psst, im going to comeback in around april or may, maybe!

•°•°•°•°•°•°

17

•°•°•°•°•°•

unpublished works ⬇
🔸phone: a wattpad recommendation
bakalan di re-publish entah kapan wkwk
🔸dunia oren: a rant abt wattpad life
gabakal di re-publish for good hehe
🔸font thingy
udah di re-publish di work aku yang 'selfie'
  • Indonesia
  • JoinedJanuary 31, 2015


Last Message
bitespie bitespie Sep 03, 2017 12:08PM
Haii, aku minta maaf yaa udah jarang update selfie (karna aku bingung mau kasih materi apa lagi selain cast :v) dan aku juga ngga lagi open request cover (karna k13 yang gila sekalii hiks)
View all Conversations

Stories by bitespie
Cover Tips & Tutorial by bitespie
Cover Tips & Tutorial
PHONE VERSION : a graphic tips and tutorials Part awal-awal (0-26) sungguh" pemula, maapkeun wkwk ...
ranking #1 in graphicsquad See all rankings
Space by bitespie
Space
: a graphic request, premades, and sth like that. CLOSED FOREVER :(
ranking #89 in coverrequest See all rankings
Earth by bitespie
Earth
: a cover contest "Pemenang sejati itu adalah dia yang percaya pada diri sendiri ketika tidak ada orang...
ranking #13 in competition See all rankings
5 Reading Lists