(:

Fjalet qe per ty kisha shkruar
The words I had written for you
Les mots que j'avais ecrite pour toi
  • JoinedDecember 29, 2014Stories by Sindi
Te Shkuara Dhe Te Kujtuara  by cocainemodele
Te Shkuara Dhe Te Kujtuara
E ke menduar ndonjehere Qe gjithcka kuptim me nuk do te kishte? Por per ty Gjithmone ne fund Mbeten kujti...
+2 more
Shiny Tears by cocainemodele
Shiny Tears
"Still feels like I could fall to pieces when I hear your name Hoping just a little that you feel the s...
ranking #421 in latenight See all rankings
1 Reading List