הוגוורטס הוא הבית שלנו.
קראנו את כל הספרים, ראינו את כל הסרטים, ואנחנו ממשיכים לעשות את זה פעם אחר פעם. אנחנו מקפידים להתעדכן בחדשות מרולינג, לחרוש על כל סרטוני הארי פוטר ביוטיוב, לקרוא בפוטרמור ולחכות למכתב מהוגוורטס.
אנחנו פוטרהאדס, ותמיד מהנה לק...
במקור, דמותו של ארתור וויזלי היתה אמורה לההרג על ידי וולדמורט כדי לפתות את הארי למחלקת המסתורין. אבל רולינג לא יכלה להתמודד עם הרג של כזו דמות אהובה, וכך אדון וויזלי הורשה לשרוד, אם כי היה פצוע קשה. רולינג שקלה להרוג אותו בשנית גם בספר ״הארי פוטר ואוצרות המוות,״ אבל שוב שנתה את דעתה. לדבריה, היא בחרה לא להרוג את ארתור וויזלי משום שהוא האב הטוב היחיד בכל הסדרה. (אפשר לחלוק עליה, אבל זה נכון במובן מסויים.)
Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.