• JoinedJune 21, 2020


Last Message
darkness_blog darkness_blog Jul 05, 2023 10:26AM
Hmmm e di qe po prisni pjess por watt me ka fshir te gjitha draftettt dhe km ngel si hu gardhi jam ber lemshhh dhe km ngecur per te vazdduar sepse sdi nga tja nis kisha ne mendje vazhdimin e historis...
View all Conversations

Stories by darkness_blog
Sekreti by darkness_blog
Sekreti
🤫SEKRETI 🤫 _ _ _ _ 🚫Nuk lejohen kopjimi dhe postimi ne faqe te tjera pa lejen e autoreve 🚫 _ _ _ Nisur...
+8 more
𝕯𝖗𝖆𝖌𝖔𝖓 𝕷𝖔𝖛𝖊 by darkness_blog
𝕯𝖗𝖆𝖌𝖔𝖓 𝕷𝖔𝖛𝖊
Ares Dragoni djali i vogel i familjes Dragon , nje njeri i pa shpirt dhe sigurisht pa pika te dobeta.Valle cf...
3 Reading Lists