Select All
  • Seducing The Billionaire (18+) (Billonaire Series #1) |✅
    9.5M 221K 33

    ---mature content(18+)--- "Get on the desk", Asher said. It sounded more like a command. I complied. Walking towards the furnished desk I hoisted myself on the on it, my heart beating erratically. "Now spread your legs kitten. I want to taste you". ........... In which 19 year old of Armelle Vista ends up sed...

    Completed   Mature
  • Godaan Cinta
    237K 3.5K 20

    Noreen Qisteena seorang wanita yang lemah lembut,selekeh dan perempuan kampung telah menjadi kasar dan bersikap kejam apabila seorang lelaki kaya telah menipunya iaitu Tengku Iman. Setelah mereka berkahwin,ibu mertuanya Datin Aida begitu kejam terhadapnya kerana ibu mertuanya ingin menantu yang cantik,bergaya dan seta...

  • Wǒ Xǐhuān Nǐ (Saya Suka Awak)[COMPLETED✔]
    12.9K 1.3K 23

    CRINGE ALERT! Cerita ni ditulis oleh author yang masih kanak-kanak tahun lepas jadi tersangatlah cringe dan ayat berterabur Astaghfirullahalazim. Digalakkan jangan baca kalau tak nak cringe 👁👄👁 Hana Amani, seorang budak perempuan yang sukakan Jay atau nama sebenarnya Jason Wang iaitu rakan sebayanya daripada sekola...

    Completed  
  • Mystery Riddles
    13.4K 785 13

    Anda fikir anda cukup bijak? Kalau anda fikir anda mempunyai IQ yang tinggi, dipersilakan untuk jawab soalan-soalan di dalam yang akan membuatkan anda mengalami Dehidrasi dan Parkinson? Mokcik gurau je.Jangan serius sangat? Merentasi dunia penyiasatan yang menajamkan akal fikiran dengan menjawab soalan misteri mengena...

    Completed  
  • Inilah Fakta ✔
    44.8K 4K 66

    Semua dalam ni adalah fakta yang di cari untuk memberi pendedahan kepada anda semua. Bukan hanya tentang manusia. Semua. Kalau anda ada fakta yang ingin di kongsikan. Boleh pm author ye. 😉

    Completed  
  • [END]Fakta Misteri
    42.7K 3.8K 46

    Pelbagai Kisah misteri yang tidak kesemuanya dapat diselesaikan . Ingin tahu lebih lanjut ? Anda dijemput masuk ke alam misteri ini ~ Start [15 Oktober 2018] End [21 December 2020] ©Fakta Misteri by ; @IceNomNom-

  • World Of Mysteries 2
    4K 238 16

    Selamat Datang ke World Of Mysteries 2~!! Dunia Misteri untuk pembaca yang gemar akan kisah-kisah misteri di seluruh dunia. Benar ataupun tidak kisah-kisah yang dipaparkan, tiada sesiapa yang tahu 🤐 Bagaikan miracle sebab amat susah untuk spend masa mengedit cerita. Terasa kuat semangat demi pembaca 💪 Buku ni 100%...

  • Diari : Anak Luar Nikah
    6.2K 133 8

    Andai kau merasa cukup berani dan tabah untuk menghadam apa yang bakal Aku kongsikan, Maka dengan besar hati Aku mengalu-alukan kisah hidup Insyirah menjadi tatapan mata mu, Semoga semoga yang bakal aku curahkan kedalam setiap lembaran kertas ini dapat membuka mata mu terhadap setiap cubaan hidup yang mungkin sedang k...

  • Isteri Sundal Lia
    1.6M 5.7K 53

    *Reupoad* ( MATURE CONTENT) Olahan semula dari karya asal yg berbahasa indonesia, menceritakan tentang perubahan seorang wanita setia menjadi isteri sundal. Genre: Erotik, mistik, fantasi

    Completed   Mature
  • BUNGA
    237K 1.4K 12

    Model atau kadang-kadang disebut peragawan atau peragawati adalah seseorang yang dipekerjakan untuk tujuan menampilkan dan mempromosikan pakaian mode atau produk lainnya dan untuk tujuan iklan atau promosi atau yang berpose untuk karya seni.Tidak mudah untuk semua insan berjaya dalam bidang diceburi.Setiap insan pasti...

    Completed   Mature
  • MENDUNG PASTI AKAN HUJAN
    578K 4.8K 38

    Kisah perjalanan hidup Rozalman dalam meniti kehidupan sebagai anak tunggal dalam keluarganya.Segala-galanya bermula apabila bapanya meninggal dunia di kala Rozalman jauh disisinya.Mampukah Rozalman mebina smeula hidupnyay ang terumbang ambing akibat kesepian??? Sama-sama kita nantikan episod seterusnya AMARAN : Mempu...

    Completed   Mature
  • GERAK KHAS II
    373K 2.3K 14

    GERAK KHAS II adalah suatu cerita khas Inspektor Ariana Ianya berlainan saga. Watak di dalam ini hanya wujud dalam cerita ini sahaja My second job after the first GERAK KHAS disappeared without news from Wattpad. This time the work is different. AMARAN : Mempunyai unsur lucah dan kandungan erotik. 🔞 PERHATIAN : Untuk...

    Completed  
  • GERAK KHAS 2019
    410K 1.9K 23

    Salam COVID-19..Stay Home and Read WATTPAD !! hi all readers..this is my first story on Wattpad.But its deleted by Wattpad..cursed to who are reported my story.And 1000X THANKS to reader who help me reupload this story again.I wil ltouch up this story to make it more exciting to read..i will upload this story until fi...

    Mature
  • GERAK KHAS - INSPEKTOR ARIANA
    744K 6.8K 46

    Cerita lanjutan dari Gerak Khas Republish.Bagaimanakah Ariana mampu melepaskan dirinyadari cinta 4 segi ditambah dengan kesibukan kerjayanya.Kali ini dengan kes terbaru.Berjayakah Ariana menyelesaikannya..? AMARAN : Mempunyai unsur lucah dan kandungan erotik. 🔞 PERHATIAN : Untuk pembaca matang dan cerita ini hanyalah...

    Mature
  • Nak Sangat Buka Hijabkan? Nah, Ambik!!
    786K 62.7K 110

    Pengalaman sebenar penulis. Terpulang mahu percaya atau tidak... 'Rezeki' datang dalam pelbagai bentuk. Wang ringgit... anak.. rakan.. nasihat.. dan macam-macam lagi.. 'Rezeki' bahagian masing-masing. 'Rezeki' yang penulis nak ceritakan ni... Ada orang yang mahukan sangat 'Rezeki' ni... tapi percayalah. Korang me...

  • Abang Commando Laku Keras!
    42.4K 380 10

    Menjadi seorang wanita tercantik di dalam sebuah kampung adalah sangat menyeksakan apabila menjadi tumpuan ramai! Nak jemur kain free hair pun tak boleh! Nak duduk luar rumah free hair pun tak boleh! Nak itu nak ini nak semualah! Tak boleh! Tak boleh! Dannn Tak boleh! Iyalaa.. Bila nak buat semua benda tu, ada j...

  • (✔) Cermin Basah : [DANLA]
    7.9K 199 25

    "aku penat mengharungi segala yang berlaku..." "dan hanya air mata yang menjelaskan segalanya..." "menjelaskan kisah yang tiada penghujungnya..." "penghujung cerminan diri aku yang menangis buat selamanya" Mengisahkan kisah benar seorang gadis yang hidup dalam kehidupan yang penuh dugaan dan cabaran serta kehidupan be...

    Completed  
  • MY LOVELY GAY
    296K 1.7K 59

    "Abang, jangan nak tuduh kawan Noorul pulak. Sudah terang lagi bersuluh tadi Fat menangis sebab abang buat benda tak senonoh dekat dia. Abang ni dah kahwin dengan Noorul tapi masih lagi teruskan homoseks abang. Abang kemaruk sangat dengan maksiat yang abang cipta ni?"-Noorul "Sayang nak mintak maaf sebab percayakan Fa...

    Completed  
  • MISSTRESS JULIANA
    67.2K 323 5

    Kisah seorang perempuan bernama Juliana yang gemar menyeksa lelaki dengan seks BDSM

    Completed   Mature
  • DUKUN SONGSANG : The sixth sense, psikik & Vampire
    41.5K 709 11

    PEKAN LURAH MENDAM, sebuah pekan kecil yang terletak di kawasan lembah pergunungan dalam jajaran Banjaran Titiwangsa. Jauh dari permodenan bandar dan mendapat jolokan sebagai Old Town kerana infrastrukturnya terdiri dari bangunan lama sejak Zaman British. Menyimpan beribu khazanah alam dan misteri tentang kewujudannya...

  • KESABARAN SEORANG ISTRI
    11K 473 20

    kesabaran seorang istri kepada suaminya yang curang dan gila kan game .

    Completed   Mature
  • MR. OTOT : HIJAU (Siri 3.2)
    203K 4.6K 64

    Drama (18SX) (Selesai) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda Sambungan MR. OTOT : BIRU. Kehidupan Luqman berubah setelah bercerai kali kedua. Dia ingin memperbaiki hubungannya dengan keluarga pada masa sama perlu memilih sama ada kekal sebagai Duda atau sebaliknya. Sila baca Siri 1, Siri 2 dan Siri 3...

    Mature
  • MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)
    166K 3.5K 57

    Drama (Lengkap) (18SX) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda Prequel Siri Mr. Otot. Mengisahkan kenangan dan memori Luqman pada awal usianya sehingga bergelar dewasa. Luqman, seorang anak yatim piatu cuba mencorak kehidupan yang baik namun berdepan pelbagai cabaran dan ujian. Sehinggalah muncul Rahim...

    Completed   Mature
  • MR. OTOT : BIRU (Siri 2)
    321K 4.2K 39

    Drama (Lengkap) (18SX) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda Sambungan Mr. Otot : Merah Luka lama berdarah kembali dan cinta pertama menghantui. Jejaka berotot besar tersepit antara persahabatan dan etika. Dia hanya mahukan apa yang terbaik dalam hidup. Sila baca siri 1 dahulu agar lebih faham. Menga...

    Completed   Mature
  • MR. OTOT : MERAH (Siri 1)
    305K 3.5K 28

    Drama (Lengkap) (18SX) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda. Luqman, seorang lelaki yang memiliki nafsu yang besar. Sentiasa tewas dengan godaan namun tetap seorang sahabat yang baik. Kisah hitamnya bermula sejak dari kecil sehingga membuat dia berubah arah dan menambah pelbagai masalah. Kini kemunc...

    Completed   Mature
  • MR. UNIFORM : JAMBATAN PULAU PINANG
    26.8K 978 14

    Mystery/Crime/Thriller (Selesai) (18SG) Kisah kematian seorang gadis yang menjadi viral kerana mengunakan Jambatan Pulau Pinang sebagai destinasi terakhir. Inspektor Ferdaus ditugaskan untuk menyelesaikan kes tersebut. Bukti menunjukkan mangsa telah membunuh diri tapi jauh di sudut hati Ferdaus merasakan ada yang tida...

    Completed   Mature
  • MR. UNIFORM : TIGA JIWA
    279K 4.9K 45

    Crime/Thriller (Selesai) (18SX) Bukan cinta segi tiga biasa. Tapi 3 kisah hidup yang luar biasa. Seorang ahli bomba yang setia, seorang anggota polis yang tegas dan seorang tentera yang ingin berubah. Apakah persamaan mereka bertiga? Mengandungi bahasa kasar dan babak 18sx. Ini adalah rekaan dan imaginasi sahaja dan...

    Completed   Mature
  • SIRI BERCAKAP DENGAN JIN - Tamar Jalis (JILID 1) ( Complete.!)
    87.6K 1.4K 25

    Sebenarnya Siri Bercakap Dengan Jin berbentuk memoir autobiografi Tamar Jalis dengan datuknya Kulup Muhamad Diah @ Long Mat Piah. Enam puluh peratus kandungannya berdasarkan kisah benar dan pengalamannya dengan datuknya pada zaman kanak-kanak mahupun remaja. Idea untuk menulis novel mistik SBDJ ini adalah untuk menaik...

    Completed  
  • SIRI BERCAKAP DENGAN JIN - Tamar Jalis ( JILID 3 ) COMPLETE!
    18.8K 498 15

    Sebenarnya Siri Bercakap Dengan Jin berbentuk memoir autobiografi Tamar Jalis dengan datuknya Kulup Muhamad Diah @ Long Mat Piah. Enam puluh peratus kandungannya berdasarkan kisah benar dan pengalamannya dengan datuknya pada zaman kanak-kanak mahupun remaja. Idea untuk menulis novel mistik SBDJ ini adalah untuk menaik...

    Completed  
  • Siri Bercakap Dengan Jin, Tamar Jalis ( Jilid 5 ) (COMPLETE)
    23.5K 556 16

    Sebenarnya Siri Bercakap Dengan Jin berbentuk memoir autobiografi Tamar Jalis dengan datuknya Kulup Muhamad Diah @ Long Mat Piah. Enam puluh peratus kandungannya berdasarkan kisah benar dan pengalamannya dengan datuknya pada zaman kanak-kanak mahupun remaja. Idea untuk menulis novel mistik SBDJ ini adalah untuk menaik...

    Completed