Saya agak terasa bangang bila baca balik benda² yang saya pernah tulis tapi terlalu sayang nak delete hehe

22
Twitter : @/suen___
  • JOHOR, Malaysia Darul Funny.
  • JoinedFebruary 5, 2016


Last Message
suenshenn suenshenn Oct 24, 2020 03:17PM
AMARAN: It's a longgggggg process of thoughts (read: rant)Aku rasa salah satu sebab kenapa aku tak boleh menulis lagi ialah kerana imaginasi aku dah berhenti berlari. Dah mati. Aku suka novel roman...
View all Conversations

Stories by suen
Perfectly Mismatched by suenshenn
Perfectly Mismatched
Cerita light-hearted je sebab dah tua-tua ni kan, hormon pun tak stabil, jadi aku tak perlu faktor tambahan u...
ranking #8 in modern See all rankings
Satu Mimpi ✔ by suenshenn
Satu Mimpi ✔
[Just so you know, aku tak sependapat dengan 18y/o me anymore, like this is so cringy and stupid so read at y...
ranking #172 in cinta See all rankings
one shot by suenshenn
one shot
I swear I dont have any mood to write but you know, sometimes when I had mental breakdown and too much sad so...
ranking #839 in shortstory See all rankings
1 Reading List