• all copypaster are bullshit❤
  • JoinedDecember 5, 2015


Last Message
-yoonmints -yoonmints May 27, 2020 12:27PM
goodbye for forever everyone. siapa yang nak curi idea aku suka hati korang lah aku dah tak peduli. anggap je account ni dah mati sebab aku oun dah tak ingat password dia haha. terima kasih untuk mem...
View all Conversations

Stories by hi, saya dhania
[c] smile | tk (oneshot)  by -yoonmints
[c] smile | tk (oneshot)
Taehyung sentiasa tersenyum. senyuman nya yang cantik dan mata yang bersinar membuatkan orang di sekelilingny...
[d] yoonmin imagine (oneshot) by -yoonmints
[d] yoonmin imagine (oneshot)
just my lil imagines! __ kau copy kau taik. started : 04122017 end : [discontinued]
ranking #61 in imagines See all rankings
[d] matchmaker | tk by -yoonmints
[d] matchmaker | tk
apakah yang berlaku apabila seorang yang pakar menjodohkan pasangan lain sendiri jatuh cinta kepada lelaki di...