Select All
  • BERTEMPUR DENGAN SYAITAN (COMPLETE)
    96.2K 6.1K 60

    [ PEMENANG TEMPAT PERTAMA BEST BOOK WATTSITEE AWARD 2018] [ PEMENANG BESTBOOK WATTSITEE COVER AWARD 2018 ] Ranking terbaik setakat ni : 5th in Mystery / Thriller Genre Satu platun unit khas terpilih dari Angkatan Tentera Malaysia telah menerima misi khas menyelamat ke dalam hutan temenggor (OPS JEJAK). Dikhuatiri satu...

    Completed  
  • A.S.S
    759K 9K 48

    Berdasarkan kisah benar. "Semua yang berlaku hanya kerana aku terlalu ingin mencuba sesuatu sehingga aku terjebak dan terjerat dalam kancah penuh kehinaan ini." "Tolong. Jangan jadi macam aku." "Aku punya nafsu dan aku juga ingin berubah" Start Date: 6 April 2019 🔞🔞Untuk bacaan dewasa sahaja.🔞🔞

    Completed   Mature
  • PUSAKA KEHIDUPAN SEBUAH PERJALANAN
    456K 4.3K 43

    Perjalanan hidup seorang insan dalam meniti usia. Banyak kisah suka,duka ,humor dalam meniti sebuah usia kisah yg diolah menjadi sebuah penceritaan Watak-watak utama Kassim -suami Suriah -isteri Azman -anak sulung Azlina - anak ke2 azliza -anak ketiga azlan - anak bongsu watak sampingan sudin dan yam -suami isteri or...

    Completed  
  • The Past And The Future (✔️ Complete)
    31K 1K 26

    *** Cerita ini ada mengandungi sedikit unsur dewasa. Ini adalah cerita cinta yang santai. Jika ditakdirkan memilih antara masa lalu dan masa hadapan, apa pilihanmu? Start : 07 DISEMBER 2019 End : 15 SEPTEMBER 2020

    Completed   Mature
  • Secret Lover
    84.5K 1.6K 30

    *** Untuk bacaan dewasa sahaja ( banyak mengandungi unsur dewasa.) Mohon bijak membuat pertimbangan sebelum membaca cerita ini. Soffyana..seorang gadis biasa yang hanya mengimpikan kehidupan biasa yang sederhana namun bahagia. Soffyana tidak pernah bermimpi untuk jatuh cinta pada orang yang tidak setaraf dengannya...

  • Liliput ✔
    1M 58.6K 58

    Senyuman itu, dia kenal sejak lahir. Tawa itu, dia dengar kecil. Tangisan itu, dia saksikan sehingga mereka dewasa. Lili dan Putra. Liliput di mata dua orang ibu. Musuh di mata sesama sendiri. Kekasih di sudut hari paling dalam. "Give me your hand save me, save me I need your love before I fall, fall" AMARAN : Typo ov...

    Completed  
  • Kasih Yang Hilang
    1.8M 52.8K 72

    - Completed - Airen Rafeqah dan Husna Maisarah dua sahabat yg berkawan sejak kecil. Airen dalam diam mncintai seorang lelaki tanpa pengetahuan Husna. Namun segala perasaannya terpaksa dibuang demi kebahagiaan sabahat baiknya. Namun, perancangan Allah lebih baik. Satu kejadian yang berlaku menyebabkan Airen tidak dapat...

    Completed  
  • My Husband Mr.Pericolo [MHMP] COMPLATE
    4.6M 186K 105

    Ranking number 1 in romance 4/8/19 "you are mine, naura. Tiada sesiapa yang boleh rampas kau daripada genggaman aku. Selamanya, kau milik aku."-Aryan Louis "awak tahu apa maksud pericolo? Pericolo means danger. Awak betul-betul bahaya, buat saya takut untuk bergerak walau setapak."-Naura Qaisara "so? You think your hu...

    Completed  
  • Hacker 426 ✔️
    1.5M 153K 90

    [KARYA PERTAMA] Huwaaa... Cantikkan cover tu? Cover yg lawa gila tu by @azleyanaaa [In Editing] Shafira Addina. Seorang perempuan biasa yang hanya menjalani kehidupan seperti gadis lain. Keluarganya lengkap dan sentiasa bersulamkan bahagia. Dan seperti manusia lain, Shafira juga punya sahabat yang susah senang bersam...

    Completed  
  • Hingga Nafas Terakhir
    264K 4.4K 44

    Apabila Alissa terpaksa berkahwin dengan Leo yang tidak dicintainya dan pada masa yang sama, Alissa masih mencintai Adrian cinta pertamanya. Bagaimanakah kukuh cinta mereka bertiga dan mampukah cinta bertahan hingga nafas yang terakhir. Hanya segelintir sahaja cinta pertama yang berakhir di jinjang pelamin. Hanya sege...

    Completed   Mature
  • Si Hodoh & Si Kacak
    342K 6.7K 31

    Delila ialah seseorang yang sering diejek oleh kerana penampilannya yang dianggap hodoh. Menjadi personal assistant kepada seorang boss kasanova yang mampu mencairkan hatinya, mengubah pendirian dan kehidupan Delila. Completed in November 2018 Highest ranking achievement: #1 in #matang #1 in #lovestory #1 in #malayst...

    Completed   Mature
  • (Completed) JUST ONE NIGHT (Short story)
    285K 5.3K 11

    Just One Night and everything changed SHORT STORY/ROMANCE "Awak dah rogol saya lepas tu baru awak datang nak bertanggungjawab dan nak kahwin dengan saya? Ah! senang nya?! Kalau macam tu ramailah lelaki kat dunia ni merogol perempuan!" "Saya tak sengaja.." "Merogol? Tak sengaja? Stupid reason!"

    Completed   Mature
  • BEAST and a voyage ※chapter 2※ (slow Update)
    85.4K 8.5K 67

    Seribu tahun dahulu, terciptanya sebuah harta lagenda yang digelar sebagai Urre Gold. Ibu kepada semua jenis emas di dalam dunia ini. Kejadiannya sangatlah istimewa membuatkan masyarakat purbakala mula menyembahnya. Disebabkan keistimewaannya itu, masyarakat purba mula mencipta kompas lagenda dan peta dunia yang tida...

  • Jadi Suami Aku
    313K 8.7K 52

    Untuk bersama keysha kirana bukan pilihan Airin Insyirah. Tapi untuk menolak ketentuan itu bukan dia. Kehadiran insan lelaki menangih cinta nya bukan kebanggaannya. Namun demi sebuah masa depan, pilihan harus di tentukan. Derita atau bahagia. Semua itu pilihan. Namun mampukah bahagia dia gapai apabila ada insan lain d...

  • Bidadari Milik Aku!
    885K 17.7K 46

    🔞⚠[Mature Content] Maya Arabella lahir dari ketulusan hati seorang Zahra Sumayyah! Dia adalah bukti dari cantiknya paras dan hati,menjadi ciptaan terindah dari baiknya Tuhan pada hambanya,waktu tak pernah mengusaikan cantik luar dan dalamannya. Dia wanita terhebat Bidadari dunia Bidadari pemilik jiwaku.. Model illus...

    Mature
  • [C] Cinta Dalam Diam
    3.1M 116K 71

    "Kalau awak ingat saya nak sentuh awak, sikit pun saya tak ingin. As I said before I still love my ex," - Syed Haiqal. Di mulut kata benci, di hati kata sayang. Kerana takut bertepuk sebelah tangan, cinta dalam hati tak berani luahkan. Hanya mampu cinta dalam diam. "Because I love you so much.. and I'm so sorry about...

    Completed  
  • Oi, umurku 28!
    1.4M 67.8K 49

    Nama: Iwanaina Matussin. Usia: 28 tahun. Status: Bujang Situasi: Sepatutnya dah jadi isteri orang, tapi tunang 5 tahun aku dah berkahwin dengan Mimi, adik aku sendiri. Memang aku redha, tapi redha tidak akan mendiamkan bebelan mama di rumah. Hampir tiap hari mama akan membebel dan asyik salahkan aku di atas sebab Herm...

    Completed  
  • Garisan
    618K 28.1K 49

    Cerita yang berkisar mengenai Arina Nadirah yang menyimpan perasaan cinta kepada abang kandungnya sendiri, Khairul Aqil. Dugaan Allah itu hebat, Arina diuji tinggal serumah bersendirian dengan abangnya yang masih kelu tentang perasaan adiknya. Munculnya Hishamuddin Akhbar menjadi pemulih Arina. Namun sebenarnya, ada r...

    Completed  
  • Aku Shark, Suami Dia! [COMPLETE]
    2.3M 178K 72

    Pemenang The Diamond Awward [The best storyline2020🏆, The top hero2020🏆,The best romance2020🏆,The top author2020🏆 AIN SURAYA, dia seorang isteri yang sangat mencintai seorang suaminya. Kasih setia cintanya hanya ikhlas buat lelaki bernama FAJAR. Sehingga, apa yang lelaki itu lakukan dia langsung tidak kesah. Asalk...

    Completed  
  • Cinta Dua Zaman (Bhg 1)
    91K 7.7K 58

    Apabila dicurangi teman lelakinya, Kirana merasa tertekan dan begitu kecewa, hingga dia berniat untuk mengakhiri hidupnya. Namun takdir telah membawanya ke satu dunia yang berbeza, di mana dia dibawa ke zaman yang lampau. Di situ, Kirana mengenali Putera Iskandar, seorang pahlawan dan putera raja yang bersifat sombong...

    Completed   Mature
  • RIA
    179K 3.9K 15

    "Apa yang aku rasa tadi, benar-benar berlaku atau hanya mimpi?"- Maria Carina @ Ria "Aku nak kau jadi milik aku.. Biarpun dunia kita berbeza.. " - Syed Hisyamuddin Ali @ Syed Ali "Kau dah gila Ria! Elok aku hantar jer kau masuk wad gila Tanjung Rambutan! Menyusahkan orang sungguh!!" - Mak Non *********************** ...

    Mature
  • AMALAN PEMIKAT MANUSIA
    125K 1.3K 40

    Dilarang membaca jika anda tidak votes atau tekan star . atau harus bayar? # setiap ijazah perlu votes dahulu baru qobiltu #seorang yang menyukai setiap ilmu tidak mengirA apa pun ilmu itu ,batin mahupon yang haq atau haqiqi #rahsia Haq -Rahsia ilmu khadam- Ijazah pelbagai ilmu #Niat akidah harus di perbetulkan

  • Kedua - Demi Cintamu
    1.2M 11.9K 31

    - Selesai. - Amaran 18 sx - Mengandungi gambar yang ??? Kisah antara Tengku Miasarah bersama Johan Emir.. Mereka adalah biras yang berjodohan.. Kerana apa mereka berkahwin..?? Cinta..??bukan.. Kasih..??bukan.. Paksaan..??Iyakah.. Lalu untuk apa perkahwinan mereka..?? Mampukah kebahagiaan mereka kecapi setelah rahsia d...

  • The Mama ✓
    2.7M 76.9K 57

    -IN EDITING- ××××× WARN: Mature Content⚠️ "Sayang anak-anak mama !" -Adaya Imani "Kalau sayang anak-anak, papanya pun kena sayang jugak" -Ilham Nazariel aka Papa hot Aidan dan Ayra adalah anugerah dari Tuhan yang paling indah. Tak payah susah-susah nak kahwin dan mengandung segala. Menjadi ibu susuan kepada anak-anak...

    Completed   Mature
  • Penipuan Hati♥ [SLOW UPDATE]
    77.2K 2.6K 30

    Berita mengenai Khairul Akil yang telah berkahwin menyebabkan Hani Irasya tertekan.Lelaki yang selama ini di cintai sepenuh hati telah menipu dirinya dan dia terpaksa berpura pura kuat di hadapan keluarganya.Di sebabkan hal itu dia memaksa dirinya untuk pergi ke majlis Resepsi perkahwinan khairul Akil Pertemuan yang t...

  • Maryam Haura (Ebook Pdf)-End.
    664K 8K 22

    Maryam Haura. Gadis berketurunan miskin. Sering dipandang serong oleh orang sekeliling kerana dirinya yang serba kekurangan. Namun,lumrah kehidupan memang tidak selalunya indah,Pahit itu yang harus dia rasa. Zayyad Amsyar. Entah kenapa gadis seusianya yang diberi nama Maryam Haura itu begitu dibenci oleh Zayyad. Pa...

    Completed  
  • Secret Wife
    947K 23.1K 57

    #4 in romance (6/8/19) Hasya Athirah , 16 . Walaupun umurnya dalam lingkungan Pelajar sekolah , dia tidak langsung mempunyai rasa bahagia. Dia merupakan anak yatim yang kehilangan ibu tersayang dan ditinggalkan oleh ayahnya sendiri. Hasya dijaga oleh sepasang suami isteri yang juga mempunyai dua orang putera. Rayyan...

    Completed  
  • Aku Dah Kahwin Wei...
    344K 3.8K 16

    Dani Irfan bin Dato' Ahmad - Seorang pensyarah di sebuah Politeknik. Dalam diam, dia telah jatuh cinta dengan pelajarnya sendiri. Diera Qaisara - Seorang gadis yang sederhana tapi manis serta senang didampingi, dan gemar memberi idea-idea gila. Gara-gara sikapnya itu, dia telah diikat selamanya. "Sampai hati En. Irfa...

    Mature
  • ADDICTED TO HUSBAND (✔️)
    2.7M 40.4K 74

    (TAMAT) SINOPSIS AKU pernah memujanya dalam diam. Dalam kata mudah, dia 'crush' aku sejak sekolah. 10 tahun terpisah tanpa khabar, aku anggap bukan jodoh. Taatku pada orang tua, patuhku pada kata mereka hingga aku terjebak dengan pernikahan aturan keluarga. Ya aku tahu, macam drama melayu. Tapi ia realiti hidup aku...

    Completed