qeehoney

hi

MohdNasirNasir

@ qeehoney  hii akak author tersayang kitaaa
Reply

blacktatania

Hiiiiiiiui qeeeee sayangggggggg :) 
Reply

qeehoney

hai, saya minta maaf sekian lama tak update adc yg saya kata nak edit tu and mmg tgh edit tapi tula saya tkdak semangat..can u guys give me semangat ?  

whomandaaa

@madebyuzma  AHAHAHAHAHHAH BOLEH PILIH EH
Reply

qeehoney

@madebyuzma terima kasih, i really appreciate it..nnt akak update uwa 
Reply

madebyuzma

@qeehoney camtu ek 
            Author..janganlah menyerah untuk menulis sbb kalau author menyerah nanti kitorang pun pasrah menunggu cerita ni,update lah sehingga complete supaya saya tidal pasrah untuk membaca berulang kali..
            
            Cukup la tu kan
Reply

qeehoney

assalamualaikum, kepada readers yang saya sayangi..saya minta maaf andai penulisan saya ada berunsurkan kelucahan. saya akan baiki semula karya yang saya tulis cuma ambil masa lama sebab saya ada hal hal tertentu, saya minta maaf andai keputusan saya mengecewakan semua..mungkin saya akan unpublish ADC dan semua karya saya dulu so awak semua bolehla baca karya author yang lain
          
          apapun saya mohon maaf ya semua ? terima kasih selalu support saya ❤️

TheQaisaraSya

@qeehoney baik kak..versi baru un baru la..
Reply

qeehoney

@angellsya_ tunggu versi baru ye hurm 
Reply

whomandaaa

 Akak A Dangerous Couple tu tkde sambungan ker rindu plak ngan dorang lagi" dengan Zizi  ehh

whomandaaa

@whomandaaa HAHHAAHHAHA OKOK
Reply

qeehoney

@whomandaaa ofc ada cuma diorang g honeymoon jap tinggal akak, nnti diorang comeback ❤️
Reply