𝘕𝘺𝘤𝘵𝘰𝘱𝘩𝘪𝘭𝘦 (𝘯) - 𝒐𝒏𝒆 𝒘𝒉𝒐 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒊𝒈𝒉𝒕 𝒐𝒓 𝒅𝒂𝒓𝒌𝒏𝒆𝒔𝒔 🌌🖤


ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍ| blogg_story

{Keni link-un në fund}⤵️

.
.
.🥀🖤
.
.

𝑳𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒓𝒆𝒄𝒆𝒊𝒗𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒉𝒂𝒗𝒆, 𝒊𝒕 𝒊𝒔 𝒕𝒐 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒃𝒆🧚🏻‍♀️❣


╚»★«╝ 𝑵𝒆̈𝒔𝒆 𝒔'𝒎𝒖𝒏𝒅 𝒕𝒆̈ 𝒇𝒍𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒔𝒉, 𝒗𝒓𝒂𝒑𝒐, 𝒏𝒆̈𝒔𝒆 𝒔'𝒎𝒖𝒏𝒅 𝒕𝒆̈ 𝒗𝒓𝒂𝒑𝒐𝒔𝒉, 𝒆𝒄, 𝒏𝒆̈𝒔𝒆 𝒏𝒖𝒌 𝒆𝒄𝒆̈𝒏, 𝒌𝒂𝒄𝒂𝒗𝒋𝒆𝒓𝒓𝒖, 𝒑𝒐𝒓 𝒔𝒊 𝒅𝒐 𝒒𝒆̈ 𝒕𝒆̈ 𝒋𝒆𝒕𝒆̈, 𝒗𝒂𝒛𝒉𝒅𝒐 𝒕𝒆̈ 𝒆𝒄𝒆̈𝒔𝒉 𝒑𝒆̈𝒓𝒑𝒂𝒓𝒂...╚»★«╝


••••♧••••𝐌𝐨𝐬 𝐪𝐚𝐣 𝐩𝐞̈𝐫 𝐭𝐞̈ 𝐤𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞̈𝐧, 𝐧𝐮𝐤 𝐞𝐤𝐳𝐢𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐦𝐞̈.
𝐌𝐨𝐬 𝐮 𝐬𝐡𝐪𝐞𝐭𝐞̈𝐬𝐨𝐧𝐢 𝐩𝐞̈𝐫 𝐭𝐞̈ 𝐚𝐫𝐝𝐡𝐦𝐞𝐧, 𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐞̈
𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐫𝐠. 𝐋𝐞 𝐭𝐞 ̈𝐣𝐞𝐭𝐨𝐣𝐦𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐭𝐚𝐬𝐡𝐦𝐞𝐧 𝐝𝐡𝐞 𝐥𝐞 𝐭𝐚
𝐛𝐞̈𝐣𝐦𝐞̈ 𝐚𝐭𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐛𝐮𝐤𝐮𝐫.••••♧•••••••🦋••• __________________

ˢⁱ ᵛᵃˡᵉ̈ᵗ ᵉ ᵈᵉᵗⁱᵗ ᵉ̈ˢʰᵗᵉ̈ ʲᵉᵗᵃ, ᵖᵉ̈ʳᵖˡᵃˢᵉᵗ ⁿʲᵉ̈ʳᵃ ᵗᵉ ⁿʲᵉ̈ ˢʰᵏᵉ̈ᵐᵇ ᵉ ʰᵘᵐᵇᵉᵗ, ᵉ ᵗʲᵉᵗʳᵃ ᵠᵉ̈ ᵛʲᵉⁿ ᵖᵃˢ ˢᵃʲ, ʰᵃʳʳᵒⁿ ᵗᵉ̈ ᵖᵃʳᵃᵗ ᵠᵉ̈ ˢʰᵏᵘᵃⁿ ________________ •••🦋•••


.
.
.💞📜
.
.


┏━━•❅•°•❈ Historitë: •°•❅•━━┓


•Dashuri e Pandashme përfunduar ✔ //po i bëj disa rregullime në draft dhe do i bej publish përsëri.

•Kur Djajtë Kthehen Në Ëngjëj [Sezoni 1] ✔

•El Àngel Del Diablo [Sezoni 2] ✔

•Gjithmonë Gati Për Një Aventurë Të Re po shkruhet...

•Gjurmët që la në shpirtin e saj coming...


┗━━•❅•°•❈ Historitë: •°•❅•━━┛
  • Tu pi kafe me frymezimin🤏🏻☕😌
  • JoinedOctober 3, 2020Last Message
blogg_story blogg_story Jun 11, 2021 10:24AM
Nje histori e re nga @DanielaTraja ❤Suksese autores!❤https://www.wattpad.com/story/271002877
View all Conversations

Stories by ɢᴏᴅᴅᴇss☄
Gjithmonë Gati Për Një Aventure Të Re by blogg_story
Gjithmonë Gati Për Një Aventure Të...
"Ti je perendesha ime,sunduesja e zemres time."-flet ai. ••• ➭Dy drejtues,ai mafia e ajo një vajzë...
El ángel del diablo ²  [Shqip] ✔ by blogg_story
El ángel del diablo ² [Shqip] ✔
Kur djajt kthehen ne engjej sezoni 2 Jeta e tyre vazhdon ata krijuan familjen e tyre..Femijet e tyre jane rol...
ranking #14 in krim See all rankings
Qesh Sepse Te Zgjatet Jeta 😄 by blogg_story
Qesh Sepse Te Zgjatet Jeta 😄
POSTOJ cfare te me shkrepet ne mendje... ⚠️ Kjo nuk do te jete histori,thjeshte per argetim..
ranking #2 in foto See all rankings
6 Reading Lists