Don't underestimate how a poet can turn you into a poem. 


•Lived every victory Yeah we got synergy @apricater
•The moon 🌙 is beautiful, isn't it? @mistrecj 💚💚
💫I'm a cancer baby but i got scorpio ways💫
~Top 10 things I fucking love
1- @mistrecj 💚 @selenophilenian💜 @apricater💛
2-Color green
3-writing
4-acting
5-dreaming
6-traveling
7-reading
8-cartoons
9-my life(sometimes)
10-animals

•Don't be afraid of being basic if you are being yourself.
😀I'm bipolar 😀
  • Unë jam qazimi
  • JoinedMay 11, 2020Stories by ~poison ivy 🔥
Megraxh by Ninushja
Megraxh
Nje mit apo nje sekret? -Shpesh më thonë që jam shumë dyshuese dhe i mendoj gjërat shumë,që duhet ti le gjëra...
ranking #49 in albanian See all rankings
Azariela✔️(Short story)  by Ninushja
Azariela✔️(Short story)
Përbindëshat janë realë, fantazmat gjithashtu. Ata jetojnë brenda nesh dhe ndonjëherë ia dalin të fitojnë. At...
ranking #124 in wattpad See all rankings
3 Reading Lists