therosetinie

therosetinie

Kepada pembaca Takdir But Bidadari since 2022. Saya hargai sebab masih setia menunggu Aayan & Alysaa.
          
          Jalan cerita memang telah diubah hampir 70%, tapi itu tak bermakna awak boleh bagitahu macam mana kisah Takdir Buat Bidadari yang sebelum ni. Lagi 30% tak akan diubah, bermakna ada part tertentu yang akan kekal.
          
          And semestinya, saya dapat tahu bila readers baru cakap pasal Takdir Buat Bidadari sebelum ni. Dia tahu siapa Rania, kenapa Aayan berubah sampai macam tu sekali, kenapa Aidan beria jaga Alysaa, apa yang terjadi pada Firas Emirr. Benda yang tak pernah diceritakan dalam takdir buat
          Permata pun, dia orang boleh tahu.
          
          Maka dengan ini.
          
          Saya HARAMKAN orang bagi spoiler lagi lepas ni walau hanya sekadar perkenalkan nama mereka. Kalau tak, say bye bye to Takdir Buat Bidadari. Cerita ni akan dibuang. Biar orang tertanya-tanya dalam takdir series yang seterusnya, siapa Aayan & Alysaa sebenarnya.
          
          Jangan sampai mood elok nak jadikan tbb sebagai novel. Terus berubah jadi angan-angan macam mat jenin.
          
          Maaf kalau teguran dan peringatan ni nampak kasar.

therosetinie

Saya akan publish semula Takdir Buat Bidadari dalam masa terdekat. On going sebab saya akan ubah 40% jalan cerita.
          
          Maka Aidan Fareed kita terpaksa hentikan dahulu. Lupakan Aidan, mari ke era Aayan Qafeel. Era dimana nak benci tak boleh, nak salahkan dia pun tak boleh. 
          
          Aayan Red Flag
          Aidan Black Flag
          
          Kalau anggap Aayan tu biadab, percayalah Aidan lagi teruk.
          
          Bye!

dear_adara

Hi author, saya dah baca Takdir Buat Permata best sangat. Buat pertama kalinya bila baca karya author ni jantung saya berdegup laju seolah-2 saya berada dalam cerita ni. Author sejenis banyak idea ye? Sebab setiap chapter sampai 60 muka surat. Rasa saya selama berada di dunia wattpad ni, ini karya pertama yang saya baca buat emosi saya macam roller coaster. Untuk author tahniah dan teruskan berkarya. 

therosetinie

Thankyou sebab sudi baca sampai habis ! 
Reply