Hi, thank you for visit my wattpad

syxhxris or syaharis is same ≥3≤

📌 Part time - Writer
📌 Full time - Work
📌 Anytime - Sleep

Segala karya dari hasil sendiri jika ada yang sama minta maaf mungkin kebetulan saja tapi jika di dapati ada yang gatal tangan copy paste tu anda akan dikenakan tindakan
  • Dunia
  • JoinedMarch 27, 2016


Last Message
syxhxris syxhxris Nov 16, 2020 01:48PM
Semua benda hilang hmmmm nak nanges arghhhhっ╥╯﹏╰╥cDraft termasuk mb yg korang tulis dekat mb aku pun hilang, kata² positif, wish morning with a beautiful vibe tu huhuhu giler shedihhhh ( TДT)Maaf...
View all Conversations

Stories by syxhxris
HIS MY HOPE  by syxhxris
HIS MY HOPE
[Book 2] Daniel Akasyah seorang jejaka yang tampan menarik perhatian sesiapa sahaja. Mafia? Ya, dia mafia tet...
ranking #1 in life See all rankings
NUR ISLAM (HOLD) by syxhxris
NUR ISLAM (HOLD)
[Book 4] Dia hanya berpegang prinsip untuk setia pada tuannya saja tanpa mempunyai sebarang komitmen. Hidupny...
ranking #89 in life See all rankings
NOT FAKE LOVE √√ by syxhxris
NOT FAKE LOVE √√
[Book 3] Steve Hendry Seorang jejaka bermata hijau yang mempunyai auranya tersendiri hingga mampu menarik pe...
ranking #5 in happy See all rankings
4 Reading Lists