llamakyo

Malik Khair akan bertemu anda pada tahun 2025.
          	
          	Jumpa lagi nanti.

ashhmstr_

@llamakyo huwaaaaaaa . takpe , kita sabarrrr menungguuuu . 
Reply

dearfeyra

llamakyo

Selamat 3 pagi di 1 Januari 2024.
          
          Mesti semua ingat saya wish 2024 dekat wattpad story kan? Tet. Salah. Saya ada in plan nak release cerita baru. Tapi from time to time sebab currently memang hectic schedule. 
          
          Cerita tu for now ada blurb. Kenapa nama dia 'Untitled:2024'. Sebab saya pun tak fikir lagi tajuk dia apa. Saya ada character dan storyline je buat masa sekarang.
          
          Semoga 2024 kalian yang indah-indah belaka. See you when i see you.