkul gelaran tersebut? Mana mungkin? Tiada apa yang mustahil, even the impossible is possible! Jadi tunggu apalagi? Marilah sertai The Ice Award 2019 yang baka...

  • Cikgu Super
    42.8K 1.5K 20

    Mengisahkan seorang tentera darat elit (ATM) yang ditugaskan menyamar sebagai seorang guru di Benta, Pahang Darul Makmur. Kapten Thaqif membuat persepsi awal bahawa menjadi guru samaran tidak akan menjejaskan dan menganggu risikan dia nanti. Namun sekolah yang tenang jangan disangka tiada ribut yang melanda. Ikuti k...

  • The Torture Game
    200K 3K 12

    AMARAN: Isi kandungan yang anda akan baca mengandungi unsur kejam, memualkan, lucah dan mungkin tiada nilai murni. Oleh itu, pembaca yang berumur kurang daripada 18 tahun sangat tidak digalakkan membaca penulisan ini. Cerita yang dikarang tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun mati. Sebarang watak atau kejadian...

  • Ghairah
    507K 1K 8

    luahan perasaan sebenar - kcb

    Mature
  • Ranjang
    786K 1.9K 10

    Kau hanya untuk aku

    Completed   Mature
  • MY MASTER ✔
    156K 1.5K 9

    (COMPLETED) WARNING! Mature content✔ Harap betul-betul sudah 17+✔ Typo bertebaran✔ Update tergantung mood✔ Readers bebas membayangkan siapa aja tokohnya✔ PLEASE READ AND VOTE #21092018 Written by PUANSYAHARANI

    Completed   Mature
  • Writing Tips
    108K 13.6K 22

    [ 𝑬𝑫𝑰𝑻𝑰𝑵𝑮 ] Ada niat nak menulis tapi tak tahu nak mula macam mana? Jangan risau! Dalam buku ini ada banyak tips berguna, nasihat pun ada disediakan untuk awak semua. Bukan itu saja, ada juga pengalaman daripada penulis lain dan slot SoalJawab untuk masalah yang awak hadapi Jom usya! Let me help you :) c o v e...

  • Adik, Stop!
    344K 874 9

    Cinta tu buta. Tk kisah, ahli keluarga mahupun org luar. Semuanya bergantung pd kita, cara kita mengawal nafsu kita. Cerita ni yg berkisahkan tentang Alisa, tingkatan 4, yg cintakan seorg instafamous, Zaki, tingkatan 5. Syg dh terlalu syg, smpai benci pun tk mmpu. Sungguh! Membutakan. Nantikan apa yg akan terjadi...