thehady

2019 selesai, uwuw. Page 365 of 365.
          	
          	Finally, closing of this book. A year fulls with lessons, sadness, memories with the fellas fwen. We made it, yeah. So enjoy, be happy. Leave the sadness behind and open a new book in 2020. And lets hope 2020 will be nice to us, insyaallah. 
          	
          	I'm ready to let go everything that happened this year and open a new chapter of my life. Its been a tough year but thank u for coming to my lifeu, 2019.
          	
          	Welcome 2020! Happy new year my lovelies fwen. Moga tahun 2020 lebih baik dari tahun sebelumnya.
          	
          	Aamiin.

luqmansabri_

HAIIIII SARAAA CAYUNKKKKKK

melodiesofflowers

lalala kesian dia HAHAHAHAHA baru ingat nak kacau memalam

thehany

Hikss tenkiuu babehh MUAHHH

thehany

Pergh hang ni aku baru nak syuweet buat tengah malam ke apa tapi YEA MAT TAHUN BARU VIDA EH SYILAP AHAHAHAHA 
          
          Jap jap kita start kenal bila eh hahh timee talk kau an hikss kau tau tak (tak tau) pikir balik time tu an Cebenarnya gue mengeletar bak katak yang kebekuan sbab apa? Hiks sebab aku—aku takut AHAHAHA BANGANG TAK, YA MEMANG BANGANG TAPI ITULAH JAKIKATNYA EH HAKIKAT.
          
          Pastu aku pegang tangan aku dan cakap, "kau tak boleh hani, kau dah jenis tak ramai buat kawan. Kau boleh gendeng, bak kata apis, 'jangan jadi gendeng sangat plis?' " dan yeah bergitulah aku mampu mengomen ('K' tinggal lantak) yang menjadi perkara salah satu paling bermakna aku buat tahun ni cehhh (selepas eskrem oreo)
          
          Sbab tu kalau kau usha gue tak banyak komen talk. (Mmang bebetul tiga je pergh). Jadi rasa spesial la sbabb hang orang pertama gue bukak talk" ni hshshshshshs.
          
          Syudahh panjangnyaa i membebel ukayh lah mat tahun baharu dik, tutup buku resepi lama buka lebaran baharu. Ehh japp hang asrama an bila kau berambus gi sana waduh nanti kau tulis ah surat boleh bawak hp ngak AHAHAHAAHAHAHA
          
          
          Sincerely, katak selamanya gendeng,
          Hanierdinott

-tequilasar4

@thehany rindu sia
Reply