Paid partnership with @doratheexplorerwattpad 


Një falënderim i veçantë shkon për Dorën që na mundësoi kostumografinë. Faleminderit!
  • S'kam
  • JoinedJune 4, 2020Story by Barbadora wtt
Aleancë në Francë (WW2)✔ by doradoravet
Aleancë në Francë (WW2)✔
Mes kaosit të Luftës së Dytë Botërore, ku kombet përplasen dhe heronjtë ngrihen, shtrihet një rrjet enigme më...
ranking #169 in ww2fiction See all rankings