Select All
  • NIRMALA
    229K 1.8K 8

    Aku Nirmala, siapa tak kenal aku, semua kenal. Aku bangga dengan hidup aku. Kawan kawan aku semua golongan berada. Yang tiada apa jangan harap dapat jadi kawan aku. Aku bebas laku apa saja yang aku mahu! Hidup aku mewah. Aku ada ramai kenalan. Aku suka lelaki dan perempaun dua- dua pun boleh asal kami puas. Mungki...

    Completed   Mature
  • GILA
    99.7K 2.9K 15

    Asal usul tak ketahui.. Dari mana dia datang. Siapa dia? Kenapa dia jadi macam tu? Apa yang menyebabkan dia Gila? Aku tak ada jawapan.

    Completed   Mature
  • Love You Forever
    382K 6.5K 21

    ' I benci dengan you. Benci sangat sangat. Sampai hati you. I nak you nikah dengan I esok . Kalau tak siap you" ' Baby, baby, listen to me okay. Jangan mengamuk macam ni. I janji I akan nikah dengan you. Esok kita jumpa parents you okay.?" "Mak, aku nak Rin tunduk pada aku. Aku sanggup buat apa saja" "Mak Yam, apa nss...

    Completed   Mature
  • Cinta Pembantu Rumah
    364K 6.3K 17

    Kisah Helena, pembantu rumah. Shafiq, Arkitek berjaya, Playboy terunggul.🙂 Amber, ex wife Shafiq, curang selepas dua bulan berkahwin😭 What will happen to Lena and Shafiq? "Dia bercinta dengan salah orang, perasaan kecewa tu akan terasa sampai kedalam jantung" "Patut lah meroyan, anak mati, mama I bagitahu En Shafi...

    Completed   Mature
  • Mrs. Aidan: My Little Bride
    5.6M 132K 27

    (COMPLETED) AIDAN HARIZ "Janji adik akan tunggu abang?" NUR TASNIM "Adik janji" 🌼🌼🌼 Dua insan, Satu janji. Dan disini, kisah Tasnim bermula. "Bila abang panggil, menyahut! Bila abang cakap pandang mata abang!" Aidan menguatkan cengkamannya pada lengan Tasnim. Berkerut muka Tasnim menahan sakit. "Sekarang pandang m...

    Completed  
  • Roommate 1 - COMPLETED
    140K 7.3K 28

    Kisah seorang pelajar lelaki bernama Syafiq yang terpaksa tinggal di asrama nya sepanjang cuti semester untuk menyiapkan projek tahun akhirnya yang masih tergendala. Syafiq tiada pilihan. Walaupun dia keseorangan di asramanya itu, dia harus menyiapkan projek nya jika mahu bergraduasi bersama sama temannya yang lai...

    Completed  
  • My Husband Mr.Pericolo [MHMP] COMPLATE
    5.2M 220K 105

    Ranking number 1 in romance 4/8/19 "you are mine, naura. Tiada sesiapa yang boleh rampas kau daripada genggaman aku. Selamanya, kau milik aku."-Aryan Louis "awak tahu apa maksud pericolo? Pericolo means danger. Awak betul-betul bahaya, buat saya takut untuk bergerak walau setapak."-Naura Qaisara "so? You think your hu...

    Completed  
  • I Love You Abang PASKAL ✔️
    360K 15.9K 33

    "Kalau macam tu, awak pilih la saya. Saya faham dengan kerja awak." -Hanie Khayrianna- "No...Sorry Hanie. Awak adik Hanif, saya dah anggap awak macam adik." -Mohd Jefry @ Darren Wang- © 2018 hoseokwifeu02 21.12.2018 (End) Ranking #1 (16/12/2020)

    Completed  
  • She's The Silent Killer
    95.5K 3.5K 26

    She's a killer. tiada siapa yg menandinginya. She's the great one killer. tiada siapa pn yg mampu menghalang dy. Enjoy the story

    Completed  
  • Cinta Untuk MrGarang
    6.4M 319K 77

    Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. "Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman "Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kal...

    Completed  
  • demi sebuah rindu(tamat)
    527K 12.8K 70

    seorang isteri kehilangan suami kerana kemalangan jalan raya.sebelum Irsyad suami Nurhanisa meninggal dunia,dia mengamanahkan doktor Ammar firhad untuk menjaga isterinya sehingga bersalin,kerana Nisa baru hamil 2 bulan dan dia juga meminta Ammar berjanji untuk mengahwini Nisa kerana tidak mahu anaknya dibesarkan tanpa...

    Completed   Mature
  • ADAM II
    34K 2.3K 8

    Nama aku Adam. Hidup aku, bukan lagilah pilihan tapi ketentuan.

  • Praktikal Terlanjur
    610K 4.5K 25

    Dalam menjalani kehidupan ada liku2 dan onak ranjau perlu ditempuhi. Bersedia atau tidak perlu kita hadapi cabaran dan dugaan. Itulah cerita mengenai peritnya dalam mencapai erti kejayaan.

  • THE ITALIAN MAFIA'S AMORE (UNPUBLISHED)
    3.5M 57.4K 25

    BOOK 3 -•-•-•- [ C O M P L E T E D ] "You're mine. For you, I would do anything either soft or wicked way." bisiknya dengan suara serak basah. "Let me go!" ujar gadis itu tegas dengan suara yang sedikit berbisik. Carła Liliana Pia, She's shy. Innocent.Kind-hearted but d...

    Completed   Mature
  • Isteri 13Hari✔
    910K 28.1K 49

    "Kalau inilah buatkan abah awak bahagia. Saya izinkan awak kahwin dengan riya,But...Divorce me first!"-Anna marisha "No! Sampai bila bila pun awak milik saya! Walau dalam mimpi sekalipun you're still mine Anna remember that! So please jangan sebut lagi perkataan cerai tu."-Akram iskandar #43[In Romance] #2[In Rindu] #...

    Completed  
  • Curse and Blessing
    132K 4.6K 43

    Hanya kerana tumpahnya segelas teh panas pada baju seorang mamat Psiko hot sekolah, Syatilla Melrose dibuli, dimaki, dan dimalukan oleh Syed Firash Almikael. Dari benci bertukar pada cinta dan dari cinta bertukar pada benci semula. Oleh kerana satu peristiwa yang menyebabkan Syatilla hampir mati, dia pergi meninggalka...

    Completed  
  • Bacalah Carutanku
    2.1K 79 7

    Hanya benda2 yang aku nampak dan berlaku disekeliling aku atau apa yg berlaku pada aku. Utk difikirkan diperbincangkan atau dikecam. hah ada aku kesah?

    Mature
  • Segala Perasaan
    171K 10K 44

    Aidan Agil yang mengalah... Kamelia fikir lelaki itu sudah berubah... Aidan Agil atur langkah demi nyawa insan tercinta... Sangka Kamelia lelaki itu telah beralih arah mengkhianati cintanya...

  • Oh My Boss!
    49.5K 580 5

    Apa yang akan terjadi jika seorang bos duda yang terkenal dingin jatuh cinta pada sekertarisnya yang janda. Akankah mudah memulai hal baru yang sudah pernah dimulai.

  • My New Neighbour
    2.2M 83.9K 80

    Book 1 of the Badboys' Series (CAN BE READ AS A STAND-ALONE) Shelly Anderson is an average student enduring a normal high-school life. Max Jackson is known as the most mysterious player and bad boy at school. She likes going unnoticed at school and does not like to be the talk of everyone. He is one of the popular gu...

    Completed   Mature
  • The Mama [C]
    3.1M 86K 56

    ⚠️STRICTLY UNEDITED ⚠️Cringe (i wrote this when i was a delulu teenager) ⚠️Mature Content "Sayang anak-anak mama !" -Adaya Imani "Kalau sayang anak-anak, papanya pun kena sayang jugak" -Ilham Nazariel aka Papa hot Aidan dan Ayra adalah anugerah dari Tuhan yang paling indah. Tak payah susah-susah nak kahwin dan menga...

    Completed   Mature
  • Falling
    80 25 4

    Fall from bicycle gives you pain? So falling is hurt, isn't? What if i say it isn't?

    Completed  
  • The Bad Kenny[OG]
    55.8K 79 1

    Scarlett dan Skyler adalah adik beradik kembar.Suatu hari Scarlett dikejutkan dengan nota yang ditinggalkan oleh kembar lelakinya itu.Scarlett terpaksa menyamar menjadi Skyler dan bersekolah di Ryland International High School sementara lelaki itu berada di Jepun.Apa yang menjadi masalah adalah Ryland International Hi...

  • Cinta Hati Saya Encik Limited Edition✔
    1.5M 80.4K 92

    Private Story Zayden Benjamin atau Encik Limited Edition seorang yang overproctective,possessive,kuat cemburu dan selalu mengamuk bila tahu ada lelaki lain yang cuba mendekati cinta hatinya iaitu Ashlin Noemi. Di saat mereka sedang mengenali hati budi masing-masing,bahaya pula menjelma.Datang Vincent,lelaki misteri ya...

    Completed  
  • SUMPAHAN COKLAT
    255K 22.1K 56

    Selwyn insaf atas perbuatan kejamnya. Dia menyesal. Monica kesal atas sikap lemahnya. Dia berdendam. Semuanya kerana coklat. Heh...bodohnya. Coklat hanyalah pencetus. Isu yang sebenar adalah antara si pembuat coklat dan pencinta coklat. Apa yang anda boleh kaitkan sekiranya ibubapa si pembuat coklat mati dibunuh dan k...

  • PEMUDA ELIT YANG TERSUNGKUR
    83.7K 8.6K 29

    Tertulislah sebuah kisah seorang pemuda yang cukup benci dengan kehidupan hariannya. Benci? Benci sangat ke? Ya, cukup dia benci. Kenapa? Kerana kehidupannya terasa begitu dikongkong, Dikongkong dengan jadual yang sangat ketat dan padat. Dia dipaksa untuk menuntut segala ilmu yang ada di dunia Ghais Lavanark. Dipaks...

  • Hidupku; kamu.
    175 8 9

    Tiada bicara, namun aku punya pena.

  • Demi Redha-Nya (completed)
    25.9K 742 15

    The relationship between the lover or Allah The Almighty? Choose wisely! This 'a-so-so' story might help you. Insya-Allah All characters, storyline, information are not connected with anyone. It is just a simple short story though. Enjoy reading! P/s: Guys pls I made this story when I was in high school. Serious I ge...

    Completed  
  • Mr Cheesy Aku Punya
    62.4K 475 3

    Mengisahkan tentang seorang gadis bernama Dania Zulaikha. Dulunya dia seorang gadis yang ceria, gembira hidup bersama keluarga tercinta. Sehinggalah berlakunya perpisahan di antara kedua orang tuanya membuatkan Dania mula memberontak. Jiwa mudanya yang masih mentah dalam mengenal dunia luar meronta ronta ketika ujian...

    Mature
  • Puisi And Sajak.
    5K 120 21

    Sajak dan puisi

    Completed