Select All
  • LIYANA ISTERI SUNDAL
    244K 1K 5

    Kisah suami yg mempunyai isteri sundal murahan

  • SUAMI SPORTING
    334K 1.7K 11

    Kisah kecurangan bermula apabila Lela mula menyiasat akan kegiatan rahsia rakannya yang bernama Qistina

    Completed   Mature
  • Mencintai isteri orang
    50.2K 346 4

    Kisah aku dan isteri orang yang banyak mengajar aku mengenai kehidupan suami isteri. Walaupun berdosa, namun kami tetap bersama selagi .... 10 tahun kisah percintaan kami walaupun dia merupakan isteri orang.

    Mature
  • Opsss... OTD
    270K 1.6K 14

    Kerana kesibukan suami, isteri mencari keseronokannya sendiri...

    Completed   Mature
  • SELAMBAK RABAK
    95K 280 5

    Cerita Mistik mengenai seks,Himpunan dan cerita yang tiada bersangkut paut antara 1 sama lain

    Mature
  • BENGONG
    121K 732 10

    ...BENGONG...

  • Isteri Si Tukang Gunting
    316K 1.6K 13

    Kisah seorang suami yg bekerja sebagai tukang gunting rambut.

    Completed   Mature
  • Dosa
    150K 1.3K 14

    Dendam seringkali membuatkan manusia hilang pertimbangan. Kekurangan pada diri menyebabkan penghinaan dan cercaan bermaharajalela. Akhirnya jalan mudah dicari. Jalan salah yang tidak diredhai oleh Maha Pencipta. Mampukah Anom dan Budi kembali ke pangkal jalan?

    Mature
  • Housemate
    156K 3.4K 23

    Si tuan rumah bernama Zack dan si penyewa bernama Ady. Sebuah kisah yang ringan dan mudah dibaca.

  • Norazlinda ibu anak 3
    32.5K 150 1

    Sebuah Kisah wanita yang merupakan guru dan jugak seorang ibu kepada 3 org anak mengadakan hubungan seks kinky dengan pelajarnya. Kelihatan wanita ini jugak seperti seorang makcik yang lawa and menaikkan nafsu lelaki.

  • Cinta Lama .
    171K 508 30

    Okey.. Cerita Ni Memang Betul.. Tapi Mama Cakap Tu Untuk Nanti Dah Besar.. So, Sekarang Kite Buat Sikit2 Dlu..

  • HUJAN [•C•]
    3.2M 38.6K 65

    "Aku tak akan pernah menganggap kau isteri aku, Mon. Aku hanya sayangkan isteri aku sahaja.. "- Pak Majid "Mon tak mintak banyak pun.. Mon cuma mintak, bimbinglah Mon ke arah jalan yang lebih baik..."- Ramona "Sayang.. Kita jumpa kat pondok ya... Line clear sikit situ..."- Dahlan Hujan.. Menemukan mereka.. Hujan.. Me...

    Completed   Mature
  • KELIRU
    47.1K 763 31

    Mengisahkan Kisah wanita keliru dengan perasaan sendiri.. GIRLXGIRL.. Jangan lupa vote ye.

    Completed   Mature
  • Antara Aku dengan Papa
    590K 3K 2

    Racelisha Amora Wijaya itulah namaku. Aku saat ini hidup dan besar dengan papa karena saat aku berusia 11 tahun mama bercerai dengan papa. Aku tidak mau ikut dengan mama karena mama udah jahat sama aku dan papa, mama lebih memilih selingkuhannya dibanding dengan keluarganya. Aku merasa kasihan dengan papa karena mama...

  • Lavender
    21K 1.1K 21

    Tuan Razin, Puan Lana, Fikri. Seorang suami. Seorang isteri. Seorang lelaki lain. Kesetiaan. Cinta. Kecurangan. Sebuah LGBT thriller Daniel Darwisy...

  • Sporting family
    250K 651 4

    kisah pengalaman sex Dik na dgn sbuah kluarga yg bahagia menerima Dikna sbagai ahli kluarga mereka yg baru #incest

  • MR. KONGSI : SANTAI
    23.7K 300 14

    Random (On Going) (Umum) Sekadar perkongsian tentang topik-topik yang berkaitan mahupun tidak berkaitan. Mengandungi topik yang rambang dan tidak konsisten. Penggunaan bahasa pasar yang sangat banyak. Gambar cover hanyalah perhiasan dan bukan milik saya. Mula : 06 Feb 2019 Tamat : -

  • Cikgu Liza
    126K 165 1

    lucah

  • Praktikal Terlanjur
    707K 4.9K 25

    Dalam menjalani kehidupan ada liku2 dan onak ranjau perlu ditempuhi. Bersedia atau tidak perlu kita hadapi cabaran dan dugaan. Itulah cerita mengenai peritnya dalam mencapai erti kejayaan.

  • Cikgu Alinda
    138K 286 1

    cikgu.lucah.fantasy

  • CIKGU SEKOLAH KU
    3.9M 10K 31

    Kisah HidupKu

  • CIKGU ATIKA⚠
    1.8M 3.2K 16

    ⚠🔞BASAH🔞⚠ COMPLETE

    Completed   Mature
  • Mr. Lecturer
    307K 815 6

    Ini hasil kolaborasi antara aku dan seorang gadis yang mahu dikenali sebagai Nadhirah. Idea-ideanya aku jadikan ilham untuk aku tulis. Segala details dalam cerita ini adalah dari ceritanya. Dan sebelum ni pun dalam cerita-cerita yang melibatkan details pasal perempuan, Nad banyak tolong aku. Thanks Nad.