Aine, the goddess of the fairies🌸🏞️

...That's just the way it be @selenophilenian 🫀


I can die happy now🌙 @Ninushja

~My world~
°°°°°°°°°°°°°°°°
@apricater 💜✨
@selenophilenian ⭐🌈
@Ninushja 💚☘️
°°°°°°°°°°°°°°°°°

@amigomeqershi
✨In this world...

I'm jealous of my parents, I'll never have a kid as cool as them.👉🏻👈🏻😌

Omniphile♾️
  • duke pi kafe me burrin tim, Qazimin
  • JoinedAugust 10, 2019


Last Message
mistrecj mistrecj Jul 15, 2022 07:35PM
I AM BACKE di qe ju kam munguar e di, ato shkrimet e mija plot pasion, temat qe hapja gjate pasdites dhe opinionet e mija rreth te rejave ne te fundit jo vetem ne shqiperi, jo vetem ne ballakan as v...
View all Conversations

4 Reading Lists