msroses_

Sorry, tak sempat nak reply satu-satu.. Terima kasih atas ucapan tahniah dan doa.. semoga ianya berbalik semula kepada korang..
          	
          	Untuk yang bertanya, novel Indah Cintaku by msroses boleh didapatkan di PBAKL di booth Dream Romance.
          	
          	Tapi siapa-siapa nak order direct dengan publisher, boleh tekan link dekat bio sis ye..
          	
          	Terima kasih sudi support si penulis kentang ni ♥️♥️ 
          	
          	Love,
          	msroses 

ara_rose

Nak tanya, booth dream romance dekat mana ya?
Reply

msroses_

@sulley84 wahhh terima kasih sudi support ♥️
Reply

msroses_

Sorry, tak sempat nak reply satu-satu.. Terima kasih atas ucapan tahniah dan doa.. semoga ianya berbalik semula kepada korang..
          
          Untuk yang bertanya, novel Indah Cintaku by msroses boleh didapatkan di PBAKL di booth Dream Romance.
          
          Tapi siapa-siapa nak order direct dengan publisher, boleh tekan link dekat bio sis ye..
          
          Terima kasih sudi support si penulis kentang ni ♥️♥️ 
          
          Love,
          msroses 

ara_rose

Nak tanya, booth dream romance dekat mana ya?
Reply

msroses_

@sulley84 wahhh terima kasih sudi support ♥️
Reply

msroses_

A little post of appreciation ♥️
          
          Alhamdulillah, syukur kepada Allah.. Tak pernah bermimpi untuk tengok sebuah novel fizikal yang tertulis nama pena sendiri. Impian dan angan-angan sejak dari zaman sekolah lagi.. 
          
          Terima kasih yang tak terhingga kepada Kak Sara daripada pihak orabook_publication kerana sudi beri kepercayaan kepada saya  untuk terbitkan karya Indah Cintaku ini dalam bentuk fizikal. Terima kasih sebab buktikan kepada saya bahawa tak ada yang mustahil dalam hidup ni. Selagi ada angan-angan, kejarlah ia sehingga menjadi nyata. 
          
          Kepada pembaca-pembaca yang sis sayang, yang setia baca coretan sis dari dulu,  yang sentiasa menyokong, yang sentiasa bagi kata semangat untuk sis yang kentang ni, terima kasih.. terima kasih sebab menjadi se sweet  lollipop sehingga sis boleh dapat diabetes ♥️
          
          Akhir kata, semoga novel Indah Cintaku ini mendapat tempat di hati para pembaca dan diterima oleh semua orang. Walaupun ini karya sis yang ketiga di wattpad, tetapi cerita Indah Cintaku adalah cerita yang paling santai sis buat, jadi maaf jika ada yang kurang. Tak pernah sangka dia yang akan diterbitkan dulu ke dunia fizikal. Harap ianya dijauhkan daripada kecaman-kecaman yang boleh merobekkan jiwa si kentang ini.. Aamiin..
          
          Terima kasih semua!
          
          P.S. I love you ♥️

nminminini

@msroses_ Alhamdulillah tahniah author <33
Reply

AisyaHumayra244

Congratulations author..semoga terus maju & dpt menulis karya yg menarik slpas nie.
Reply

beanystx

@ddheanur hi awak, akan ada dekat pbakl ☺️ anything boleh tengok update on ig author 
Reply

nminminini

Assalamualaikum author...Saya baru habis baca TERNYATA HANYA KAMU & CINTA TAK BERSYARAT. Karya author literally the best I've ever read. Thank you sooo much for writing such an amazing storyline...betul betul turun naik emosi saya HAHA and ofcos the precious characters LURVEEE!!! <33 I'm really in love with your characters. Especially the heroes...definitely lelaki idaman >< HUWAAA mana nak dapat lelaki camtuuu

nminminini

hehe keep it up sis !!! ❤❤❤
Reply

msroses_

@nminminini waalaikumussalam awakk.. yeayy Alhamdulillah.. terima kasih sudi baca dua-dua cerita tu.. happynya baca post awak ni ♥️♥️♥️
Reply

nminminini

...bila baca sweet moments saya boleh blushing setiap masa bila teringat hshshs yg cute ii pun ada jugakkk huhu comel ii sgt
Reply

nisssrennn

Hello author jgn unpublish cerita sebab baru nak baca

msroses_

@nisssrennn hihi InsyaAllah, selagi sis belum announce akan diunpub tu, maknanya dia masih kekal di wattpad.. terima kasih tau sudi baca dua2 cerita tu ♥️
Reply

nisssrennn

@nisssrennn SUDAHHH!! dah baca dua cerita yg complete honestlyy suka the way you deliver the stories jgn unpublish plsss hahaha boleh repeat
Reply

msroses_

@nisssrennn alamakkk baru perasan ni...sempat baca tak tu? Hihi
Reply

1steriDamien

Assalammualaikum, Kak Rose! Special chapter pun kak rose akan letak kat dlm novel tu ke? I hope kak rose letakkk. Kat wattpad pun xpe

msroses_

@1steriDamien waalaikumussalam awak.. kalau ikut SC tu sis up lepas dah hantar manuskrip sebenarnya.. jadi dia tak akan ada dalam novel. Mungkin akan ada di Wattpad sahaja.. ♥️
Reply

msroses_

Assalamualaikum semua!
          Sesiapa yang masih belum habis baca atau ada perancangan untuk baca Indah Cintaku boleh baca laju-laju ya sebelum di unpublish pada 24 Mac 2024..
          Terima kasih sebab sudi baca Chef Boss ♥️♥️ 

Nshafeza

@msroses_ fuh..sy bru siap reread skli trbce posting awk..nsb baik klu x mau rindu la dgn iz n yana
Reply

fayuyujamhari

@msroses_ wahhhhh abg iz n yana nak terbit ye?! tahniah dear
Reply

msroses_

@Fancy_Libra awakk, versi buku nanti sama je storyline dia..hihi.. sis cuma kemaskan sikit je.. wahh thank you sudi baca semua cerita ♥️♥️♥️♥️
Reply