im okay
  • Rip
  • JoinedMay 28, 2017


Last Message
reonaldelle reonaldelle Jan 04, 2021 12:46PM
hahahahahahaha eh tau tau dah 1k eh followers hahahaha dah nak masuk 4 tahun dah account ni tengkiu bbg cemuaaa yang menanti kedatangan TV tu insyaallah tunggu ya nnti gue kambek hikhikk i laffiuuuu...
View all Conversations

Stories by Dellevi 🦄
The Virtuoso by reonaldelle
The Virtuoso
[ S L O W U P D A T E ] Eblees. Satu nama yang tidak asing di kalangan pelajar-pelajar sekolah private Vir...
ranking #1 in noob See all rankings
Mee - Rap - Poo by reonaldelle
Mee - Rap - Poo
Aku ada 0135191900 masalah dunia yang aku tak paham langsung Tu bukan number phone aku, percayalah. [ Hesteg...
ranking #182 in cantik See all rankings
3 Reading Lists