[Student]

Just Call Me *Nami*

Dont Call Me Sis Okay!!! Im Still Young

24 May Is My Birthday

P/S:Minat Membaca

N....Of Coz Im Girls

Potato Girlsss

Chipsmore Kriuk Kriuk...

Gemini Zodiac..

Like Playing Music Intrument.....Such As:
-Piano
-Saxophone
-Marimba

Hobi:
-Bowling
-Bola tampar
-Badminton

Ambition:
-Doktor Psychology

Gamers:
Mobile Legends
PUBG

Thats All........Nak Tau Lebih ii Lagi??


Nanti Kut.......Hihihi


P/S: Mood Nami Tak Menentu Tau.....Kekadang Nami Badmood Tak tentu Pasal So Nami Nak Minta Maaf Siap ii Tau!!!! Love You Guys >3333



Nak Minta Followback Bagitau Tauu!!!!!


p/s:nami maybe akan hiatus dari pakcik oren tapi kalau ada pape roger jer tau....yg ada no wasap nami tu....korang boleh jer nak wasap nami...
  • pluto
  • JoinedMay 2, 2020


Last Message
Namin06 Namin06 Sep 11, 2020 11:49AM
asal aku rasa bahagia dho....pakai gelang pink.....org tak kacau aq,aq tak kacau org.....senang aq nak bersendirian......tapi yg aq tak suka pasal gelang pink ni is aq tak boleh nak keluar,aq tak bol...
View all Conversations

Story by Namiii
Merissa Highschool✨❤️ by Namin06
Merissa Highschool✨❤️
Golden squad salah satu kumpulan yang popular di Merissa Highschool. Ahli- ahli kumpulan ini terdiri daripada...
ranking #55 in kisah See all rankings
11 Reading Lists