I write sins, not tragedies.
  • JoinedOctober 17, 2017


Last Message
aeemamel aeemamel Oct 03, 2021 02:16AM
Bulan ni saya hiatus sebab nak exam. Saya tak kan publish any new chapters. Dan kalau saya on sekalipun, hanya sebab nak tengok komen je. Jadi kena sabar ye ehek.Btw, malam ni saya akan publish semu...
View all Conversations

Stories by emma
➵ Ghostin & Needy by aeemamel
➵ Ghostin & Needy
"Sometimes, I rasa I nak push all people away, even kawan and my family. Sebab I rasa I jenis yang cold...
ranking #63 in lust See all rankings
➵ Mr. Seducer (C)  by aeemamel
➵ Mr. Seducer (C)
BOOK (I) IN SEDUCTIVE SERIES ; Hani Daerina. Just a 24 years old young lady who loves to go for a travel. Bei...
➵ Love You Whole by aeemamel
➵ Love You Whole
BOOK (II) IN SEDUCTIVE SERIES Qaib Naufal, bukanlah seorang lelaki yang tahu untuk mencairkan hati wanita kec...
ranking #163 in sweet See all rankings