@_AL33_

Paske pi icik o jettt 🥴


«Pastaj ka dhe nje gje tjeter ; qe nga ajo nate e dija se yjet ne qiell nuk jan per t'u zene besë . Ata nuk mund te na shpetojnë nga ndonjë gje. Do te vije një dite qe dhe atyre do t'ju lejmë lamtumirën . Duke lundruar neper gjithsesi , ate nate , jashte , me babin qe papritur filloi të qante , kuptova se asnjë gjeje ne bote nuk mund t'i zihet besë»

Snap: klew_velo27/05/2017 blessed 🤞💫
  • bla bla bla f*ck you
  • JoinedDecember 28, 2017


Last Message
_KL33_ _KL33_ Oct 13, 2021 04:19PM
Ndonjëherë me vjen çudi me emisonet televizive. Ku ne orar familjar ne vend qe te japin keshilla dhe te tregojne nje shoqeri sociale qe shkon drejt civilizimit, tregon se sa shoqeri patriarkale jemi...
View all Conversations