23|London | C'est la vie🦦
  • Somewhere in the world
  • JoinedJuly 30, 2020Stories by 🕊️
Dashuri e pafund by Megisaa
Dashuri e pafund
Vazhdimi i historisë "Ti je imja" Ajo e kishte mbyllur të shkuarën thellë në zemër . Pas ikjes së...
+2 more
A darker shade of love [Shqip] by Megisaa
A darker shade of love [Shqip]
Në një botë të mbushur me rrezik. Ajo ishte rreziku i vetëm që ai merrte me dëshirë Pas vdekjes së nënës të s...
+6 more
Ti je e imja by Megisaa
Ti je e imja
'Të jesh i dashuruar është varësi, dhe tani unë jam i varur prej saj' -Dua të të puth aq keq rrezedielli-pësh...
+4 more
1 Reading List