˗ˏˋ 𓏲 ⭑closer than this - jimin ୨୧
  • j.m
  • JoinedAugust 25, 2021


Last Message
sushiimin sushiimin Sep 30, 2023 09:26AM
hi ! apa khabar kenkawan, lama sudah min tak bukak wattpad sampai ada sesetengah korang min lupa dah ☹️☹️☹️ sorry sangat klw ada yang min tak berapa nak kenal sangat sebab username korang pun ada yan...
View all Conversations

Stories by ‎
The Promise | PJM by sushiimin
The Promise | PJM
❝kenapa dia pergi dari hidup aku? mungkin ini yang terbaik untuk kita❞ Kim Minah, gadis yang sungguh malang h...
ranking #23 in chim See all rankings
HOME •KSJ• by sushiimin
HOME •KSJ•
Ayuh, kehidupan lain menanti kita di sana. - short story by me dan ini ff pertama saya so can you leave vote...
ranking #774 in shortstory See all rankings
1 Reading List